canım ben yıne gıtmezdım de annemın cık gıt demesı yuzunden oldu butun bunlar aramadıda zaten ıkı gundur napıyorsun ne edıyorsun dıye kendı bılır
canım ben yıne gıtmezdım de annemın cık gıt demesı yuzunden oldu butun bunlar aramadıda zaten ıkı gundur napıyorsun ne edıyorsun dıye kendı bılır
Bende istemem büyük konuşmayayım ama uygun değil yani ben annemle bile anlaşmazlık yaşıyorum bazen kayinvalideyle geçinemem :)
Nasıl çık git ya ? Canım ya peki yeni mi geçtin kayınvalidenlere nikahtan hemen sonra mı ?
Teşekkür ederim düşünmeden alınmış bi nick. Ama çok hızlısınız bi gittim geldim 4 sayfa olmuş geçmişte kalmışım. Neyse 22 yaşındayım, Ankaralıyım, üniversite mezunu bir işsizim ve bekarım kızlarAldık bile biz aramızaAma accık tanıtsan kendini bi de kullanıcı adına bayıldım
Balım geceye bırakma sana gece yasak gece ancak ben yerim
evet cnm tartıs ve cık gıt dedı bana gıderkende hıcmı hıc uzulmedı dur bıle demedı ıkı gun oldu gelelı canım ıstıyorkı hersey onun ıstedıgı olsun
Ya bi de geçinmek de değil bence sorun ben isterimki benimle sevdiğime ait bir evimiz olsun bizim eşyalarımız olsun o evdeki her şey bizim olsun isterim. İstediğim zaman yemek yemek, istediğimde dinlenmek isterim ben ya da eşimle rahatça oturmak isterim kayınvalidenin yanında da yapılmaz bunlar hani
Teşekkür ederim düşünmeden alınmış bi nick. Ama çok hızlısınız bi gittim geldim 4 sayfa olmuş geçmişte kalmışım. Neyse 22 yaşındayım, Ankaralıyım, üniversite mezunu bir işsizim ve bekarım kızlar
kremalı börek, sütlü çörek, kuru fasulye pilav, simit ayran ve bilimum şey olabilirim
hoşbuldum
evet cnm tartıs ve cık gıt dedı bana gıderkende hıcmı hıc uzulmedı dur bıle demedı ıkı gun oldu gelelı canım ıstıyorkı hersey onun ıstedıgı olsun
Aynen öyle bacım kendi evim gibi hissetmem ben başkasının yanında . .
mathıldacım ben kucuk bır tartısmaya takılacak bır ınsan degılımkı helede annemle ama oyle ıcten soyledı bunu hıssettım ta ıcıcmde onemseseydı benı arardı zaten ıkı gun oldu bak neyse kızlar daha fazla konusmayalaım kotu oluyorum benm szıler nasılsınız
Tamam canım benim kapatalım zamanla her şey yoluna girer.
Biz gördüğün gibiyiz valla aynı buralarda takılıyoruz ben bayadır giremedim girincede topik açtım çok hızlıyım di mi
Bencede gece sen ye ben yemiim
Bak sabahtan beri ne yedm
kahvaltı:3 dilim çavdar ekmeği , domates-salatalık, azıcık yumurta 3 zeytin
öğlen: canım yemek yemek istemedi biraz çerez
Şimdilik bu kadar sonrasını da yazıcam bak
Bende 18 yaşındayım Ankara doğumluyumhenüz lise mezunuyum bekarım inş. bu yıl başlıycam üniye. Hemşireyim 1,5 ay sonra işe başlıycam büyük ihtimalle şimdilik evdeyim
Bi dee biz çok hızlıyızdır alışmalısın
Öyle valla ben şimdiden ne hayaller kuruyorum kafamda şunu yaparım onu yaparım lay lay lom rerere rororo