sarı kantaron çiçeği. aktardan alma! o değil çünkü. anlattım karışımı. fotoğrafa dikkatli bakarsanız, önceden var olduğunu ve silikleştiğini anlarsınız. bir tarafa uyguluyorum. biraz tuhaf duruyor ama gelişmeyi anlamak için iyi bir fikirbu bildiğimiz kantaron yağı işteedeğil mi
o zaman ben arada bir gelişmeleri buradan aktarayım, gerekirse yeni fotoğraflar koyarım, duruma göre önümüzdeki bahar başlarsınız temin ederiz. Şimdi kaldığını sanmıyorum. Bir kavanoz geldi bana da zaten. Yeticek mi onu da bilmiyorum. Bence takip edin, ona göre başlarsınız.Benim bu karışımı elde etme imkanım yok.
Teyzede var mı acaba ilerde bizlere de yardımcı olur mu ?
Ben sizi umutla takipteyim.
Benim bu karışımı elde etme imkanım yok.
Teyzede var mı acaba ilerde bizlere de yardımcı olur mu ?
Ben sizi umutla takipteyim.
o zaman ben arada bir gelişmeleri buradan aktarayım, gerekirse yeni fotoğraflar koyarım, duruma göre önümüzdeki bahar başlarsınız temin ederiz. Şimdi kaldığını sanmıyorum. Bir kavanoz geldi bana da zaten. Yeticek mi onu da bilmiyorum. Bence takip edin, ona göre başlarsınız.
sonunda öncesini sonrasını gördük cnm bende organik zeytinyağlı var ama o çiçegi istanbulda bulabilir miyim bilmiyorum keşke bize satsaEki Görüntüle 1620608 görüldüğü gibi sol göğsümdekiler gitti. daha 1 aylık kullanım bu. aradaki farka bakın. ikisindeki çatlak oranı eşitti.Eki Görüntüle 1620608
canım ismi yok çünkü:) belli bir markanın ürünü değil. yok pahalı kremler yok lazer tedavileri hepsi hikaye. resmen sol göğsümdeki çatlaklar tamamen ama tamamen gitti ya inanamıyorum. diğerleri de gidicek. bak tarif şu ama kadına göre farkı da burada. Ege bölgesinde dağlarda olan kırmızı kantaron çiçeğini, organik zeytin bahçesi varmış kadının. tamamen organik yağ yapıyorlar o bahçeden. zaten bunlar zeytincilik vs. yapıyor ve bir zeytinliği organikmiş. sadece oradan çıkardıkları yağ özel bir yağ. o yağda, yani o hakiki organik zeytin yağında, tazeyken, o kantaronların çıktığı dönemde çiçeği o yağda 4-5 ay demlendiriyormuş ve senede 1 kere oluyormuş bu. geçen sene de çıkarmıştı ve dediğim gibi yüzüne bile bakmamıştım yağın. bu yıl da getirdi ablam bu kadından ve ben yine oralı olmadım. tesadüfi bunu yaşayınca şimdi annemdeki kavanoza göz diktim, almaya çalışıyorum :) çünkü önümüzdeki yılı beklemem gerekiyor. taze kullanılıyormuş. tarif bu.
Bu konuyu açan aktif kullanmıyor inşallah kısa zamanda gelirLütfen bu yağı yapan kişiden tam tarif alırmısın ?
onun tarifi heryerde yapılıyor sadece tazeyken işe yarıyor ben şimdi şipariş verdim bekliyorum
onun tarifi heryerde yapılıyor sadece tazeyken işe yarıyor ben şimdi şipariş verdim bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?