- 19 Aralık 2011
- 1.565
- 0
-
- Konu Sahibi PrincesaDeLosCielos
- #1.061
gelen pasta börekle geliyor ,galiba gün yapıyoruz
yalnız bu masa ancak bana yeter
Ay siagara böreide varmış gidip kızartıp yicem ama ben bugün karar verdim ya çok kilo aldım dktor kızacak bana yaa her ay bi kilo fazla yok demişti ben oho aldım başımı gidiyorum
rüzgargülü bize doğru da es kuzum
kaç kilosun bakayım sen
Boyum 1.75 76 ile hamile kaldım şimdi 83üm
aff şimdi bi zeytınyağlı dolma olaydıda yiyeydikk
Ay ölürüm kiz canin cekti pardon keske yollamasaydim
Allah kucagna almayida nasip etsin saglicakla insAllahh...
aff şimdi bi zeytınyağlı dolma olaydıda yiyeydikk
Benim boyumda 1.75 doktor gebelik icin zayifla dedi bana :26: Su an hala rejimdeyim
Sabah sabah kilo yapar kiz oda
Benim boyumda 1.75 doktor gebelik icin zayifla dedi bana :26: Su an hala rejimdeyim
Sağlık olsun da verilir kilolar Allahın izniyle.. Bebişler sağlıklı olsun yeter.. Benim sıkıntım belimden belimde cücük fıtık var o azacak diye korkuyorum dikkat edersem bişecik olmaz Allahın izniyle :)
bende 48 memnun oldum anam sen yapılı birisin o zaman
anammmmm benim yarım kadar yaaaMaşaallah kuzum boyun kaç senin ... Evet bebişim hükümeet gibinem ben :) Şekerim bir aralar bende 63 felan idim Ay ozaman ne güzeldim ha ey gidi... Bebiş doğsun da biraz zaman geçsin yine düşecem 60lara inşaallah :)
hımmm evet biraz fazla kilo almışsın 6,aydan sonra geliyor asıl kilolar ,biraz dikkat etmeye çalış bol bol yürüyüş yap ,inş. doğumdan sonra verirsin..
çok kilolu olan çabuk kilo veriyor ,çok zayıf olan doğumda daha çok kilo alıyor ,o yüzden çabuk verebilirsin doğumdan sonra ,benim bi tanıdık vardı 40 kilo idi bi doğum yaptı şuan 70 kilo ve veremedi hala duruyor kiloları gören tanıyamıyor ,çok zayıflar birden deforme oluyorlar doğumda ama kilolu olanlar çabuk kilo verebiliyor ,en iyisi orta kiloda olmak aslında ne zayıf ne kilolu
hayırlısı ile doğur da kiloyu verirsin inş. bi şekilde
ne zaman dogacak canım ilk mi bu? kaç aylık
Şekerim ilk bebiş 6.ayında girdik çok şükür.. Ağustos sonu eylül başı gibi Allah nasip ederse doğacak...