Çatlak Patlak Yusyuvarlak :)

kendi aralarında olsa bile canım, pekmez gidici...yani kocaya

Büyük büyük yazıyorum kızlaar bi fikrim vaar katılırsanız yaparız burası hepimizin topiği
İlk sayfaya yazıcam şu şekilde gelişmeleri olur diyenler ya da olmaz diyenler varsa söyleyin konuşalım bunu. Mesela:
pekmez_akıllı: 05.01.2013 kendi aralarında söz yüzüğü takıldı
ttuubbaa: 10.02.2013 nişan yüzükleri takıldı
vs vs vs.

Konu hakkında fikirler

canım bir yıl olacak işte
ben ilk defa böyle ona karşı hiç bir şey hissetmedim bugün konuşmak gelmedi içimden o yüzden oda garipsedi bu durumu bende

Olabilir bence bazen ama anlık böyle şeyler inan geçer bu durum

içine atınca daha kötü oluyor ya
başka bir yerde patlak veriyor
o an sende kız bağır çağır
ama bitsin kapansın konu
şu an biz öyleyiz o bana bağırır ben bana bağırma diye bağırırım.tartışır ederiz sonra sarılırız
sanki hiçbişi olmamış gibi
ama eskiden susardım içime atardım

Olur olur olur, beni de alın aranıza

Ben her seferinde çıkarıp tekrar takıyorum bazende bi yerde unutup gitcem diye korkuyorum

Çalışırken denedim onu çok zor valla 10 dk da bir el yıkadığım için çalışırken çıkarp takamıyordum :26:
Bi gün arkadaşla pizzacıya gittm sipariş verdik dedim pizzalar gelene kadar gidip elimi yıkayım orda çıkarttm yüzüğü taşa koydum sonra bi güzül geldim oturdum yemekler geldi yedik ettik sohbet gır gır tam gidecekken yüzüğüm yok diye tutturdum meğer elimi yıkadığımda orda kalmış aldım hemen ama 1 saat falan geçmişti tabi

Çok güzel olur bence canım seneler sonra evlenincede yazarmışız

bence süper bir fikir

yaşadığımız önemli olayları yaz ne güzel olur sürekli takipte tutarız hep taze gündemimiz olur hiç bir yaşadığımız mutlu ya da mutsuz olay gözden kaçmaz unutulmaz...

Çok dikkatli olmak lazımda tabi insanlık hali unutabiliyoruz o zaman yüzden çıkarmamak en güzeli cidden bende rengi bozulur diye çıkarıyorum sırf :)

ya bana söylesin ne söyleyecekse ama yolun artasında milletin içinde sesini yükseltmesin karanlıktı bırakıp gidecektim yoksa kolunu sıkıyorum bağırma diye yok adam kaptırmış kendini kareteye falan yazılacam en son ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…