K
kibeleee
Ziyaretçi
- Konu Sahibi DevrimGzde
-
mikrocolleri okudum ama o alet nerede stılıyo ki?çok mantıklı üstüne gidilmeli bu konu bence dr. yada güzellik uzmanları araştırsın...nette bununla ilgili çok bilgi yok.
ya iyi de badem yağı asıl tüylenme yapan bir numaralı yağ diye biliyorum ben yüzde :)))))
hatta biliyorum değil eminim bizzat test ettim onayladım yani :)))
sonucunu haber ett
bnde sipariş ettm hemen getirdiler bugün rejene yi bakalım bugünden itibaren denemeye başlayacağım :) inş etki eder
ya rejeneden memnun kalanlar çatlaklarınız yeni olşmuş kırmızı çatlaklar mı yoksa beyazlaşmış eski çatlaklar mı rica etsem söyler mısiniz.gerçekten de herkes bişey diyo arada kalıyoruz.
elma sirkesini cilde surmeni tavsiye etmem ! ama zayiflamak icin elma sirkesi super ben denedim fakat herkesin yapamayacgi birseydir onun icin deneyin diyemem tadi igrenc :bbo:Lierac ı 2 senedir,clarinsi de 8 senedir kullanıyorum,şimdiye bir arabam daha olurdu,çatlaklarım hala var,benimkiler hamileyken oldu.Hiç de kilo almadım, 7-8 kilo sadece,bir de çok kilo alınca olur derler,ben de niye oldu o zaman,kader mi bu?Niye böyle şeyler hep iyi insanların başına geliyiii?Anaaaaam:) Benim çatlakların göbişimin üstüne çıkmış,iğrenç duruyor,çıldıracağım valla,şu incecik mankenler de doğuruyorlar,onların göbekleri çatlamamışmı ya,gören bilen varsa söylesin,en azından onların da göbeği çatlak diye avuturum kendimi.Kayısı yağını deneyeceğim,bir de elma sirkesi iyi geliyor diye duymuştum.
Pembe catlaklari herhangi bir catlak krem onleyicide cikarir sorun olan beyaz catlaklari giderebilmek :bbo:Merhaba bayanlar. 18 yaşında doğum yapmamış ve hızlı gelişmemiş biri olarak nedenini bilmediğim şekilde çatlaklar oluşmaya başladı. Her ne kadar ben bile çok net göremesem de psikolojik olarak kendimi çok yıpratmıştım. Daha sonra sizlerin yazdıklarınızı takip ettim. Fakat benim aradığım çözüm her zaman rahatlıkla yapabileceğim bir şeyler olmasaydı. Ben araştırdım denedim ve sonuç aldığım şeyleri sizlerle paylaşmak isterim.
Sir ağdadan sonra sürülen bir krem vardır, renksiz. Onların E vitamini içeren s*-s* adlı markanın kremini aldım. Daha sonra arko kremi ve yağlı (fındık,ceviz vs) bir krem temin ettim. Bunları karıştırdım. Sabah akşam, düzenli olarak sürüyorum. Kesinlikle işe yarıyor. Özellikle pembe yani çatlakların yeni oluştuğu bölgede çok etkili. Herkese tavsiye ediyorum=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?