Çatlak Patlak Yusyuvarlak :)

takip etmekten zorlanıyorum sizi kızlar ohh yemek muhabbetleri söyleyin ne istiyosunuz yapayım iyidir tatlı konularıyla aram severim yapmayı ahh aşçılık okumalıydım beeenn
mercimekli köfte istiyorum
kızarmış tavuk ve irmik helvası istiyorum
boşanda semerini ye diyebilirsiniz

ne öyle ağrı kesici tabletler...ne kadar ağrı olursa olsun kimyasal ilaç almak hiç iyi değil o günlerde...ben ağrısı çok olan biriyim sıcak su torbası termofor hazırlayıp karnıma kasıklarıma belime koyuyorum iyi geliyo. bide yastığı belinizin orta kısmına yerleştirin sırt üstü uzanın bak nasıl ağrıyı hafifletiyo. ilaç kullanmayın...

Bende zor durumda kalmazsam kullanmıyorum ama bugün çok ağrım vardı aldım ben bi tane

Evde durmadığım için mecburen ağrı kesici içiyorum ben ama artık kesmiyor ağrımı ya en kuvvetli ağrı kesiciler bile 2 tane almazsam fayda etmiyor. Sanırım üşümüşüm bi de birazcık :44:

Acıktım ayrıca lütfen konu değiştirir misiniz kızlar

Son düzenleme:
kızlar ben gidip tatlımı yapayım güzel olursa foto eklerim hepinize iyi sohbetler olsun kendinize iyi bakın

volovan molavan uğraşamam ben
ne o öyle incik cincik
sigara böreğinin nesi var mis gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…