- 19 Aralık 2011
- 1.565
- 0
-
- Konu Sahibi PrincesaDeLosCielos
- #1.041
demet aklaın şimdide kına gecesi yapmı
ay bu kadını sevmeye başladım..hergün haberi var hergün gazetelerde
kına gecesindede gelinlik giymiş.belkide sırf gelinlik giymek için evleniyor..çünkü çok güzel birşey gelin olmak
hayır zengin koca buldumu atlıyor işte ,herfiler ilk başta bişey sanıyorlar bunu sonra anlıyorlar ne mal olduğunudemet aklaın şimdide kına gecesi yapmı
ay bu kadını sevmeye başladım..hergün haberi var hergün gazetelerde
kına gecesindede gelinlik giymiş.belkide sırf gelinlik giymek için evleniyor..çünkü çok güzel birşey gelin olmak
günaydın çıtır çerezgünaydınn delüüü :):)
günaydın canımm
ne güzel bnmde ihtiyacm var nere gidiosun ??
günaydın tatlımmm
ahh ahh bnm o tatılmde yok galıbasııeşin nerdeydiki kızz ?
nerde yasıosun kız sen ufo yakılrmı bu havada :)))
O kına yakmamış mıydı? Ben en son magazine kaç sene nce baktım o zaman kınalandıydı o :) Aman onlarınki sırf gözde olamk...
Evet hayatta en önemli anlardan bir tanesi... İnsan daha farklı oluyor gelinlik giydi mi ah ahh 2 sene olack gelinlik giyeli şimdi içine bile sığmam
hayır zengin koca buldumu atlıyor işte ,herfiler ilk başta bişey sanıyorlar bunu sonra anlıyorlar ne mal olduğunu
bana bu sefer uzun sürcek gibi geliyor.yakıştırdım kendilerini
sorma hiç çıkartmak istemiyor insan napsak 10 cu yılda bir dahamı giysekveya 5
nerde yasıosun kız sen ufo yakılrmı bu havada :)))
hayır ben en fazla bir sene ömür veriyorumhayır zengin koca buldumu atlıyor işte ,herfiler ilk başta bişey sanıyorlar bunu sonra anlıyorlar ne mal olduğunu
bana bu sefer uzun sürcek gibi geliyor.yakıştırdım kendilerini
kadın çok kaşar yaaa ,akıllı erkeğin o kadınla işi olmaz
survıvorda halkın yıldız almedaymış kızlar,,en çok onun takipcisi varmış.
e tabi erkek hayranı çok da ondan
takipçileri hep erkek
:))
!0 da giyelim daha iyi olur o zaamana kadar içlerine sığacak vaziyette olursak tabe :)
o anlmadım kız??
benim için fark yapmaz ben bu gidişle böyle kalıcam,evlilik beni değiştirmedi hala fitim
hayır zengin koca buldumu atlıyor işte ,herfiler ilk başta bişey sanıyorlar bunu sonra anlıyorlar ne mal olduğunu
günaydın çıtır çerez
nasıl gidiyor çalışmalar hemen hesap ver ,sen hangi bölüm istiyorsun ,puanın nerelerde bi ifadeni alacağım senin şimdi
sen otur çalış ,senin tatil neyine ,bizim gibi oku adam ol işini eline al sonra bol bol tatil yaparsın
şimdi tek düşündüğün sınav olsun
konyaya gidiyorum inş..
eşim danimarkada ,göreve gitti
ayhuhu bebegimm ben okulumu okudum esmayla karıstırdn benı sanırsam
marmara dan meznum şimdiden aöfden işletme 4.sınıftaym vede tekstilde planlama da calısıorummm yaaaaaaaaa
seneyde inşallah evlenıorum
yeter miii
Maşaaallah bebişim 10 yazdım 10 :) Hep fit kal o zaman ben evlendim evde olduğum için gömüldüm mutfaa farklı şeyler yaptım denedim yedim oh şiştttim sonra spor yaptım sağlıklı beslendim eski halime döndüm derken hamile kaldım yine şiştim bbekten sonra bende fit olacammm inşaalllah tabi :=)
:125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125: Kızlar adanın zor şartları altında hepinize benden muzlu çikolatalı rulo pastaaa :))
gelen pasta börekle geliyor ,galiba gün yapıyoruz
Ayyy iyiyiz iyiyiz de bu bana yapılmaz kii ama ya dolma istiyorum ben banane yaaa
gelen pasta börekle geliyor ,galiba gün yapıyoruz
yalnız bu masa ancak bana yeter