sen ailesini hiç stres yapma belli aralıklarla arayıp hatır sorman yada gidip bir el öpmen yeterli olur. Ama özlemek konusunda aynı şekilde teselli veremiycem Allah sabır versin o konuda.
Hemen bi cikileta yerim senin için :) :)
bılmıyorumkı canım yemek yedım sıstı desem yok cunku ıkı gundur 1 ogun yemek yedım ımkansız yarın bellı olur hayırlısı ıle
saol canm tesekkur ederım ,ya kızlar ben kendımı tuhaf hıssedıyorum kocamla kardes gıbı oldukdaha ıkı gunluk evlı sayılırız tık yok
Bu arada bende moda tasarımı istiyorum kizlar butik açıcam duâ edin :)
Ne çekinicem yaa o kadar zaman beklemişim ohooo :) :) :)
Memnun oldum kızlar kaçıyorum ben, uğrarım yinee :))
evet :) ben daha acemiyim eklemeyi bile şimdi ogrendıım :) bu arada bırsey sorucam kımse gercek adını fotografını kullanmıyor, bu yasak mı yoksa oyle mı tercıh edılıyo
Ben geldim şekerleriiiiiiimmm
Yedin mi len çikiletayı ?
Tamam canım bizede haber ver :26:Geçmiş olsun.
Zamanla olur bence
Yaa ne güzel amaa inşallah olur
Bendensin kurabiyem
Görüşürüz canım yine bekleriz ama
yok yasak diil mesela ben Özlem ama burda mathildayımfoto kullananlarda var ama daha çok albümlerde görebilirsin fotoları
Evet evde kalmış kızların çikiletasından yedim
Hoşgeldin :)
O hangi çikiletaymış len
Ya ben evde çok sıkıldım kurabiyem bi hobi bi bi şey bulmam lazım benim takıya mı vursam kendimi naapsam bilemedim ya
Albeni kiz
Ben yaka kolye yapıyorum çok hoş sende dene :) ahşap boya :)
Polimer kil de çok ilgimi çekiyo benim aslında yani bi şeylerle uğraşmak istiyorum ama ne olsun bilmiyorum bi de yeni bi şey gördüm ama nasıl yapılacağını bilmiyorum bilsem direk onlardan yapıcam biliyo musun sen amigurimi diye bi şey
Polimer kili bende denemek istiyorum ama amigurimi yi bilmiyorum nedir o :)
Dur foto koyiim
bak böyle örüyolar herhalde ya ama bilmiyorum tam :26:
Dur foto koyiim
bak böyle örüyolar herhalde ya ama bilmiyorum tam :26:
yaaa ne tatlı bişeyyyy ama zordur heralde yapmaaak. bende iş bulana kadar kendimi derneklere adadım. TEGV ve altı nokta körler dernegindeyım. insan evde cok sıkılıyomuş yaa.
Aaa yarın arastiriyim çok güzel görünüyo kuzum :)
Ay manyak sayı kavramın gitti senin
18 - 30 dk ne pekmez len gelince sorucam bunu
Ben geldiiiiim
Ne ara 12 sayfa konuştunuz beee
Iyi ki 18 30 dakikaya gelirim dedim telefon girmedi kk yairezil etti beni yalancı çıkardı
Kız ben böyle alakasız sayılar söylemeye bayılıyorum yaa
Kız Tubik neyi beklicen hayırdır bi gelişme mi oldu :26:
Ben birazdan geliyorum bebeklerim kaybolmayın sakın bi yere
Ne gelişmesi ne hakkında tuba neler oluyo pekmezim çabuk gl biriniz deyiverin bana
Geldiiim
Kız ne biliyim beklemeyle sayılı günle ilgili bişeyler konuşmuşlar. Sen burda değil miydin bilmiyo musun
Ayrıca da burda beleş o sigara boşver tam gaz devam
Geldiiim
Kız ne biliyim beklemeyle sayılı günle ilgili bişeyler konuşmuşlar. Sen burda değil miydin bilmiyo musun
Ayrıca da burda beleş o sigara boşver tam gaz devam
Bilmiyoruuuum :26:
Ohh fosur fosur içiim o zaman bende korkmuştum