Hoşbulduk:)tia81 ilk önce hoşgeldin diyelim topiğime bilgilerin içinde teşekkürler!buarada bilimsel olarak lazerlerin 0 sonuç vermesi imkansız dediğim gibi en zor en derin çatlaklarda bilene %25 oranında düzelme sağlıyor diye biliyorum ben bu konuyla ilgili bir çok forumdan yani yabancı forumlarda dahil bir sürü araştırma yaptım ve dermatoloğum bana özel bir hastane buarada a plus bir hastane çatlakların kalem kadar kalın olsa bile saç teli kadar inceleceğini söyledi sende nasıl böyle bir sonuç oldu anlamadım fakat sormak istediğim ne zaman yaptırdın lazeri çünkü iyileşme süresi 3 ayı buluyor diye biliyorum yani lazer yaptırınca aniden yok olma gibi bir şey değil 3 yada 6 ay boyunca cilt kendini onarmaya devam eder senin için üzücü bir deneyim olmuş ama lazerin ne kadar etkili olduğunu görmen için google görsellere gir arama motoruna stretch marks laser before after yazarsan göreceksin!tekrardan paylaştığın bilgiler ve deneyimler için tşk sağlıcakla kal:)
Sevgili shout, gerçekten üzücü ve hayal kırıklığı yaşatan bir deneyim oldu( Kimsenin umudunu kırmak istemem lakin lazer oldukça da pahalı bir yöntem biliyorsun Tıbbi olarak anlamlı sayılabilecek bir gelişme oldu ise de benim gözüme yansıyan bir durum olmadı ne yazık kı...Yaptıralı 1 sene oluyor, son seans üzerinden 1 sene geçti yani.
Şimdi ben yurt dışından dermapen getirttim, krem vs... gibi malzemeleri tamamlayınca ona başlayacağım.Bugün ufak bir yerde deneme yaptım ve frakiyonel lazerin bıraktığı izlerin aynısını bırakıyor, hemen hemen aynı görevi görüyor gibi geldi bana. Sonuçları nasıl olur bilemiyorum çünkü bir sürü ekstra ürün desteği ile kullanacağım.