Çatlak Patlak Yusyuvarlak :)

Ay çok saçma o ne öle :KK14:
Bu arada canım zeytin çekti bence bu daha saçma len 12-29 tane zeytin mi yesem :KK1:

Bence de senin durum daha sacma oldu kiz :KK53:
benim metodu kapmissin :KK34:
cok eglenceli oluyo di mi :KK1:
29 zeytin yersen yanarsin ama gece kavurur o seni :KK1:
8 13 tane falan ye :KK1:

şuan ki konuyu biraz anladım gibi gelecek evlilik hayalleri herhalde anladığım kadarıyla çoğunluğun sevdiceği var hepinizin hakkında hayırlısı olur da sevdiklerinizle bir ömür mutlu olursunuz topiğin tek bekarı sevdiği olmayanı benmiyim yoksa :KK1: bu arada çok sıcak bi topik olmuş.:KK16:

Ayy çok sıcak mı olmuş çok hoşuma gitti estapitipiti :KK17:
Tek bekar sensin şu an o zaman ama biraz aramızda kalsan birini bulursun kesin :KK1:

şuan ki konuyu biraz anladım gibi gelecek evlilik hayalleri herhalde anladığım kadarıyla çoğunluğun sevdiceği var hepinizin hakkında hayırlısı olur da sevdiklerinizle bir ömür mutlu olursunuz topiğin tek bekarı sevdiği olmayanı benmiyim yoksa :KK1: bu arada çok sıcak bi topik olmuş.:KK16:

yalnız değilsin canım bekar çok ta, işte özel arkadaşı olmayan var ben dahil..:KK52:

Bence de senin durum daha sacma oldu kiz :KK53:
benim metodu kapmissin :KK34:
cok eglenceli oluyo di mi :KK1:
29 zeytin yersen yanarsin ama gece kavurur o seni :KK1:
8 13 tane falan ye :KK1:

Kaptım yavrum kapmam mı o zaman orta yerde anlaşaım ay çok geometrik konuştm :KK1:
9 tane yiyim :KK1:

canımmmm nasılsın evine döndün mü finaller bitti senin ne güzel inş. seninde karşına hayırlı biri çıkar tatlım :)

tubam niye yok ya kaynatırken o da olsaydı valla aklımda hep :KK31:

Cidden abla sen sööle bakiim kimsecikler yok mu :KK61:

evet şekerler açıklıyorum hayatımda hiç erkek arkadaşım olmadı..yani sevgili manasın da hiç arkadaşlık yapmadım. problemli yada feminist değilimde ne bileyim öyle denk geldi yaşantım , öyle oldu...

Ayy çok sıcak mı olmuş çok hoşuma gitti estapitipiti :KK17:
Tek bekar sensin şu an o zaman ama biraz aramızda kalsan birini bulursun kesin :KK1:
ozaman ben bu topikten hiç çıkmıyayım:KK1::KK1: uğur getirisniz belki kızlar banada:KK1:

yalnız değilsin canım bekar çok ta, işte özel arkadaşı olmayan var ben dahil..:KK52:
tamam yalnız değilmişim:KK1:

evet şekerler açıklıyorum hayatımda hiç erkek arkadaşım olmadı..yani sevgili manasın da hiç arkadaşlık yapmadım. problemli yada feminist değilimde ne bileyim öyle denk geldi yaşantım , öyle oldu...

Olabilir abla hayat bu ne getireceği ne götüreceği belli olmuyo ki :26:
Şimdi ne yapıyorsun peki iş güç anlamında ?

Olabilir abla hayat bu ne getireceği ne götüreceği belli olmuyo ki :26:
Şimdi ne yapıyorsun peki iş güç anlamında ?

evdeyim çalışmıyorum daha doğrusu hayata tutunmak için iş arıyorum..annemin hastalığı boyu benden soruluyodu evin işleri. sonra annem vefat etti. şimdi boşluktayım..toparlanmaya çalışıyorum..

aa ciddi mi o nasıl olacak ya o tarihlere özel sorumu hazırlanacak :KK53:

Buyuk ihtimal farkli farkli sorular ve skandallar hazirlanir canim :44:
Bi de sinavdan sonra merkezi bi yerlestirme olmayacakmis yurtdisindaki gibi universitenin insifiyatine birakilacakmis. yani sen uniye dilekce gibi bisey yazacakmissin onlar sececekmis. ki burda dilekceye tanidigin akraban olan milletvekillerini vs yazman lazim yoksa torpilin olmaz ve acikta kalirsin.:KK37:
omer dincerin yeni sacmaliklari iste. basimiza tas yagacak :KK1:

evdeyim çalışmıyorum daha doğrusu hayata tutunmak için iş arıyorum..annemin hastalığı boyu benden soruluyodu evin işleri. sonra annem vefat etti. şimdi boşluktayım..toparlanmaya çalışıyorum..

Böyle zamanlarda en güzeli çalışmak yoksa çok zor bir durum bence..

başın sağolsun yaşın kaç :KK17:

X