Çatlaklar Adası :D

:KK54::KK16::KK19: Ben gidiyorum hatunlar görüşürüz inşaallah gidip sarmamı sarayım sonrada üstüne tarih çalışayım... Öpüyorum hepinizi Allaha emanet olun...

Ay yarmada yok ki bende taa ne zaman önceden annem lahana vermişti buzlukta kız iyi dedin dur onu çıkartaymda güzel bi sarıp yiyim sararım canım biliyorum.

oh ne güzelmiş öyle... Senin için iyi destekçi oluyodur...

Neyse ben gidiyorum önce mutfağa gidip sarmamı hazırlıyım sonra da oturup azıcık ders çalışayım kasıklarım ağrıyo zaten dün kızılayı fethettim :) ve hiiiiç bişe almadan egri döndüm :)

evet iyi oluyor yakın olması eşim göreve gidince filan anneme gidiyorum yalnız kalmıyorum böylece ..
yap tabi ye ohhh miss:KK1:
kızılayda bazen insanın nevri dönüyor:KK1:
tamam hadi sana kolay gelsin :KK16:

CANIM SENIN EŞİNİN MESLEĞİ NE ? ZOR OLMUYOR MU BÖYLE :s
eşim başbakanlığa bağlı bir kurumda proje uzmanı..
yooo her zaman gitmiyorki göreve ,bu ara biraz sıklaştı hepsi o .
1-2 ayda bir gidiyor :KK34:
ya benim hafta içi 2 gün kursum var zaten öyle geçiyor diğer günlerde de anneme gidiyorum onlarla vakit geçiriyorum ..
eşim zaten mesela bu sefer 5 günlüğüne gitti ,genelde gidinc 3-4 günlüğüne gidiyor ,haftabaşı gidip haftasonu dönüyor genelde:KK34:
ee işi bunu gerektiriyor ,ben gitmesini istiyorum çünkü eğitim veriyor eşim ,mesleğinde iyice pişiyor ,ilerde yurtdışı filan olabilir belki ,iyice yetiştirsin kendini pişsin ,zaten dediğim gibi 1-2 ayda bir 3-5 günden bişey olmaz :KK1:

eşim başbakanlığa bağlı bir kurumda proje uzmanı..
Yooo her zaman gitmiyorki göreve ,bu ara biraz sıklaştı hepsi o .
1-2 ayda bir gidiyor :KK34:
Ya benim hafta içi 2 gün kursum var zaten öyle geçiyor diğer günlerde de anneme gidiyorum onlarla vakit geçiriyorum ..
Eşim zaten mesela bu sefer 5 günlüğüne gitti ,genelde gidinc 3-4 günlüğüne gidiyor ,haftabaşı gidip haftasonu dönüyor genelde:KK34:
Ee işi bunu gerektiriyor ,ben gitmesini istiyorum çünkü eğitim veriyor eşim ,mesleğinde iyice pişiyor ,ilerde yurtdışı filan olabilir belki ,iyice yetiştirsin kendini pişsin ,zaten dediğim gibi 1-2 ayda bir 3-5 günden bişey olmaz :KK1:
anladım canım herseyın hayırlısı :)
evettt bende acıktımm:KK56::KK56:

eh idare eder işte :KK60:

şu ev hediyelerinden hiç hoşlanmam..süs eşyası falan :KK51:

sensin idare eder :KK60:
ben süs eşyası alan klasik insanlardan değilim ,aldıklarım hep farklı ve the orıcınil şeyler olur kendim gibi:KK1:
ben farklı birşey aradığım için bulamadım zaten:KK1:
ama bi tane aklımda var kahve makinesi ,küçük ,2 kişilik çok şirin birşey onu alabilirim belki :KK14:

sensin idare eder :KK60:
ben süs eşyası alan klasik insanlardan değilim ,aldıklarım hep farklı ve the orıcınil şeyler olur kendim gibi:KK1:
ben farklı birşey aradığım için bulamadım zaten:KK1:
ama bi tane aklımda var kahve makinesi ,küçük ,2 kişilik çok şirin birşey onu alabilirim belki :KK14:

sus kız döverim seni he:KK60:

he öyle kullanılacak birşey alırsan olur:KK1:

ben valla kim bana süs eşyası aldıysa hop başkasına gönderdim.benim evim benim zevkimle olmalı:KK9::KK34:

sus kız döverim seni he:KK60:

he öyle kullanılacak birşey alırsan olur:KK1:

ben valla kim bana süs eşyası aldıysa hop başkasına gönderdim.benim evim benim zevkimle olmalı:KK9::KK34:
çok korktum dizlerim titriyor:KK60:
ben her zaman kullanabileceği şeyler almayı yeğelrim.
herkesin evinde süs eşyası vardır ama kahve makinesi yoktur mesela ,kahve yaptıkça beni anar artık:KK1:
ben de bana iş olsun diye hediye getirenleri sevmem ,işime yarayacak bişey olmalı :KK34:
tarçınlı havuçlu kek zamanı
:KK56:

çok korktum dizlerim titriyor:KK60:
ben her zaman kullanabileceği şeyler almayı yeğelrim.
herkesin evinde süs eşyası vardır ama kahve makinesi yoktur mesela ,kahve yaptıkça beni anar artık:KK1:
ben de bana iş olsun diye hediye getirenleri sevmem ,işime yarayacak bişey olmalı :KK34:
tarçınlı havuçlu kek zamanı
:KK56:

kek zamanı mı hem tarcınlı havuçlu hazırmı nerden aldın hemen kız:KK60:

aynen ya..resmen süs diretmek oluyor..eşimin teyzesi eşya yerine bana kremler getirmişti.birde para verrdi ohh ne güzel:KK53::KK9:

kek zamanı mı hem tarcınlı havuçlu hazırmı nerden aldın hemen kız:KK60:

aynen ya..resmen süs diretmek oluyor..eşimin teyzesi eşya yerine bana kremler getirmişti.birde para verrdi ohh ne güzel:KK53::KK9:
dün annemdeydimya o koymuş poşete ,en sevdiğim şey olan ekmek arası domates peynir salatalık da yapmış :KK1:
yanında da elma :KK1:
valla işime yarasın da ne olursa olsun farketmez..
bizim arkadaş da bana tupperware getirmişti :KK1:

X