- 23 Ekim 2009
- 18.527
- 3.908
şimdi o sarma faciasını örtmek için bişiler yapmalıyımBende yazın kaynanama sarmıştım tüm akrabalara sardım tabi arada o da vardı bayram içindi
ne yapsam ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şimdi o sarma faciasını örtmek için bişiler yapmalıyımBende yazın kaynanama sarmıştım tüm akrabalara sardım tabi arada o da vardı bayram içindi
ben tatlı çok severim
şimdi o sarma faciasını örtmek için bişiler yapmalıyım
ne yapsam ki
Bu bir mesaj mı mesajsa o mesajı pekmeze gönder çünkü genelde o burda sabahlıyo uyuyamazsan gel buraya pekmezle sabahlarsın
mercimekli köfte istiyorumtakip etmekten zorlanıyorum sizi kızlar ohh yemek muhabbetleri söyleyin ne istiyosunuz yapayım iyidir tatlı konularıyla aram severim yapmayı ahh aşçılık okumalıydım beeenn
aynen abla
Pekmez yetisemiyo ki muhabbete
pekmezin cani cikti
pekmez pestil olduuuu
volovanı mutfagımda izlemiştim ben galibaBörek yap volovan yap meselaa
ne öyle ağrı kesici tabletler...ne kadar ağrı olursa olsun kimyasal ilaç almak hiç iyi değil o günlerde...ben ağrısı çok olan biriyim sıcak su torbası termofor hazırlayıp karnıma kasıklarıma belime koyuyorum iyi geliyo. bide yastığı belinizin orta kısmına yerleştirin sırt üstü uzanın bak nasıl ağrıyı hafifletiyo. ilaç kullanmayın...
volovan ney kız..Börek yap volovan yap meselaa
ne öyle ağrı kesici tabletler...ne kadar ağrı olursa olsun kimyasal ilaç almak hiç iyi değil o günlerde...ben ağrısı çok olan biriyim sıcak su torbası termofor hazırlayıp karnıma kasıklarıma belime koyuyorum iyi geliyo. bide yastığı belinizin orta kısmına yerleştirin sırt üstü uzanın bak nasıl ağrıyı hafifletiyo. ilaç kullanmayın...
vallah öyleesmerime de demiştim twentym süper turbolu jet var bizde
mercimekli köfte istiyorum
kızarmış tavuk ve irmik helvası istiyorum
boşanda semerini ye diyebilirsiniz
kilolu değilim
173e 55
ama kendimi bildim bileli kilo verme isteğim vardır içimde
Immmhh çok da severim pestili biliyo musun ıccık göndersene
volovan ney kız..
Masallah bunu da bogazina yonelttin ha
yok ki pestilimiz
Ben varim iste su an pestil gibiyim olma mi