- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
O da iyiymiş Maalesef çok kararlıyım yaptırıcam
Arkadaşının ya gözleri bozuk ya da sizi yemişYa gerçekten ben de anlamıyorum çok kilolu değilim 57 kiloyum arkadaşım benden çok daha kilolu fakat Yok ve sürekli kiloluyum ama çatlağım falan Yok diyornameaver bunun gibi şeyler işte
Yazları beraber denize havuza birşeye gidemiyorum maalesef ve etrafımda kimsede Yok bi kişi olsa dersimi anlatabilirim herhalde ama maalesef yokNerede bu çatlaklar
Eskiden yoktu benim
Hamilelik sonrası var
Eşimde de var bekar görümcemde de
Vücut tipi deri tipi kilo alıp vermek etkili
Çatlak olsa da hayatımızı etkilemiyor
Yüzünüzde değilse çok da dikkat çekmez ki
İyi ve güvenilir bir merkez ise verilebilir, bende yok ama lazer epilasyona gittiğim yerde yapılıyordu, oradan biliyorum. Siz kendi adınıza rahatsızlık duyuyorsanız yaptırmalisinizMaalesef alternatifim Yok
47 kiloyken bile vardı bende. Kilo alıp vermekten dolayı oluyor. Ben seviyorum kendimle barışığım bence siz de o kadar para vermeyin yazık.Ya gerçekten ben de anlamıyorum çok kilolu değilim 57 kiloyum arkadaşım benden çok daha kilolu fakat Yok ve sürekli kiloluyum ama çatlağım falan Yok diyornameaver bunun gibi şeyler işte
Kiloyu örnek olarak söyledim kilo alıp veren de daha çok oluyor diye bizi yediğine inanmıyorum her yaz bikiniyle önünde denize giriyor görüyorum ve YokArkadaşının ya gözleri bozuk ya da sizi yemiş
16 yaşında ki kızımda bile var ki kilolu değil
Takıntı yapmışsınız
Yazları beraber denize havuza birşeye gidemiyorum maalesef ve etrafımda kimsede Yok bi kişi olsa dersimi anlatabilirim herhalde ama maalesef yok
Bu çatlaklardan rahatsiz olmayan bir ben varım heraldeBeni neden rahatsız etsin sizin çatlağınız?
Sadece önerimi söyledim ilerde doğum yapınca yine oluyor zaten artık çatlağı olmayan yok nerdeyse.
Genetiği iyidir derisi muazzamdır falan filanKiloyu örnek olarak söyledim kilo alıp veren de daha çok oluyor diye bizi yediğine inanmıyorum her yaz bikiniyle önünde denize giriyor görüyorum ve Yok
Onlarda da var zaten vucutlarina bir dünya şey sürüyorlarÇatlağım
Yani var olmaz mı
Valla benim etrafımda herkeste var.
Victoria secret mı etrafınızdakiler :/
Genetiğim bozuk benim dicem ama benim annemin sadece göbeğinde var benim belden aşşağısı full dolu maalesefGenetiği iyidir derisi muazzamdır falan filan
3000 çok para
Halaların da vardırGenetiğim bozuk benim dicem ama benim annemin sadece göbeğinde var benim belden aşşağısı full dolu maalesef
Hahaha çok tatlısın yaHalaların da vardır
Kız halaya derler
Yedirmicem o parayı nişantaşı merkezlerine
Valla bende bi ara çok takmıştım İnstada çatlağı olmayan gacıları ilk gördüğümzamanlardı şimdi sıkıntı tinneBu çatlaklardan rahatsiz olmayan bir ben varım heraldeayrıca tedavisi olmayan birşey icin 3bin tl vericekmiş
Aynen sıkıp bırakınca med cezir gibi oluyorValla bende bi ara çok takmıştım İnstada çatlağı olmayan gacıları ilk gördüğümzamanlardı şimdi sıkıntı tinneseviyorum onları böyle deniz dalgası modeli
Ahahaha yaaAynen sıkıp bırakınca med cezir gibi oluyor
Çok romantik
Zamanla böyle olucam sanırım önce o kabulleniş aşamasını yaşamalıyımAhahaha yaa