Çatlaklar Çatlaklar infini yöntemiyle ortadan kalkıyorr !!!

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
ya istanbulda var çamlıcada bide bahçelievlerde var ama kozmotoloji bölümü var mı ve infini sistemi kullanıyorlar mı onu bilmiyorum semender bilgin var mı cnm ?

bilmiyorum canım ama cumartesi onu da sorarım devrim beye

bilmiyorum canım ama cumartesi onu da sorarım devrim beye

semender inan şu çatlaklardan yana çok sıkıntılıyım lütfen sor canım ya nolur görüştüğün zaman hemen cevap yazarsan çok sevinirim dört gözle beklicem senin mesajlarını şimdiden teşekkürler bide sorar mısın infini kesin çözümmüdür die

yağmurun elleri sen arkadaşının ablasının hülya leyla çabuğa saç için gittiğini söylemiştin cnm sordun mu eğer sormadıysan lütfen sor canım bekliyorum senin sormanı nolur

yağmurun elleri sen arkadaşının ablasının hülya leyla çabuğa saç için gittiğini söylemiştin cnm sordun mu eğer sormadıysan lütfen sor canım bekliyorum senin sormanı nolur

Sormadım daha uzun zamandır görüşmüyoruz
Ama sorarım mutlaka
Senin işin acelemi ?

yarın semender medicana hastanesine randevusuna gidiyor umarım hepimiz için güzel umutlar ile döner semender bol şans diliyorum sana allah hepimizin ve senin yardımcısı olsun

canım inan moralim çok bozuk çatlaklardan dolayı takıntı ettim ben gidicem leyla hanıma randevu almak için senden gelen bilgiyi bekliyorum cnm

Shout yaşın kaç ?
Bende de inan çok fazla var,artık eskisi kadar takmıyorum
2 yıl önce bu siteye çatlaklar için kaydolmuştum mesela

Shout yaşın kaç ?
Bende de inan çok fazla var,artık eskisi kadar takmıyorum
2 yıl önce bu siteye çatlaklar için kaydolmuştum mesela

canım ben daha 22 yaşındayım ve bekarım ya sen ?ben sadece bu devirde nasıl çözümünü bulamıyorlar bunu anlamıyorum lazerler ile %50 görüntüsü azaltılıyor kaç yıldan beri hemde ama bundan ileri gitmiyorlar yani bu çatlak tedavisini bulan kişi yüzyılın buluşunu yapıcak düşün .bence bu konuyla pek ilgilenmiyorlar yoksa bulunur yani yüz nakli bile var !!

semender şuanda devrim beyin yanında bol şansss tatlımmmmmmmm mutlu haberler ile gel!buarada ben pervin dinçere tweet attım bana etkili yöntem dedi infini için

Selam Arkadaşlar,

Randevuya gittim ama pek olumlu değil izlenimlerim onu söyleyim baştan, devrim beyin kendisiyle değil orda görevli bir bayanla görüştüm ama kendisi de konuya vakıf zaten.infini 8 aydır uygulanan bir yöntem ve daha çok yüzde uygulanmış,çatlaklar içinde uygulanıyormuş ama hala tedavisi süren hastalar var dedi, kendim için konuştum ve benim durumumu anlatayım öncelikle: benim catlaklarım ergenlikten kalma bacak arkası bacak basen ve kalcamda var sık ve ince çatlaklar benimkilerin tedavisi zormuş ki zaten bunu biliyordum,%50 bir düzelme olabileceğini söyledi ama net konuşmadı ,zaten tamamen gecmez boyunda azalma ve daralma olur dedi,tedaviye başlayan benim durumumda bir bayanın fotolarını gördüm ilk seans sonrası bence fark yoktu,fiyat konusuna gelince yüz için seans ücreti 500tl ve yüze göre bir oranlama yapılırsa sizin tek seansınız 2000tl olur dedi,ben gitmeyi düşünmüyorum. ama sizleri de etkilemek istemem isterseniz kendiniz gidip sorun ve kendinizle ilgili detaylı bilgi edinin,aklıma gelenler bunlar arkadaşlar sorularınız varsa sorabilirsiniz,benim icin sonuc gene hayalkırıklığı!

