- 11 Mart 2016
- 11.345
- 49.015
Çatlağız ondanHahaha çok tatlısın ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çatlağız ondanHahaha çok tatlısın ya
Paranı sürekli yanında taşı bak o çatlaklar gözüne nasıl ponçik görüncekZamanla böyle olucam sanırım önce o kabulleniş aşamasını yaşamalıyım
Var,8 senedir ve hala kırmızı : (Sizin çatlağınız var mı varsa durumu nedir acaba ?
Benimde öyle bir kısmı daha eskiVar,8 senedir ve hala kırmızı : (
3000 çok haciBenimde öyle bir kısmı daha eski
Ya ben onu gözden çıkardım çoktan da en iyi yöntemi bulmaya çalışıyorum3000 çok haci
PekiYa ben onu gözden çıkardım çoktan da en iyi yöntemi bulmaya çalışıyorum
Ya ben onu gözden çıkardım çoktan da en iyi yöntemi bulmaya çalışıyorum
Merhaba bence lazerden önce BODYEVER kullanmalısınız hem daha uygun hemde çok daha etkili çok memnunum ve dr.erçin özüntürk tavsiyesi kendisi çok çok iyi bir doktor ve eski başhekimkızlar lazer fibroderms ve biodrrmagenessi bu üçünden birini yaptırmayı düşünüyorum maliyetleri hemen hemen aynı bir bölgeye 3.000 tl civarında daha yaptırıp olumlu sonuç aldığınız varsa lütfen yardımcı olun.
Arkadaşlar merhaba uzunca zamandır Neslim güngün takip ediyordum. Fibroderms Çatlak Striort İşlemini çok araştırdım. Bugüne kadar çatlak konusunda denemedigim hiçbir şeyi kalmamıştı, bu işlem ilgimi çekti araştırmak istedim emin olmak istedim kimsenin sokağa atacak parası yok sonuçta,Fakat kadınlar kulübü nde hiç bir yorum görmedim. Kendi sayfasında çok güzel yorumları okudum 3,4 kişiyle konuştum yaptırmış memnun kalan kişilerle fakat o bir türlü güvenemiyordum. Benim sorunum 20 yıllık karın çatlakların beni inanılmaz derecede rahatsız ediyordu fakat gerçekten ikinci seansta neredeyse %90 sonuç aldım. İlk seansta %40 fark etmişti.Bana üç seans önerdiler, Fakat gitmeme gerek kalmadı üçüncü seansına. Çatlak problemini ne demek olduğunu çok iyi biliyorum. Yazın bikini giyememek fiziğinin iyi olmasına rağmen mayoyla çatlaklarımı saklamam çok canımı sıkıyordu. Gerçekten aldıkları para bu işlem için helal olsun başka birşeye bakmayın demeyin derim. Hep şikayetlerinizi anlatacak değiliz gerçekten güvenip gitmek isteyen Kişilere tavsiye ederim.kızlar lazer fibroderms ve biodrrmagenessi bu üçünden birini yaptırmayı düşünüyorum maliyetleri hemen hemen aynı bir bölgeye 3.000 tl civarında daha yaptırıp olumlu sonuç aldığınız varsa lütfen yardımcı olun.
kızlar lazer fibroderms ve biodrrmagenessi bu üçünden birini yaptırmayı düşünüyorum maliyetleri hemen hemen aynı bir bölgeye 3.000 tl civarında daha yaptırıp olumlu sonuç aldığınız varsa lütfen yardımcı olun.
dinarbakarı tavsiye ederim nişantaşında çatlak için gittim ve güzel sonuçlar aldım şimdide selulit tedavisine gidicem instagramdan inceleyin derimYa ben onu gözden çıkardım çoktan da en iyi yöntemi bulmaya çalışıyorum
Merhaba bende orada yaptırmaya karar vermiştim. Rica etsem bilgilendirir misinizMersinde glowing beauty isimli merkezde striort çatlak tedavisi denilen tedaviyi yaptirdim..seanslara çok düzenli gidip, verilen ev ürünlerini çok düzenli kullanıp ve önerileri de harfiyen yerine getirmeme rağmen hiçbir sonuç almadık.. daha detaylı bilgi almak isteyenleri özelden bilgilendireyim