Çatlak Patlak Yusyuvarlak :)

Mucuksmm nerelerdesin sen telaşen vardır diye düşndüm ama geçen okudum topikte düğün ertelendi mi nasılsın ? :26:

canım 6 ay sonaraya ertelendı saglık problemlerınden dolayı ama bırlıkte yasıyoruz kaynanamlarla yanı cnm sen nasılsın topık ugur getrsın hepımıze

canım 6 ay sonaraya ertelendı saglık problemlerınden dolayı ama bırlıkte yasıyoruz kaynanamlarla yanı cnm sen nasılsın topık ugur getrsın hepımıze

Getirsin canım benim kaynananlarla mı ev tutmamış mıydınız zaten madem birlikte yaşayacaktınız oraya geçseydiniz ay her şey karışmış

Ya canım çok üzüldüm keske hemen acele karar vermeseydin şuan k.v falan hepsi evdemi

yok canım ya zaten bırlıkte oturacaktık bız rek erkek cocuk ya ama kaynanam ıyıdır ya zararaı yok bana allaha sukur

yok canım ya zaten bırlıkte oturacaktık bız rek erkek cocuk ya ama kaynanam ıyıdır ya zararaı yok bana allaha sukur

Anladım canım nedense aklımda ayrı ev diye kalmış benim :26:
Ne kadar iyi de olsa zor ya ben istemem açıkcası :26:

canım ben yıne gıtmezdım de annemın cık gıt demesı yuzunden oldu butun bunlar aramadıda zaten ıkı gundur napıyorsun ne edıyorsun dıye kendı bılır

Bende istemem büyük konuşmayayım ama uygun değil yani ben annemle bile anlaşmazlık yaşıyorum bazen kayinvalideyle geçinemem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…