Selam ,

Ayrıca özel mesaj gönderemiyor muşum arkadaşlar bilginize, mesajlarınızı okudum teşekkür ederim sevgiler,

Selam ,

Ayrıca özel mesaj gönderemiyor muşum arkadaşlar bilginize, mesajlarınızı okudum teşekkür ederim sevgiler,

semender aslında sana %50 demesi güzel yani fraksiyonel lazerde %25 ten başlıyordu en kötüsü düşün lakin fiyat çok yüksek.zaten çatlak tedavisi tek yöntemle geçmez yani birden çok alternatifi değerlendirmen gerek yani infini yüzde elli geçirdi diyelim bir başka yöntem daha denetirsin gitgide azalır diye düşünüyorum ben ama fiyat çok yüksek beni aşar bilgilendirdiğin için tşk canım

Bu yöntemde elde kaldı anlaşılan
Fiyat çok yüksekmiş
Bana en az 5.000 derler o zaman seans başına

19 yaşındayım
Son bikaç yılda nasıl oluştu bu kadar çatlak hiç anlayamadım zaten

19 yaşındayım
Son bikaç yılda nasıl oluştu bu kadar çatlak hiç anlayamadım zaten

benimde öyle canım benim önce belimde vardı sonra kalçama yayıldı şimdide bacaklar yani bu yayılan bişey yani gitgide yayılıyor lifler ayrılıyor birden önünü almak lazım yani müdahele etmek lazım sırf bitkitsel yağlar ile kremlerle olucak iş değil bu benim sinir olduğum dermatoloji uzmanlarının 100 yıldan beri koltuklarında oturup ne icat yaptıkları çatlak konusunda 1990 yıllarında akupuntur vardı ve diğer bütün yöntemler bu tedaviye dayandırılıyor yani hiç bir ilerleme yok bu çatlak konusunda valla eski çağlarda yaşasaydık kesin çözümü vardır bence ya bu leyla hülya çabuk bir kere gitmek istiyorum ama emin değilim ya .ya diyorlar ki çatlağı vücudumuz yara olarak görmüyor bütünlüğü tehdit etmediği için tedavi etmiyor şuanda çıkan tüm yöntem fraksiyonel lazer ve infini derinin altında hasar oluşturmuyor mu yani bütünlüğe zarar veriyor ama neden kesin çözüm olmuyor o zaman bence bu çatlak eksik araştırılıyor ya çünkü ne insanlar var 80 kilodan 50 kiloya düşüyor bir tane çatlağı olmuyor bence bizim vücudumuzda bişeyler eksik ya doğuştan yada sonradan eksilmiş .ama yeter artık bulsınlar bunun tedavisini her 3 kadından birinde var çok sıkıntılıyız bizi düşünmüyorlarsa bunun tedavisini bulan kişi eminim dünyanın en zengini olcak bunu düşünsün dermatologlar artık oturduğunuz yerden kalkın ve labrotuarlarınıza girin ya bu bulunmicak bişi değil valla yani türkiyedeki en iyi dermatologlar birleşsin altı ayda denemeler yapsınlar fikirler üretsinler bak nası buluyorlar .yani bunu bir dolgu maddesiyle yapamazlar mı ya yani yarık olan kısmı dolduracak jel gibi bişey yani üff moralimm sıfırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.ben ödeyemem bu kadar parayı çalışmıyorumda fraksiyonel daha uygundu fiyatı ama leke kalır die korkuyorum infinide böyle bir risk yoktuçok mutsuzumm çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.........................:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:

ya kızlar allaha dua edelim bunun şifasını tez zamanda versin rabbim diyorki ben çaresi olmayan hiç bir hastalık yaratmadım ölüm dışında diyor bununda çaresi var ama bulunamıyor hepimiz tesbih namazı kılıp allahtan bunun şifasını dileyelim bu mubarek ayda allaha ne kadar yakın olursak dualarımız o kadar kabul olur alah zorda kalmışlara yardım eder

Günaydın canım, % 50 konusunda da kesin konuşmuyor zaten,seans ücreti 200tl falan olsaydı yaptırırdım 2-3 seans denerdim ama fiyatlar astronomik,çünkü infini cihazı yurt dışından gelmiş:)

ben size bişey söliyim mi beyin nakli bile yapılır ,insan klonlanır hatta ama bu çatlaklara çözüm bulunmaz!

aslında derinlemesine üstünde durulsa bulunurda üstünde durmuyorlar bide devrim bey diyor ki ben buldum yurt dışından gelmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…