Çatlak Patlak Yusyuvarlak :)

Ve bu yüzden de kızamıyorsun sanırım ona peki bu anlık şeyler olamaz mı biraz yalnız kalmak istemiştir sadece belki o da :26:

Çok iyi anlıyorum seni...Ama ne yaparsan yap hemen geçmeyecek zaten belkide aylar sürecek yıllar sonra bile aklına gelecek..

Kızmıyorum kızamıyorum canı sağolsun aşkı yaşattı doya doya.

Zaten yalnız kalmak istemişti 6 gündür rahat bıraktm ama belirsizlik beni çok boğdu öğrenmek istedim bişeyleri pişman olucam, üzülücem biliyorum ama böyle daha çok üzüyorum seni dedi.. Haklı ..

Önce aynı şehirdeydiniz sonra mı farklı şehirlerde oldunuz canım ?

Evet aynı şehirlerdeydik evlerimizin arası 10 dakika. Şimdi ise 12 saat girdi aramıza 750 km. 2 ay görüşemedik sonra geldi herşey güzeldi fakat o uzaklaşmış hissettiğini söyledi.

anladım..
ama lütfen sakin ol
kaderi değiştirebilir misin
ne varsa onu yaşıcaksınız ikinizde

Haklısın zamanla kavrıcam bunu şuan değil

çook üzüldüm Rabbim dayanma gücünü veriir merak etme hep derler ya zaman herşeyin ilacı diye gerçektende öyle ben çok iyi bilirim o duyguyu seni şuan çok iyi anlıyorum

Teşekkür ederim iyi dileklerin içn kuzum.. Anlatamıyorum biliyorum yaşadınız benzerini sizlerde ama çok zor..

ünv. başlayıncamı bıraktı seni..acaba başka bi kız aklınımı çeldi yani okuldan mesela ...

Kızlar şimdi çıkıyorum biraz toparlanıp gelmeye çalışıcam yarın sınavlarım var hepinize çok teşekkür ederim..

ünv. başlayıncamı bıraktı seni..acaba başka bi kız aklınımı çeldi yani okuldan mesela ...

Yok canım başka bir kız falan yok daha derin şeyler tamamen duygusal anlayabiliyorum ben onu. Öyle olsa bu denli zor gelmezdi değmez deyip geçerdim köşeye

Bazı şeyler bitmiş belli ki canım ama şu da var ayrılığın bile adabı var ve o bunu güzelce anlatmış sana ne güzel herkes yapamıyor bunu

Canim benim yaa
Uzulme diyemicem simdi biliyorum ki cok sacma olucak..
Bence anlik bi durum anlik bi dusunce bu. O kadar arkadaşligi hatirayi birlikteligi boyle bi sekilde silip atamaz
Zamana birak dicem ama o da cok zor biliyorum
Zamanla anliyolar iste hatalarini zamanla pisman oluyolar
Bikac gun icinde yoklugunu eksikligini hisseder birazcik sakin olmaya calis :26:

Tamam canım hadi sen biraz toparlanmana bak mesafeler etkilemiş sizi biraz bence :26:

Yok canım başka bir kız falan yok daha derin şeyler tamamen duygusal anlayabiliyorum ben onu. Öyle olsa bu denli zor gelmezdi değmez deyip geçerdim köşeye

o zaman kendini toplar belki yeniden başlar. belki kafası karışık. ama neredeyse 9 yıl seni tanımamışki bu nasıl duygu...

bunun bi tarifi yok sana ne desek içindeki acıyı geçirmicek ama herşey zamanla artık

Zor gerçekten ya Allah hayırlısını gönlümüzdekiler eylesin :26:

yazık ya bu arkadaşın işi. bi ömür vermiş.yıllardan sonra ayrılık ne üzücü.

gerçekten öyle çok zor bi durum ama olacakların önüne geçemiyoruz malesef onun en büyük ilacı yine kendisi hakkında hayırlısı olsur umarım

Eneeeee tuubaam gelmiiş canım nasılsın yazsana :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…