Çatlaklar Adası :D

aslında bünyeyle alakalı bence
ben iki gebeliğimde de 50 ile başladım
ilkinde 15 kilo aldım
ikinci de 13 aldım 14 ay oldu doğum yapalı
şimdi de 49-50 arasındayım
ama ben almak istiyorum bi 5 kilo fln

Haklısın ya bünyeyle çok alakalı benim yengemler zayıflardı doğurdular yine zayıflar.. Bakalım artık bi sağlkla doğsnda inşaallah veririz Allahın izniyle dha öncede spor ve düzenli beslenme uyguladım anında yarardı. Kararlı bi yapım var eğer kafama koyarsam zayıflarım ben tek sıkıntım pasta börek çok seviyorum işte onları yemedimmi tamam :)

Aman iyi oyle olsun uzulmustum bir an Ne guzel darisi basima insAllah
InsAllah birsey olmaz. Evet saglikli olsun en onemlisi fakat bende pco varya o yuzden yumurtaliklarimda tembellik vardi. Ondan veriyorum ben
ayy maşallah dalyan gibi hatunum disene

maviş maviş sana da maşallah
bebişini sağlıkla alırsın inşallah kucağına

Tsk ederim canim

Su an 68 kiloyum ideal kilom 65. 78 le baslamistim bide pco olunca zor veriliyo biraz

Allah hayırlı zamanda nasip etsin inşaallah canım benim.. Allah hayırlı evlatlar nasip eylesin.. Herhangi bir rahatsızlığın mı var yoksa zamanımı gelmedi? Doktorun kim bu arada..

aslında bünyeyle alakalı bence
ben iki gebeliğimde de 50 ile başladım
ilkinde 15 kilo aldım
ikinci de 13 aldım 14 ay oldu doğum yapalı
şimdi de 49-50 arasındayım
ama ben almak istiyorum bi 5 kilo fln

tabi bünye de önemli ama aşırı zayıflar daha çabuk deforme oluyor ,çok var benim böyle tanıdığım ,ben de evlenirken 47 kilo idim mesela ,hayalet gibiydim suratım çöküktü ,sağlıksızdım ,doktor kilo almam gerektiğini söyledi ,şuan 55im ama gayet sağlıklıyım ,bi de aşırı zayıftan kastım kilo olarak değil görüntü olarak ,yani mesela ben 55 kiloyum ama göğüslerim vucuduma göre büyük omuzlarım geniş kemiklerim ağır kilom ona gidiyor ,beden olarak 36 bazen 34 beden giyiyorum ,doğum kontrol hapından mesela ben kof 13 kilo almıştım 2 senede ama bedenim hep 36 idi 38 bile olmadı ,sonra verdim kiloları bırakınca hapı 1,5 ayda 10 kilo birden verdim ,50 ye düştüm ama çok sağlıksızdım ,çünkü benim 50 im bir başkasının 45 i gibi etim olmadığından ,sonra kilo almamı söyledi doktor ,şimdi 55im ve en sağlıklı kilom buymuş ,yani kilo ölçü değil görüntü önemli olan ,ben 62 kilo iken kimse inanmıyordu en fazla 55 sin diyorlardı çünkü et denen bişey yok bende kemik ağırlıklıyım
ayyy çok konuştum yine

Rabbim acil şifalar versin canım... Allah kolaylık versin... Zamanı geldimi olur inşaallah...

ya ben ya ben
dün akşam 3 tabak mantar 1 tabak turşu kavurması ,kek ,börek vs yediklerimi hatırlamıyorum bile o derece ,
oturdummu bi kilo baklavayı yerim mesela
engelleyemiyorum kendimi bu konuda ne olacak halim bilmem
yakında tansiyon ,kalp ,şeker hepsi toplaşacaklar valla

Allah korusun gı.. Dikkat et ama sende kemik varmış ne kadar zayıf olsanda zayıf görünmessin ama yediklerine içtiklerine dikkat et kuzum... Bende çok abartılı yiyiodum ilk evlendiğimde sonra her şeyi kestim önce vücudum temizlensin dedim sonra bebek k şükür hem biraz verdim hemde bebekte oldu şimdi ama iştahım çok açıldı.. Alalh kolaylık versin hepimize... Bu arada ne turşusu kavurdun gıııı :)

Benim cikmam lazim Allaha emanet olun...

Güle güle canım selametle...

yok tam tersine zayıf görünüyorum benimki iri kemik yapısı olarak kemiklilik değil kemik ağırlığım fazla sadece ,yoksa yukarda da anlattımya 62 iken kimse inanmıyordu en fazla 55 sanıyorlardı ,zaten orantılı kilo alıyorum ben öyle popom göbeğim filan hiç çıkmaz kilo alınca itüm vucut orantılı alırım o yüzden belli olmuyor hiç bende kilo ..
fasulye turşusu tabiki ,anacığım yapmıştı ah bi de lahana çorbası olaydı

Laaaannnn yaaa trabzona gitmek istiyorum yaaa ayy bide mısır ekmeği olcak pöfff yaa.. Bana bak ankarada güzel trabzon yemekleri yapan yer var mı ben pek bilemiyorum buraları bulamıyorumda...

Laaaannnn yaaa trabzona gitmek istiyorum yaaa ayy bide mısır ekmeği olcak pöfff yaa.. Bana bak ankarada güzel trabzon yemekleri yapan yer var mı ben pek bilemiyorum buraları bulamıyorumda...

bilmiyorumki ,ben bizim oraların yemeğini dışarda yemedim hiç ,hep anacığım yapar ben yerim ,kendim de yaparım bazı şeyleri
trabzon günlerine gittinmi geçenlerde oldu gitseydin orda bol bol yerdin

bilmiyorumki ,ben bizim oraların yemeğini dışarda yemedim hiç ,hep anacığım yapar ben yerim ,kendim de yaparım bazı şeyleri
trabzon günlerine gittinmi geçenlerde oldu gitseydin orda bol bol yerdin

Gitmem mi gittim de orda sadece köfte yedim :))

Ay anacında ankarada mı ne güzel ya... Benim anam trabzonda... Geçenlerde yarmalı sarma çekti(yarma biliyosun di mi mısırın kalın çekilmişi) anacımı aradım dedim yap gönder o sıra gelecekti geldiğinde getirdi arkadaşları çağırdığımda yaptık yedik süperdi... Ay ben ufaktan ufaktan uzayımda gideyim mutfağa bakayım ne var ne yokda bi elma yiyim bari

bilmemmi yarmayı offff ..
kendin yap yapamazmısın
evet ben de köfte yedim sadece
evet annem ankarada ama önceden başka şehirdeyid ben evlendikten sonra o da buraya yerleşti .
git bi elma at ağzına da ferahla yoksa herşeyi yiyeceksin

Ay yarmada yok ki bende taa ne zaman önceden annem lahana vermişti buzlukta kız iyi dedin dur onu çıkartaymda güzel bi sarıp yiyim sararım canım biliyorum.

oh ne güzelmiş öyle... Senin için iyi destekçi oluyodur...

Neyse ben gidiyorum önce mutfağa gidip sarmamı hazırlıyım sonra da oturup azıcık ders çalışayım kasıklarım ağrıyo zaten dün kızılayı fethettim :) ve hiiiiç bişe almadan egri döndüm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…