- 9 Ekim 2012
- 4.625
- 3
Bilmiyoruuuum :26:
Ohh fosur fosur içiim o zaman bende korkmuştum
Hee tamam ben de vazgeçti gidiyo hemen sandımdı.Bisiy yok yaa
Askerlikten bahsetmiştim :)
Şu an çok pis içesim geldi
Iç tabi iç. Hatta içeliimm.ciğerimize sağlık
Hee tamam ben de vazgeçti gidiyo hemen sandımdı.
Tikkat sağlıkçıı sana bi soru soucam özelden bana bi cevap ver ya tırsmaya başladım:18:
Tikkat sağlıkçıı sana bi soru soucam özelden bana bi cevap ver ya tırsmaya başladım:18:
E ayıp ettin şimdiii
Sor sor ama saat 23,24 de gelir cevap çünkü neden prettyme mesaj çakmıştım da ondan
Iyi yaa pretty le falan mesajlasin siz benim başım kel mii
Ağlama kıyamam lentopik açmayın diyodu ya onun şeysine bi iki şey yazdım prettiye
Depresyon modundaym kiz uyuyacam gidip
Yanlış mesajı alıntı yapmışım ya neyseIyi yaa pretty le falan mesajlasin siz benim başım kel mii
Yok kizz şimdilik öyle bi durum yinede manyak eserse kafaya gider
Pekmezim özel mesaja daha var benim o yüzden buradan yaziim dedim o dediğin şey bende de oluyo ben doktora gittim bu yüzden elle muayene yaptı üstten falan sonra bi sorun yok dedi bunlar 20 yaşa kadar olur en erken dedi daha sonra olursa gelirsin demişti bana. yumurtlama zamanını hisseden bayanlar var misal ben gibi ben hissederim bazen ondan olabilir
Yanlış mesajı alıntı yapmışım ya neyse
Tubik özelden cevabımı alıyım da çok merak ettiysen söylerim sana da özelden
Burda söylenmez ayıp
Şimdi başvursa bile şubata almazlar heralde balım ama alt devre gider. Alt devre olursa da sıkıntı olabilir.
Ben de hissediyorum demek ki yaaPekmezim özel mesaja daha var benim o yüzden buradan yaziim dedim o dediğin şey bende de oluyo ben doktora gittim bu yüzden elle muayene yaptı üstten falan sonra bi sorun yok dedi bunlar 20 yaşa kadar olur en erken dedi daha sonra olursa gelirsin demişti bana. yumurtlama zamanını hisseden bayanlar var misal ben gibi ben hissederim bazen ondan olabilir
Yaaaağğğ höffff başlatma hee depresyonundan.Depresyon modundaym kiz uyuyacam gidip
Benimde ağrılarım zamansız kanamalarım oluyodu ama doktora gitmedim geçti . Çok takmayın stres yapınca bile ağrıyo
Enee bizi bırakıyo tubaHen niye depresyondasın ?