Çatlaklar Adası :D

Ben gidiyorum hatunlar görüşürüz inşaallah gidip sarmamı sarayım sonrada üstüne tarih çalışayım... Öpüyorum hepinizi Allaha emanet olun...

evet iyi oluyor yakın olması eşim göreve gidince filan anneme gidiyorum yalnız kalmıyorum böylece ..
yap tabi ye ohhh miss
kızılayda bazen insanın nevri dönüyor
tamam hadi sana kolay gelsin

CANIM SENIN EŞİNİN MESLEĞİ NE ? ZOR OLMUYOR MU BÖYLE :s
eşim başbakanlığa bağlı bir kurumda proje uzmanı..
yooo her zaman gitmiyorki göreve ,bu ara biraz sıklaştı hepsi o .
1-2 ayda bir gidiyor
ya benim hafta içi 2 gün kursum var zaten öyle geçiyor diğer günlerde de anneme gidiyorum onlarla vakit geçiriyorum ..
eşim zaten mesela bu sefer 5 günlüğüne gitti ,genelde gidinc 3-4 günlüğüne gidiyor ,haftabaşı gidip haftasonu dönüyor genelde
ee işi bunu gerektiriyor ,ben gitmesini istiyorum çünkü eğitim veriyor eşim ,mesleğinde iyice pişiyor ,ilerde yurtdışı filan olabilir belki ,iyice yetiştirsin kendini pişsin ,zaten dediğim gibi 1-2 ayda bir 3-5 günden bişey olmaz

anladım canım herseyın hayırlısı :)
evettt bende acıktımm

eh idare eder işte

şu ev hediyelerinden hiç hoşlanmam..süs eşyası falan

sensin idare eder
ben süs eşyası alan klasik insanlardan değilim ,aldıklarım hep farklı ve the orıcınil şeyler olur kendim gibi
ben farklı birşey aradığım için bulamadım zaten
ama bi tane aklımda var kahve makinesi ,küçük ,2 kişilik çok şirin birşey onu alabilirim belki

sus kız döverim seni he

he öyle kullanılacak birşey alırsan olur

ben valla kim bana süs eşyası aldıysa hop başkasına gönderdim.benim evim benim zevkimle olmalı

sus kız döverim seni he

he öyle kullanılacak birşey alırsan olur

ben valla kim bana süs eşyası aldıysa hop başkasına gönderdim.benim evim benim zevkimle olmalı
çok korktum dizlerim titriyor
ben her zaman kullanabileceği şeyler almayı yeğelrim.
herkesin evinde süs eşyası vardır ama kahve makinesi yoktur mesela ,kahve yaptıkça beni anar artık
ben de bana iş olsun diye hediye getirenleri sevmem ,işime yarayacak bişey olmalı
tarçınlı havuçlu kek zamanı

kek zamanı mı hem tarcınlı havuçlu hazırmı nerden aldın hemen kız

aynen ya..resmen süs diretmek oluyor..eşimin teyzesi eşya yerine bana kremler getirmişti.birde para verrdi ohh ne güzel

kek zamanı mı hem tarcınlı havuçlu hazırmı nerden aldın hemen kız

aynen ya..resmen süs diretmek oluyor..eşimin teyzesi eşya yerine bana kremler getirmişti.birde para verrdi ohh ne güzel
dün annemdeydimya o koymuş poşete ,en sevdiğim şey olan ekmek arası domates peynir salatalık da yapmış
yanında da elma
valla işime yarasın da ne olursa olsun farketmez..
bizim arkadaş da bana tupperware getirmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…