Çatlaklar Adası :D

O kına yakmamış mıydı? Ben en son magazine kaç sene nce baktım o zaman kınalandıydı o :) Aman onlarınki sırf gözde olamk...

Evet hayatta en önemli anlardan bir tanesi... İnsan daha farklı oluyor gelinlik giydi mi ah ahh 2 sene olack gelinlik giyeli şimdi içine bile sığmam

hayır zengin koca buldumu atlıyor işte ,herfiler ilk başta bişey sanıyorlar bunu sonra anlıyorlar ne mal olduğunu

günaydın çıtır çerez
nasıl gidiyor çalışmalar hemen hesap ver ,sen hangi bölüm istiyorsun ,puanın nerelerde bi ifadeni alacağım senin şimdi
sen otur çalış ,senin tatil neyine ,bizim gibi oku adam ol işini eline al sonra bol bol tatil yaparsın
şimdi tek düşündüğün sınav olsun
konyaya gidiyorum inş..
eşim danimarkada ,göreve gitti

sorma hiç çıkartmak istemiyor insan napsak 10 cu yılda bir dahamı giysek veya 5

o anlmadım kız??

benim için fark yapmaz ben bu gidişle böyle kalıcam,evlilik beni değiştirmedi hala fitim

Maşaaallah bebişim 10 yazdım 10 :) Hep fit kal o zaman ben evlendim evde olduğum için gömüldüm mutfaa farklı şeyler yaptım denedim yedim oh şiştttim sonra spor yaptım sağlıklı beslendim eski halime döndüm derken hamile kaldım yine şiştim bbekten sonra bende fit olacammm inşaalllah tabi :=)

huhu bebegimm ben okulumu okudum esmayla karıstırdn benı sanırsam
marmara dan meznum şimdiden aöfden işletme 4.sınıftaym vede tekstilde planlama da calısıorummm yaaaaaaaaa
seneyde inşallah evlenıorum
yeter miii

ay
yy evet yaaa hatlar karıştı
kafam öyle çok çalışıyorki bazen kısa devre yapıyor devreler yanıyor
olsun esma gelince okur işte fena mı

:125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125: Kızlar adanın zor şartları altında hepinize benden muzlu çikolatalı rulo pastaaa :))

sağol canım,inş.olursun

ruzgar gulu off o masanın başında olcaktık şimdi hepimiz hem yiyip hem lak lak edecektik eline sağlık bacım:13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…