Bende zor durumda kalmazsam kullanmıyorum ama bugün çok ağrım vardı aldım ben bi tane
ben ağrıdan ağladığım zamanı bilirim aman deyim kimyasal almak yok...
Tamam tatlim kolay gelsin hadi gorusuruzkızlar ben gidip tatlımı yapayım güzel olursa foto eklerimhepinize iyi sohbetler olsun kendinize iyi bakın
Olma mı ya olur elbet
Yapma abla benim işim bu yaEvde mecburen var bende dayanamayınca alıyorum doktora danıştım zaten kafama göre ilaç içmem hiç
Tamam tatlim kolay gelsin hadi gorusuruz
Çıkışta gel
tamam canım madem çok zorlanıyosun o zaman dozajını düşük tut olurmu...
muhteşem yemek muhabbeti yaptınız ya midem kazınmaya başladı..
Zaten arada bi ya.
Ay ablaa sigaraymış gibi bahsettim arada bi falan güldüm kendime
muhteşem yemek muhabbeti yaptınız ya midem kazınmaya başladı..
Çok koktum enee :18:
O zaman o zaman şey bana yüz puan sana sıfır puan hani vericektin pestili yalancı olduun burdan belli
Bende hala zeytin yemedim he
benide güldürdün kız...aramızda sigara içen varmı acaba..ben kullanmıyorum...
Bende kullanmıyorum hiç işmedim(bu konuşma tarzı çok hoşuma gidiyo)
Sevmiyorum sigarayı ya :120:
Kızlar 6 günlük sessizliğiin ardından dayanamayıp aradım. Konuşma başlarda normal gitsede sonra anladım ki üzülmemem alışmam için bu zamanı istedi yada gerçekten karışık kafası bilmiyorum ama uzak hissediyormş kendini üniversiteye gitti gideli böyleydi zaten bu sefer geldiğinde daha iyi anlamış belliki. O ayrılığa hazırdı ve benimde razı olmamı sağladı.Bitti şimdilik bu kadar yazabilyorum artık ne ümidim var nede beklentim. Nasıl mıym çok kötüyüm yazamıyorum ne yapıcağımı bilemiyorum.. İyi hissettiğimde geleceğm tekrar. Bu dönemde yalnız bırakmayın lütfen beni..
canım msn e geliyorum bekle beniKızlar 6 günlük sessizliğiin ardından dayanamayıp aradım. Konuşma başlarda normal gitsede sonra anladım ki üzülmemem alışmam için bu zamanı istedi yada gerçekten karışık kafası bilmiyorum ama uzak hissediyormş kendini üniversiteye gitti gideli böyleydi zaten bu sefer geldiğinde daha iyi anlamış belliki. O ayrılığa hazırdı ve benimde razı olmamı sağladı.Bitti şimdilik bu kadar yazabilyorum artık ne ümidim var nede beklentim. Nasıl mıym çok kötüyüm yazamıyorum ne yapıcağımı bilemiyorum.. İyi hissettiğimde geleceğm tekrar. Bu dönemde yalnız bırakmayın lütfen beni..
konuşma tarzlarınızın hepsi çok esprili ben de gülüyorumo zehri içenlerin allah yardımcısı olsun..parası ele zehiri bize..yak yaaa...