- Konu Sahibi TesterTester
offf kızlarr offff inş hiç birimiz çatlamayız çatlayanlarda daha fazla çatlamazlar inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim arkadaşimin biride eylül annesi ve onun karni yarik gibi çatlak olmuştu.madecassol diye yanik kremi önerdiler onu kullandi gözlerimle görmesem inanmazdim ama o çatlaklardan eser kalmadi ben onu bu sitede eylül annelerinde de okumuştum göğüs çatlaklari için bile kullaniyorlarmiş.
Hamileliğim boyunca 21 kilo aldım :))(Hepsini verdim) 12.haftamda başlayarak Mustela kullandım hiçbiryerimdeeeee (MAŞALLAH) tek bir çatlak sarkma olmadı. Kesinlikle tasiye edebileceğim tek ürün.
kızlar kuzenim ve önerdiğimiz 2 arkadaşım kakao yağı badem ve susam yağını karıştırıp kullandılar hiç çatlatları olmadı çok kilo almalarına rağmen.bence kimyasal kullanmamalı..
kızlar tek çözüm va-ze-liiin... bacaklarada badem yağı.Ha bide annenize bakın tabi...
Kizlar catlaklarla ilgili konuyu cok aradim ama bulamadim o yuzden yeni bir konu actim.Mart annelerinin sayfalarini gezinirken rastladim , bir arkadasin önerisi dikkatimi cekti, dogrusu cok sevindim eger dogruysa catlaklarimiz olsada en azindan kurtulacagiz sonrasinda.Kendim Lierac kullaniyorum, simdilik catlak olusmadi karnimda ve ustelik bacaklarimda 14-15 yaslarimda olusmus olan catlaklari göturdu, cok sasirdim ve sevindimde cunki Baldirlarimda catlamalar oldu 1 ay önce, sebebide hareketsizligim ve baldrilarima krem kullanmamam , ama simdi akillandim en azindan simdiden gunde bir kere lierac kullaniyorum.Fiyati 54ytl olmasi lazim, bu yaz Turkiyedeyken almistim 3 tane ama sanirim bir tane daha almaliyim cunki 3 uncu ayimdan beri kullaniyorum gunluk.
Diger arkadasin da önerisini asagida okuyabilirsiniz.
arkadaşlar kullandığım karışımı sizede yazayım denemek isteyen olur belki dr feridun kunak önermiş bunu.
menekşe gliserin kakao badem fındık kayısı jojoba eşit miktarda karıştırılıyor çatlaklı bölgeye masaj yaparak yediriliyor.ben çok beğendim.eğer çatlaklarınız çok derin değilse 1 ayda gözle görülür azalma oluyormuş.ben 15 gündür yapıorum.çok güzell.
Bugün bu konuyu araştirdim forumda.. bonnie marka çatlak kremi hakkında yazılanları okudum.. 80 tl lik krem bile herkeste işe yaramamış bu bilindik yağların ne özelliği var ki geçirsin anlamadım... fisfisfis
inşallah gerçekten işe yarar ne diyim :)