Çatlak Patlak Yusyuvarlak :)

canım ben yıne gıtmezdım de annemın cık gıt demesı yuzunden oldu butun bunlar aramadıda zaten ıkı gundur napıyorsun ne edıyorsun dıye kendı bılır

Nasıl çık git ya ? Canım ya peki yeni mi geçtin kayınvalidenlere nikahtan hemen sonra mı ?

Bende istemem büyük konuşmayayım ama uygun değil yani ben annemle bile anlaşmazlık yaşıyorum bazen kayinvalideyle geçinemem :)

Ya bi de geçinmek de değil bence sorun ben isterimki benimle sevdiğime ait bir evimiz olsun bizim eşyalarımız olsun o evdeki her şey bizim olsun isterim. İstediğim zaman yemek yemek, istediğimde dinlenmek isterim ben ya da eşimle rahatça oturmak isterim kayınvalidenin yanında da yapılmaz bunlar hani

evet cnm tartıs ve cık gıt dedı bana gıderkende hıcmı hıc uzulmedı dur bıle demedı ıkı gun oldu gelelı canım ıstıyorkı hersey onun ıstedıgı olsun

Aldık bile biz aramıza Ama accık tanıtsan kendini bi de kullanıcı adına bayıldım
Teşekkür ederim düşünmeden alınmış bi nick. Ama çok hızlısınız bi gittim geldim 4 sayfa olmuş geçmişte kalmışım. Neyse 22 yaşındayım, Ankaralıyım, üniversite mezunu bir işsizim ve bekarım kızlar
kremalı börek, sütlü çörek, kuru fasulye pilav, simit ayran ve bilimum şey olabilirim
hoşbuldum

Balım geceye bırakma sana gece yasak gece ancak ben yerim

Bencede gece sen ye ben yemiim
Bak sabahtan beri ne yedm
kahvaltı:3 dilim çavdar ekmeği , domates-salatalık, azıcık yumurta 3 zeytin
öğlen: canım yemek yemek istemedi biraz çerez

Şimdilik bu kadar sonrasını da yazıcam bak

evet cnm tartıs ve cık gıt dedı bana gıderkende hıcmı hıc uzulmedı dur bıle demedı ıkı gun oldu gelelı canım ıstıyorkı hersey onun ıstedıgı olsun

Canım ya böyle zamanlarda her evde oluyor ama tartışma :26:

Aynen öyle bacım kendi evim gibi hissetmem ben başkasının yanında . .

Bende 18 yaşındayım Ankara doğumluyum henüz lise mezunuyum bekarım inş. bu yıl başlıycam üniye. Hemşireyim 1,5 ay sonra işe başlıycam büyük ihtimalle şimdilik evdeyim

Bi dee biz çok hızlıyızdır alışmalısın

Son düzenleme:
mathıldacım ben kucuk bır tartısmaya takılacak bır ınsan degılımkı helede annemle ama oyle ıcten soyledı bunu hıssettım ta ıcıcmde onemseseydı benı arardı zaten ıkı gun oldu bak neyse kızlar daha fazla konusmayalaım kotu oluyorum benm szıler nasılsınız

Inanmıyorum ya çok üzüldüm . Senin hakkın o evden telinle duvagınla çıkmandı . .

yanı daha yenı evlıyız hale bakın el gıbı olduk tartısma falan esımde allaha sukur benı anlıyor

Tamam canım benim kapatalım zamanla her şey yoluna girer.

Biz gördüğün gibiyiz valla aynı buralarda takılıyoruz ben bayadır giremedim girincede topik açtım çok hızlıyım di mi

Tamam canım benim kapatalım zamanla her şey yoluna girer.

Biz gördüğün gibiyiz valla aynı buralarda takılıyoruz ben bayadır giremedim girincede topik açtım çok hızlıyım di mi

canım senden hızlısısnı gormedım evlendınmı cocouktada 1 2 3 44 55 66 7 8 9 10 bebeler gelır

Hahah kıyamam ki kuzum yaa :) sen yiyemediklerini bana söyle ben yerim :)

Ayyy önemli bi muhabbetin arasına girmişim gereksiz şekilde
Memnun oldum Mathilda üni.de de hemşirelik mi okuyacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…