Çatlaklar Adası :D

Benim boyumda 1.75 doktor gebelik icin zayifla dedi bana :26: Su an hala rejimdeyim :KK17:
Sabah sabah kilo yapar kiz oda :KK1:

Sağlık olsun da verilir kilolar Allahın izniyle.. Bebişler sağlıklı olsun yeter.. Benim sıkıntım belimden belimde cücük fıtık var o azacak diye korkuyorum dikkat edersem bişecik olmaz Allahın izniyle :)

:KK37::KK37: Boyum 1.75 76 ile hamile kaldım şimdi 83üm :KK37::KK37::KK37::KK37: :KK36::KK36::KK36::KK36:

hımmm evet biraz fazla kilo almışsın 6,aydan sonra geliyor asıl kilolar ,biraz dikkat etmeye çalış bol bol yürüyüş yap ,inş. doğumdan sonra verirsin..
çok kilolu olan çabuk kilo veriyor ,çok zayıf olan doğumda daha çok kilo alıyor ,o yüzden çabuk verebilirsin doğumdan sonra ,benim bi tanıdık vardı 40 kilo idi bi doğum yaptı şuan 70 kilo ve veremedi hala duruyor kiloları gören tanıyamıyor ,çok zayıflar birden deforme oluyorlar doğumda ama kilolu olanlar çabuk kilo verebiliyor ,en iyisi orta kiloda olmak aslında ne zayıf ne kilolu :KK34:
hayırlısı ile doğur da kiloyu verirsin inş. bi şekilde :KK34:

:KK53::KK53: bende 48 memnun oldum:KK24: anam sen yapılı birisin o zaman:nazar:

anammmmm benim yarım kadar yaaa :KK52::KK52: Maşaallah kuzum boyun kaç senin ... Evet bebişim hükümeet gibinem ben :) Şekerim bir aralar bende 63 felan idim Ay ozaman ne güzeldim ha ey gidi... Bebiş doğsun da biraz zaman geçsin yine düşecem 60lara inşaallah :)

hımmm evet biraz fazla kilo almışsın 6,aydan sonra geliyor asıl kilolar ,biraz dikkat etmeye çalış bol bol yürüyüş yap ,inş. doğumdan sonra verirsin..
çok kilolu olan çabuk kilo veriyor ,çok zayıf olan doğumda daha çok kilo alıyor ,o yüzden çabuk verebilirsin doğumdan sonra ,benim bi tanıdık vardı 40 kilo idi bi doğum yaptı şuan 70 kilo ve veremedi hala duruyor kiloları gören tanıyamıyor ,çok zayıflar birden deforme oluyorlar doğumda ama kilolu olanlar çabuk kilo verebiliyor ,en iyisi orta kiloda olmak aslında ne zayıf ne kilolu :KK34:
hayırlısı ile doğur da kiloyu verirsin inş. bi şekilde :KK34:

aslında bünyeyle alakalı bence
ben iki gebeliğimde de 50 ile başladım
ilkinde 15 kilo aldım
ikinci de 13 aldım 14 ay oldu doğum yapalı
şimdi de 49-50 arasındayım
ama ben almak istiyorum bi 5 kilo fln:KK5::KK5::KK5:

Benim boyumda 1.75 doktor gebelik icin zayifla dedi bana :26: Su an hala rejimdeyim :KK17:
Sabah sabah kilo yapar kiz oda :KK1:

kilon kaç senin peki ..
gebelik için aşır ızayıflık da iyi değil kilo da ,orta kiloda olmalısın ,aman ben gayet idealim gebelik için ama olmayınca olmuyor işte 2 yıldır tık yok :KK43:
Herşey ALLAHın takdiri ,O istedikten sonra herşey oluyor ama sen tabi sağlıklı kilona in ki zorlamasın seni :KK34:

X