- 25 Mart 2010
- 6.843
- 421
ablanız size misafir gelsin biriniz mercimek köftesi yapsın,biriniz tatlı yapsın, biriniz zeytin tabağı hazırlasın bakıyım...
ismi çok güzel canım ama diyete başlamıştım ben 2 dk önceMandalinalı Omlet Muhallebi yapacağım canımçok meraklıyımdır yemek yapmaya böyle tatlı pasta falan ama işte daha yeniyim mutfakta pek beğenmiyolar beğenmiş gibi yapıyorlar
ben çok güzel zeytin tabagı hazırlarım
parmaklarınızı yersiniz
Mandalinalı Omlet Muhallebi yapacağım canımçok meraklıyımdır yemek yapmaya böyle tatlı pasta falan ama işte daha yeniyim mutfakta pek beğenmiyolar beğenmiş gibi yapıyorlar
vay uyanıklar vayyy ikinizede dolma sardırıcam yaprak dolması çabuk kollarınızı sıvayım bakıyımmm...
ismi çok güzel canım ama diyete başlamıştım ben 2 dk önce
Malum sebepten ötürü
Ama 2 gün oldu ağrı kesici de fayda etmiyor artık kendimi deşicem en sonunda :44:
yaprak sararım size ayıpsın tatlıda yaparım ne isterseniz
Anam hic bu kadar guldurukcu coskun taskin bi gunune denk gelmemisiiimmm
ben geçen sevgilime sardımvay uyanıklar vayyy ikinizede dolma sardırıcam yaprak dolması çabuk kollarınızı sıvayım bakıyımmm...
Yastik veya yorgan bastirip iki buklum olunca karnimin agrisi hafifliyo benim
ama hem belden hem karindan darbe yedigim icin genelde agri kesici iciyorum
Malum sebepten ötürü
Ama 2 gün oldu ağrı kesici de fayda etmiyor artık kendimi deşicem en sonunda :44:
Bende öyleyim aynenBi de ben hep cins şeyler yapıyorum kendim gibi herhalde bkz: gazoz kapağı tatlısı çok pis bi mesaj içeriyomus gibi
bu akşam tam gaz gidiyoooo...
ben geçen sevgilime sardım
beğenmedi galiba ama beğenmiş gibi yaptı
galiba biraz limonu çok sıkmışım :26::26:
kilolu değilimfoto eklerdim dosya büyükmüş eklenmiyorhadi hayırlı olsun bende kilo almak istiyorum olmuyor olmuyor
takip etmekten zorlanıyorum sizi kızlar ohh yemek muhabbetleri söyleyin ne istiyosunuz yapayım iyidir tatlı konularıyla aram severim yapmayı ahh aşçılık okumalıydım beeenn