Çatlak Patlak Yusyuvarlak :)

Katıl tabi eksiğimiz olmasın :KK16: Nasılsın canım bak neler yapıyoruz biz buralarda kaynatıyoruz da kaynatıyoruz:KK1:

:) ohh gördüm tabi muhabbetler koyu baştan okuyorum sohbetlerinizi bakalım:) neler yapıyorum sınavlarım bitti evime geldimm evimdeki huzurun tadını çıkartıyorum siz neler kaynatıyosunuz bakalım :)

Aslında tm bölümü yani tm puanımla girdim ama sosyoloji-psikoloji-felsefe sınavları sözel puanına etki ediyordu. ne saçma di mi? :KK1:
Zaten çok seviyorum kitap okumayı. Mutluyum sosyoloji okuduğum için :KK61:

aferim o zaman iyi bir sosyolog olma yolunda hızlı adımlarla ilerle..

:) ohh gördüm tabi muhabbetler koyu baştan okuyorum sohbetlerinizi bakalım:) neler yapıyorum sınavlarım bitti evime geldimm evimdeki huzurun tadını çıkartıyorum siz neler kaynatıyosunuz bakalım :)

Valla bu topikte her şey var bol gülmece espiriler hüzünler metalden arabeske her tür konu mevcut şu an ki konu ilk sayfada göz at derim bence çok güzel oldu :KK1:

Valla bu topikte her şey var bol gülmece espiriler hüzünler metalden arabeske her tür konu mevcut şu an ki konu ilk sayfada göz at derim bence çok güzel oldu :KK1:

şuan ki konuyu biraz anladım gibi gelecek evlilik hayalleri herhalde anladığım kadarıyla çoğunluğun sevdiceği var hepinizin hakkında hayırlısı olur da sevdiklerinizle bir ömür mutlu olursunuz topiğin tek bekarı sevdiği olmayanı benmiyim yoksa :KK1: bu arada çok sıcak bi topik olmuş.:KK16:

X