R
Rumkizi
Ziyaretçi
- Konu Sahibi DevrimGzde
-
Evet sana katiliyorum tatillerde guneste rengi soluyor bu 1 !canım benimkiler çok eski. doğum felan yapmadım ama, ergenlikte alınan fazla kilolardan oldu. bi de tatilde yanınca sanki rengi soluyo beyazların..:smiley-cool:
merhabalar bu benim ilk mesajım. Bir süredir çatlakla ilgili bütün mesajları okuyorum ve sonunda bugün madecassol ve acnelyse aldım. Ancak bunların nasıl kullanılacağı hakkında çok net bişey göremedim.
önce acnelyse i sadece çatlaklara sürüp yarım saat bekletip ovalamadan yıkasam, sonra madecassolü masaj yaparak sürsem yanlış yapmış olur muyum?
Bu arada benim çatlaklarım 6 yıllıkilk defa çatlaklara az da olsa çözüm olduğunu gördüm. Keşke bilseydim daha erken davranırdım.
dur!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sakın arkadaşım kullanma acnelyse yi ben kullandım ve yanık gibi oldu ve daha da arttı çatlaklarımonun yerine contractubex kullan banyoda durulanırken bebe yağı sür acıbadem kremi kullan bunlar iyi geçiyor mu dersen geçmiyor fakat bunlar vücudu nemli tutuyor ve cildi güzelleştiriyor bi devam et bence bunlarla
dur!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sakın arkadaşım kullanma acnelyse yi ben kullandım ve yanık gibi oldu ve daha da arttı çatlaklarımonun yerine contractubex kullan banyoda durulanırken bebe yağı sür acıbadem kremi kullan bunlar iyi geçiyor mu dersen geçmiyor fakat bunlar vücudu nemli tutuyor ve cildi güzelleştiriyor bi devam et bence bunlarla
sevgili quazar buarada contractubex 50-60 ytl gibi de ben yazdırıyorum bunu
bugn madecassol ve acnelyse aldm yarından itibaren kullanmaya başlıcam etkilerini okudm kaşıntı acı faln dayanırım Allah'ın izniyle ama sonucun güsell olmasını ümid ederek..
kullanan olupta sonuclarını yazarsanız cok sevınırm ve bu arada 17 yasndayım cocuk sahıbı yada ewlı deılım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?