- 19 Aralık 2011
- 1.565
- 0
- Konu Sahibi PrincesaDeLosCielos
- #1.101
Ben gidiyorum hatunlar görüşürüz inşaallah gidip sarmamı sarayım sonrada üstüne tarih çalışayım... Öpüyorum hepinizi Allaha emanet olun...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay yarmada yok ki bende taa ne zaman önceden annem lahana vermişti buzlukta kız iyi dedin dur onu çıkartaymda güzel bi sarıp yiyim sararım canım biliyorum.
oh ne güzelmiş öyle... Senin için iyi destekçi oluyodur...
Neyse ben gidiyorum önce mutfağa gidip sarmamı hazırlıyım sonra da oturup azıcık ders çalışayım kasıklarım ağrıyo zaten dün kızılayı fethettim :) ve hiiiiç bişe almadan egri döndüm :)
evet iyi oluyor yakın olması eşim göreve gidince filan anneme gidiyorum yalnız kalmıyorum böylece ..
yap tabi ye ohhh miss
kızılayda bazen insanın nevri dönüyor
tamam hadi sana kolay gelsin
evet iyi oluyor yakın olması eşim göreve gidince filan anneme gidiyorum yalnız kalmıyorum böylece ..
yap tabi ye ohhh miss
kızılayda bazen insanın nevri dönüyor
tamam hadi sana kolay gelsin
eşim başbakanlığa bağlı bir kurumda proje uzmanı..CANIM SENIN EŞİNİN MESLEĞİ NE ? ZOR OLMUYOR MU BÖYLE :s
anladım canım herseyın hayırlısı :)eşim başbakanlığa bağlı bir kurumda proje uzmanı..
Yooo her zaman gitmiyorki göreve ,bu ara biraz sıklaştı hepsi o .
1-2 ayda bir gidiyor
Ya benim hafta içi 2 gün kursum var zaten öyle geçiyor diğer günlerde de anneme gidiyorum onlarla vakit geçiriyorum ..
Eşim zaten mesela bu sefer 5 günlüğüne gitti ,genelde gidinc 3-4 günlüğüne gidiyor ,haftabaşı gidip haftasonu dönüyor genelde
Ee işi bunu gerektiriyor ,ben gitmesini istiyorum çünkü eğitim veriyor eşim ,mesleğinde iyice pişiyor ,ilerde yurtdışı filan olabilir belki ,iyice yetiştirsin kendini pişsin ,zaten dediğim gibi 1-2 ayda bir 3-5 günden bişey olmaz
evettt bende acıktımmacıktım ben
anladım canım herseyın hayırlısı :)
evettt bende acıktımm
hadi yemeğe bize gelinn
ne yapacan bize yemek gelek :):)hadi yemeğe bize gelinn
şiii nerdesiniz yemek faslı bitmedimi ula
ben gezdim dolaştım birine ev hediyesi almam lazım alamadım kendime ayakkabı aldım
geçen markafoniden gelen siparişlerim de bunlardı
Eki Görüntüle 400346 Eki Görüntüle 400347
bakalım beğenecekmisiniz
eh idare eder işte
şu ev hediyelerinden hiç hoşlanmam..süs eşyası falan
sensin idare eder
ben süs eşyası alan klasik insanlardan değilim ,aldıklarım hep farklı ve the orıcınil şeyler olur kendim gibi
ben farklı birşey aradığım için bulamadım zaten
ama bi tane aklımda var kahve makinesi ,küçük ,2 kişilik çok şirin birşey onu alabilirim belki
çok korktum dizlerim titriyorsus kız döverim seni he
he öyle kullanılacak birşey alırsan olur
ben valla kim bana süs eşyası aldıysa hop başkasına gönderdim.benim evim benim zevkimle olmalı
çok korktum dizlerim titriyor
ben her zaman kullanabileceği şeyler almayı yeğelrim.
herkesin evinde süs eşyası vardır ama kahve makinesi yoktur mesela ,kahve yaptıkça beni anar artık
ben de bana iş olsun diye hediye getirenleri sevmem ,işime yarayacak bişey olmalı
tarçınlı havuçlu kek zamanı
dün annemdeydimya o koymuş poşete ,en sevdiğim şey olan ekmek arası domates peynir salatalık da yapmışkek zamanı mı hem tarcınlı havuçlu hazırmı nerden aldın hemen kız
aynen ya..resmen süs diretmek oluyor..eşimin teyzesi eşya yerine bana kremler getirmişti.birde para verrdi ohh ne güzel
dün annemdeydimya o koymuş poşete ,en sevdiğim şey olan ekmek arası domates peynir salatalık da yapmış
yanında da elma
valla işime yarasın da ne olursa olsun farketmez..
bizim arkadaş da bana tupperware getirmişti
güzelmiş canım güle güle kullannşiii nerdesiniz yemek faslı bitmedimi ula
ben gezdim dolaştım birine ev hediyesi almam lazım alamadım kendime ayakkabı aldım
geçen markafoniden gelen siparişlerim de bunlardı
Eki Görüntüle 400346 Eki Görüntüle 400347
bakalım beğenecekmisiniz