Buyuk ihtimal farkli farkli sorular ve skandallar hazirlanir canim :44:
Bi de sinavdan sonra merkezi bi yerlestirme olmayacakmis yurtdisindaki gibi universitenin insifiyatine birakilacakmis. yani sen uniye dilekce gibi bisey yazacakmissin onlar sececekmis. ki burda dilekceye tanidigin akraban olan milletvekillerini vs yazman lazim yoksa torpilin olmaz ve acikta kalirsin.
omer dincerin yeni sacmaliklari iste. basimiza tas yagacak
aaa olabilir mi öyle şeyBuyuk ihtimal farkli farkli sorular ve skandallar hazirlanir canim :44:
Bi de sinavdan sonra merkezi bi yerlestirme olmayacakmis yurtdisindaki gibi universitenin insifiyatine birakilacakmis. yani sen uniye dilekce gibi bisey yazacakmissin onlar sececekmis. ki burda dilekceye tanidigin akraban olan milletvekillerini vs yazman lazim yoksa torpilin olmaz ve acikta kalirsin.
Böyle zamanlarda en güzeli çalışmak yoksa çok zor bir durum bence..
turbolu jet
iyiyim canım sen nasılsın bitti bitti çok şükür ahh inş. canım 2013 aşk'la gelir inş.
çok komikliydi benceKomik mi len oysaki çok ciddiydim
Yoksa diil miydim :44:
hemde nasıl evde duvarlar üstüme geliyor dışarı atıyorum kendimi....tanışlara haber bıraktık bakalım bi yerdden iş haberi gelirse inş. süper olacak..
çok komikliydi bence
Buyuk ihtimal farkli farkli sorular ve skandallar hazirlanir canim :44:
hemde nasıl evde duvarlar üstüme geliyor dışarı atıyorum kendimi....tanışlara haber bıraktık bakalım bi yerdden iş haberi gelirse inş. süper olacak..
Geometrik de konusurmusKaptım yavrum kapmam mı o zaman orta yerde anlaşaım ay çok geometrik konuştm
9 tane yiyim
tubam niye yok ya kaynatırken o da olsaydı valla aklımda hep
iyiyim canım sen nasılsın bitti bitti çok şükür ahh inş. canım 2013 aşk'la gelir inş.
Tez vakitte gelir umarım :26:
tutma anacım niye tutuyorsun kiBugün içime güldürmeceli şeysiler kaçtı kız benim tutamıyorum kendimi
Geometrik de konusurmus
Ye kiz afiyet olsun
Ben daha demin Tubiki asagida gordum gibi oldum sonra bidaha baktim ki yok :44:
Morali bozuktu ya onun gelseydi de neselendirseydik
İnşallah canım ama ilk sayfayı baz alınca 2010 aşk yılıymış ben bunu gördüm kaçırmışsın 2010u
Geometrik de konusurmus
Ye kiz afiyet olsun
Ben daha demin Tubiki asagida gordum gibi oldum sonra bidaha baktim ki yok :44:
Morali bozuktu ya onun gelseydi de neselendirseydik
tutma anacım niye tutuyorsun ki
siz niye zeytin yiyorsunuz kızlar soru biraz saçma oldu ama :) :)
aa 2010 da erkek arkadaşım vardı ama üzücü bi dönem oldu benim için canım 2010 yaramadı banao yüzden 2013 de hayırlısı olsun diyorum