- 20 Ağustos 2011
- 7.054
- 840
bende kullanmıyorum zati zamda gelmişş
Di mi ama ona vericeem paraları neler yaparım ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende kullanmıyorum zati zamda gelmişş
Canım ya hep bu dönemlerde ayrılıklar oluyor zaten üniversite ortamı rerere rororo
üzülme ama biz hep destek oluruz sana biraz yalnız kalıp dinlenmek uyumak iyi gelebilir :26:
Bende kullanmıyorum hiç işmedim (bu konuşma tarzı çok hoşuma gidiyo)
Sevmiyorum sigarayı ya :120:
Ama sanalda kullanıyorum
Kızlar 6 günlük sessizliğiin ardından dayanamayıp aradım. Konuşma başlarda normal gitsede sonra anladım ki üzülmemem alışmam için bu zamanı istedi yada gerçekten karışık kafası bilmiyorum ama uzak hissediyormş kendini üniversiteye gitti gideli böyleydi zaten bu sefer geldiğinde daha iyi anlamış belliki. O ayrılığa hazırdı ve benimde razı olmamı sağladı.Bitti şimdilik bu kadar yazabilyorum artık ne ümidim var nede beklentim. Nasıl mıym çok kötüyüm yazamıyorum ne yapıcağımı bilemiyorum.. İyi hissettiğimde geleceğm tekrar. Bu dönemde yalnız bırakmayın lütfen beni..
canım msn e geliyorum bekle beni
Siz iyi ki varsınz zaten teşekkür ederim canım şuan ağlamaktan yazamıyorum uyumam imkansız sakinleşmeye çalışıyorum
valla geçmiş olsun ..derler ya üzerimden koskoca bir aşk geçti , seninkide böyle bişey herhalde..
Fırat tarzı
Bayılıyorum ya.
Kızlar 6 günlük sessizliğiin ardından dayanamayıp aradım. Konuşma başlarda normal gitsede sonra anladım ki üzülmemem alışmam için bu zamanı istedi yada gerçekten karışık kafası bilmiyorum ama uzak hissediyormş kendini üniversiteye gitti gideli böyleydi zaten bu sefer geldiğinde daha iyi anlamış belliki. O ayrılığa hazırdı ve benimde razı olmamı sağladı.Bitti şimdilik bu kadar yazabilyorum artık ne ümidim var nede beklentim. Nasıl mıym çok kötüyüm yazamıyorum ne yapıcağımı bilemiyorum.. İyi hissettiğimde geleceğm tekrar. Bu dönemde yalnız bırakmayın lütfen beni..
Canım benim ya kafanı dağıtmaya çalış o zaman buralarda :26:
Aşk .. Herşeyimdi arkadaşım dostum abim kardeşim sevgilim herşeyimdi. Koskoca bir buçuk yıl ilişki ve arkasına dayanan 7 yıllık arkadaşlığımız. Herşeyi paylaşmışlık... Birbirimizin omzunda ağlamak dahil .. Toparlanamıcam uzun bi süre biliyorum
Dayanmaya çalışıyorum o kadar zor ki gerçekten acımı anlatcak hiç bi kelime yok bi rüyadan uyandım sanki
Aşk .. Herşeyimdi arkadaşım dostum abim kardeşim sevgilim herşeyimdi. Koskoca bir buçuk yıl ilişki ve arkasına dayanan 7 yıllık arkadaşlığımız. Herşeyi paylaşmışlık... Birbirimizin omzunda ağlamak dahil .. Toparlanamıcam uzun bi süre biliyorum
Evet canim ya universite ortami cok bozuyo gercekten bazisini Mathiye katiliyorum.
Ve yine Mathiye katiliyorum uyuyunca biraz da olsa iyi oluyo :26:
Dün piskoloğa gitmştim daha. Zaten iyi değildim onu hayatımın merkezi yaptığımı sorun edip duruyordum hayırlısı buymuş demek istiyorum ama şuan hayırlı olmadığı bi gerçekti içimde bişeyler ölmeden gitmeyi kabullenmek en zoru.
anladım..Kuzum giremiyorum msn ye şuan çok kötüyüm kendimi toplamam gerek
Dayanmaya çalışıyorum o kadar zor ki gerçekten acımı anlatcak hiç bi kelime yok bi rüyadan uyandım sanki