Çatlak Patlak Yusyuvarlak :)

Bu arada bende moda tasarımı istiyorum kizlar butik açıcam duâ edin :)
Çok keyifli bi bölüm yaa. Arkadaşım okuyodu sürekli yanında cansız manken ve kağıttan kıyafetlerle geziyodu

Mucukss kaynananda sizle yanlış anlamadıysam ondandır bu kardeşlik durumu ama atlım şart tabi

Tek hayalim o oldu 4yıl giyim üretim okudum sıra onda inşallah :)

Ah ah . .
Bende aynı durumdayımm bi sürü sorunla karşı karşıyayım ama yılmak yok :)

Valla yılmak yok tubacım, ailem erken diyodu istemiyodu ama ben ikna ettm söz kestik. Ekim de dugun dusunuyoruz. Bakalım mekan arastırmalarına basladım artk yavastan :) sen ne durumdasın

Valla yılmak yok tubacım, ailem erken diyodu istemiyodu ama ben ikna ettm söz kestik. Ekim de dugun dusunuyoruz. Bakalım mekan arastırmalarına basladım artk yavastan :) sen ne durumdasın

Yaza bizde söz düşünüyoruz bende nisan falan istemiyorum aileler tanışsin yeter diye düşünüyorum. Ama düğün öyle hemen olmayacak . O arayi uzun tutmak istemiyorum ama mecburuz .
Seninde şimdiden hayırlı olsun tatlım :)

Bu arada birbirimizi aynı anda ekledik sanırım :)

aileleri tanıstırmak buyuk bır rahatlık, gelip gitme kolaylığı vs. Ama arası uzun olunca ınsanlar bı beklentıye gırdıgı ıcın ''ee hadı'' der gıbı bakıyolar :) yınede hayırlısı olsun tubacım kesınlıkle nıyet edınce onun açılır :) sanada sımdıden hayırlı olsuuun

Çok stres yapıyorum bu konuda ben , zaten nisan takıldıktan kısa bir süre sonra askere gidecek ve ben ailesiyle baş başa kalacam nasıl davranırm ne yaparım bilmiyorum çokta çekiniyorum .
Dediğin gibi bi şeyi ne kadar çok istersen rabbim bi kapı aciyo bizimde kapılarımız her daim açık olsun inşallah

evet :) ben daha acemiyim eklemeyi bile şimdi ogrendıım :) bu arada bırsey sorucam kımse gercek adını fotografını kullanmıyor, bu yasak mı yoksa oyle mı tercıh edılıyo

Öğrenirsin zamanla canım , yok yasak değil ama kimse deşifre olmak istemiyo :)

sen ailesini hiç stres yapma belli aralıklarla arayıp hatır sorman yada gidip bir el öpmen yeterli olur. Ama özlemek konusunda aynı şekilde teselli veremiycem Allah sabır versin o konuda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…