Çatlak Patlak Yusyuvarlak :)

hoş geldin ne yapıyım işte kızları yakında kışlaya göndericez sevgililerinden ayrı kalmasınlar:KK52:
sardunyam rahmetli annem sardunya çiçeğine sarı dünya derdi bende arasıra sarı dünya desem olurmu...

hb. hadi hayırlısı olsun canım :KK1:
allah rahmet etsin kuzum annene tabi diyebilirsin :KK31:

Bakın bakalım söylediklerinizi ekledim gözümden kaçan varsa affola :KK16:

Sende beraber olmaya başladığınız tarihi yazdır istersen :KK1:
evet evett :KK52:
Pazartesi finalleri başlayan ben değilim sanki. Hiç ders çalışmak gelmiyor içimden :KK61:
vizelere çalışmıştm ya
şimdi kitap açmadım
napıcam bilmiyorum :KK1:
saç nasıl uzatılır en iyi rimel hangisidir kimin sevgilisiyle ne sorunu var onları yazarım artık :KK9:

hoş geldin ne yapıyım işte kızları yakında kışlaya göndericez sevgililerinden ayrı kalmasınlar:KK52:
sardunyam rahmetli annem sardunya çiçeğine sarı dünya derdi bende arasıra sarı dünya desem olurmu...

Bu arada allah rahmet eylesin ablacım

senin vatandaş bu konudan bahsetmiyosa sen hiç bahsetme bırak kendi arkadaşlarıyla konuşsun bu konuyu..ben bile kardeşimle sürekli askerden bahsetmiyorum çünki askerlik zor sürekli sıkıntı hisstmelerine sebep oluyor..
Son kez pazartesi subeyi arayacak iste erken gitme durumu varmis bu sene 4 7 subat arasi alinacaklarmis onu sorcak. onra da acmicam zaten konuyu stres yapiyo :KK50:

kendi bilir günü zehir ettin bana diyor :KK4: çok agresifleştim ben ya :KK1::KK1: gelirim canım her zaman
çalışıyormusun canım ne durumdasın nasıl gidiyor ygs hazırlık :KK50:
Aman canim sadece onun gunu mu zehir olmus yani o.uzulurken sen zil takip oynamis misin sanki. Sen de uzuldun bi suru. soyle o da aksami zehir etmesin :KK1:
yok canim yaa nerdee 2014e kaldi sanirim benim sinav :KK50:

Evet ya çok eğleniyorum :KK1:
Sosyoloji okuyorum ben kızlar. 3.sınıftayım. Selçuk'ta.

Evet ya çok eğleniyorum :KK1:
Sosyoloji okuyorum ben kızlar. 3.sınıftayım. Selçuk'ta.

Ay birisi Selçuk mu dedi :KK1:
Konyayı duyunca bi tuhaf oldum. Bende senelerdir orda yaşadım ama 4 aydır Antalyadayım. Sevdiceğimde orda kaldı maalesef :)

X