- 9 Aralık 2012
- 1.973
- 326
mucukss deme oylee demee :) cok tehlıkelı bı durum hemen atılım yap :)
Çok keyifli bi bölüm yaa. Arkadaşım okuyodu sürekli yanında cansız manken ve kağıttan kıyafetlerle geziyoduBu arada bende moda tasarımı istiyorum kizlar butik açıcam duâ edin :)
saol canm tesekkur ederım ,ya kızlar ben kendımı tuhaf hıssedıyorum kocamla kardes gıbı oldukdaha ıkı gunluk evlı sayılırız tık yok
Kızımm konuşturma beni ban yerim ama bunu böyle sürdürme sakin :)
Çok keyifli bi bölüm yaa. Arkadaşım okuyodu sürekli yanında cansız manken ve kağıttan kıyafetlerle geziyodu
Mucukss kaynananda sizle yanlış anlamadıysam ondandır bu kardeşlik durumu ama atlım şart tabi
atılım mı yapayım benmı canım o cok zor bısıy
tugba bır yorum yapacaktın kızzcatlarsın sımdı sen
Eşin seni sıkıntılı görüyosa üstüne gelmek ıstemıodur senden bı adım beklıodur belkı :)
Ne çekinicem yaa o kadar zaman beklemişim ohooo :) :) :)
aynen tubaaa katılıorum yaa ımkan olupte cekınmek olmaz yanı bak ben evleneyım dıye neler cekıyorum bılsen :)
Ah ah . .
Bende aynı durumdayımm bi sürü sorunla karşı karşıyayım ama yılmak yok :)
Valla yılmak yok tubacım, ailem erken diyodu istemiyodu ama ben ikna ettm söz kestik. Ekim de dugun dusunuyoruz. Bakalım mekan arastırmalarına basladım artk yavastan :) sen ne durumdasın
Valla yılmak yok tubacım, ailem erken diyodu istemiyodu ama ben ikna ettm söz kestik. Ekim de dugun dusunuyoruz. Bakalım mekan arastırmalarına basladım artk yavastan :) sen ne durumdasın
Yaza bizde söz düşünüyoruz bende nisan falan istemiyorum aileler tanışsin yeter diye düşünüyorum. Ama düğün öyle hemen olmayacak . O arayi uzun tutmak istemiyorum ama mecburuz .
Seninde şimdiden hayırlı olsun tatlım :)
Bu arada birbirimizi aynı anda ekledik sanırım :)
aileleri tanıstırmak buyuk bır rahatlık, gelip gitme kolaylığı vs. Ama arası uzun olunca ınsanlar bı beklentıye gırdıgı ıcın ''ee hadı'' der gıbı bakıyolar :) yınede hayırlısı olsun tubacım kesınlıkle nıyet edınce onun açılır :) sanada sımdıden hayırlı olsuuun
evet :) ben daha acemiyim eklemeyi bile şimdi ogrendıım :) bu arada bırsey sorucam kımse gercek adını fotografını kullanmıyor, bu yasak mı yoksa oyle mı tercıh edılıyo
Çok stres yapıyorum bu konuda ben , zaten nisan takıldıktan kısa bir süre sonra askere gidecek ve ben ailesiyle baş başa kalacam nasıl davranırm ne yaparım bilmiyorum çokta çekiniyorum .
Dediğin gibi bi şeyi ne kadar çok istersen rabbim bi kapı aciyo bizimde kapılarımız her daim açık olsun inşallah