Çatlak Patlak Yusyuvarlak :)

sen ailesini hiç stres yapma belli aralıklarla arayıp hatır sorman yada gidip bir el öpmen yeterli olur. Ama özlemek konusunda aynı şekilde teselli veremiycem Allah sabır versin o konuda.

Ben her iki konuda da epey yıpranacaga benziyorum canım çok zor insanlar çünkü .
Ben şimdiden özlemeye başladım , tek teselli sayılı gün çabuk gecer

Ben geldim şekerleriiiiiiimmm :KK3:

Hemen bi cikileta yerim senin için :) :)

Yedin mi len çikiletayı ? :KK1:

bılmıyorumkı canım yemek yedım sıstı desem yok cunku ıkı gundur 1 ogun yemek yedım ımkansız yarın bellı olur hayırlısı ıle

Tamam canım bizede haber ver :26:Geçmiş olsun.

saol canm tesekkur ederım ,ya kızlar ben kendımı tuhaf hıssedıyorum kocamla kardes gıbı olduk :KK1:daha ıkı gunluk evlı sayılırız tık yok :KK1:

Zamanla olur bence :KK61::KK1:

Bu arada bende moda tasarımı istiyorum kizlar butik açıcam duâ edin :)

Yaa ne güzel amaa inşallah olur :KK16:

Ne çekinicem yaa o kadar zaman beklemişim ohooo :) :) :)

Bendensin kurabiyem :nazar:

Memnun oldum kızlar kaçıyorum ben, uğrarım yinee :))

Görüşürüz canım yine bekleriz ama :KK61:

evet :) ben daha acemiyim eklemeyi bile şimdi ogrendıım :) bu arada bırsey sorucam kımse gercek adını fotografını kullanmıyor, bu yasak mı yoksa oyle mı tercıh edılıyo

yok yasak diil mesela ben Özlem ama burda mathildayım :KK1: foto kullananlarda var ama daha çok albümlerde görebilirsin fotoları :KK61:

Ben geldim şekerleriiiiiiimmm :KK3:

Yedin mi len çikiletayı ? :KK1:

Tamam canım bizede haber ver :26:Geçmiş olsun.

Zamanla olur bence :KK61::KK1:

Yaa ne güzel amaa inşallah olur :KK16:

Bendensin kurabiyem :nazar:

Görüşürüz canım yine bekleriz ama :KK61:

yok yasak diil mesela ben Özlem ama burda mathildayım :KK1: foto kullananlarda var ama daha çok albümlerde görebilirsin fotoları :KK61:

Evet evde kalmış kızların çikiletasından yedim :KK1:
Hoşgeldin :)

Evet evde kalmış kızların çikiletasından yedim :KK1:
Hoşgeldin :)

O hangi çikiletaymış len :KK1:
Ya ben evde çok sıkıldım kurabiyem bi hobi bi bi şey bulmam lazım benim takıya mı vursam kendimi naapsam bilemedim ya :KK1:

Albeni kiz :KK1:
Ben yaka kolye yapıyorum çok hoş sende dene :) ahşap boya :)

Polimer kil de çok ilgimi çekiyo benim aslında yani bi şeylerle uğraşmak istiyorum ama ne olsun bilmiyorum bi de yeni bi şey gördüm ama nasıl yapılacağını bilmiyorum bilsem direk onlardan yapıcam biliyo musun sen amigurimi diye bi şey :KK61:

Polimer kil de çok ilgimi çekiyo benim aslında yani bi şeylerle uğraşmak istiyorum ama ne olsun bilmiyorum bi de yeni bi şey gördüm ama nasıl yapılacağını bilmiyorum bilsem direk onlardan yapıcam biliyo musun sen amigurimi diye bi şey :KK61:

Polimer kili bende denemek istiyorum ama amigurimi yi bilmiyorum nedir o :)

Polimer kili bende denemek istiyorum ama amigurimi yi bilmiyorum nedir o :)

Dur foto koyiim :KK61:

f1xqav.png

bak böyle örüyolar herhalde ya ama bilmiyorum tam :26:

yaaa ne tatlı bişeyyyy ama zordur heralde yapmaaak. bende iş bulana kadar kendimi derneklere adadım. TEGV ve altı nokta körler dernegindeyım. insan evde cok sıkılıyomuş yaa.

Aynen sorma valla patlıycam artık sıkıntıdan 4 aydır evdeyim bunaldım :26:

Aaa yarın arastiriyim çok güzel görünüyo kuzum :)

Bende bi araştırma içine giricem yarın şöyle güzel anlatan bi yer bulursan bana da haber ver birlikte başlayalım yapalım :KK1:

Kız Tubik neyi beklicen hayırdır bi gelişme mi oldu :26:
Ben birazdan geliyorum bebeklerim kaybolmayın sakın bi yere:KK15:

Ben geldiiiiim :KK3:
Ne ara 12 sayfa konuştunuz beee:KK37:
Iyi ki 18 30 dakikaya gelirim dedim telefon girmedi kk ya :KK53: irezil etti beni yalancı çıkardı :KK1:
Kız ben böyle alakasız sayılar söylemeye bayılıyorum yaa :KK16::KK1:

Peker pekmez e benzetiim sana da uygun :KK1:

Kızlar şu an en büyük derdim zamlar e duymuşsunuzdur sigaraya zamn geldi bende burda çok kullanıyorum şimdi yalan diil :KK1:
Napalım şu smileyı azaltalım mı ki :KK14::KK14::KK1:

Ne gelişmesi ne hakkında tuba neler oluyo pekmezim çabuk gl biriniz deyiverin bana :KK25:

Geldiiim :KK1:
Kız ne biliyim beklemeyle sayılı günle ilgili bişeyler konuşmuşlar. Sen burda değil miydin bilmiyo musun:KK1:
Ayrıca da burda beleş o sigara boşver tam gaz devam:KK14:

Geldiiim :KK1:
Kız ne biliyim beklemeyle sayılı günle ilgili bişeyler konuşmuşlar. Sen burda değil miydin bilmiyo musun:KK1:
Ayrıca da burda beleş o sigara boşver tam gaz devam:KK14:

Bilmiyoruuuum :26:
Ohh fosur fosur içiim o zaman bende korkmuştum :KK37::KK35:

X