Çatlak Patlak Yusyuvarlak :)

Mandalinalı Omlet Muhallebi yapacağım canım çok meraklıyımdır yemek yapmaya böyle tatlı pasta falan ama işte daha yeniyim mutfakta pek beğenmiyolar beğenmiş gibi yapıyorlar
ismi çok güzel canım ama diyete başlamıştım ben 2 dk önce

Mandalinalı Omlet Muhallebi yapacağım canım çok meraklıyımdır yemek yapmaya böyle tatlı pasta falan ama işte daha yeniyim mutfakta pek beğenmiyolar beğenmiş gibi yapıyorlar

Bende öyleyim aynen Bi de ben hep cins şeyler yapıyorum kendim gibi herhalde bkz: gazoz kapağı tatlısı çok pis bi mesaj içeriyomus gibi

Malum sebepten ötürü
Ama 2 gün oldu ağrı kesici de fayda etmiyor artık kendimi deşicem en sonunda :44:

Yastik veya yorgan bastirip iki buklum olunca karnimin agrisi hafifliyo benim

ama hem belden hem karindan darbe yedigim icin genelde agri kesici iciyorum

Anam hic bu kadar guldurukcu coskun taskin bi gunune denk gelmemisiiimmm

bu akşam tam gaz gidiyoooo... [/QUOTE]

Bize takıl hayatını yaşa diyomuşum bugün çok iyi oldu ya kk olmasa bu kadar gülemem akşamları

vay uyanıklar vayyy ikinizede dolma sardırıcam yaprak dolması çabuk kollarınızı sıvayım bakıyımmm...
ben geçen sevgilime sardım
beğenmedi galiba ama beğenmiş gibi yaptı
galiba biraz limonu çok sıkmışım :26::26:

Malum sebepten ötürü
Ama 2 gün oldu ağrı kesici de fayda etmiyor artık kendimi deşicem en sonunda :44:

Sıcak su yap su torban yoksa plastik şişeye koy suyu onuda ince bi havluya sar karnına koy

Yaaa ağşam ağşam yapmayın etmeyin bu ne boğaz sevdası beee

soylediklerinizin hepsinden canim cekti

hic etik degil bu yaptiginiz

takip etmekten zorlanıyorum sizi kızlar ohh yemek muhabbetleri söyleyin ne istiyosunuz yapayım iyidir tatlı konularıyla aram severim yapmayı ahh aşçılık okumalıydım beeenn

ben geçen sevgilime sardım
beğenmedi galiba ama beğenmiş gibi yaptı
galiba biraz limonu çok sıkmışım :26::26:

Bende yazın kaynanama sarmıştım tüm akrabalara sardım tabi arada o da vardı bayram içindi

Son düzenleme:
takip etmekten zorlanıyorum sizi kızlar ohh yemek muhabbetleri söyleyin ne istiyosunuz yapayım iyidir tatlı konularıyla aram severim yapmayı ahh aşçılık okumalıydım beeenn

esmerime de demiştim twentym süper turbolu jet var bizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…