selam kızlar oft den gördüm geçen akşamda...şimdide bu topiktemi buluşuyorsunuz...kaç gündür griptim gelemedim...
dün kavga ettik bana bağırdı yarım saat çok kırıldım ondan mı acaba nolur ondan olsun ya
barıştık biz bir ay olacak herhalde barışalı tam bilmiyorum geçsin bu hal üstümden
Ondan olabilir canim bi de yasadigin sehirde hava cok kapaliysa o da etkiliyo biraz. Arada oluyo bana da. Geçer canım bence yarına. hani bu soğukluğun uzun soluklu değildir bence :26:
benim haberim yok pekmez nişanlandımı....
pekmez evliliğin ilk adımını atmışsın hayırlı olsun tebrikler..
Konuş istersen canım onunla o laflarından dolayı kırılıyorum vs de. İçin rahatlar sende düzelirsin diye düşünüyorum.
dünden beri özür diliyor tamam diyorum ama normal değilim
Ailem bilmedigi icin pek ilk adim olmadi aslinda ori ablam yaa.
ceyrek adim bu daha
askerde ici rahat etsin diye taktik
Hos yine etmez biliyorum ama olsun..
konuştum söyledim özür diledi defalarca bir daha olmaz dedi ama kırıldım çokiyi olur inş.
Bende böyle sade şeyleri çok seviyorum ama sevdiceğim onu beğenince bişey diyememiştim sonradan benimde hoşuma gitti
Yok ori ablam ya askere gidecek ya gitmeden yuzuk taktik kendi aramizda :)
Yok canım kendi aralarında söz diyelim
pekmez, matilda, tuba topiği siz açmışsınız..banada günaydın yeni jetonum düştü...iyi olmuş kaynatıcak yeni mekan hadi bakalım klavyede parmaklara kuvvet...ben hastaydım haberim olmamaış yaaa...kızlar neler yapmış...
Neden acaba ? Ne kadar süredir birliktesiniz sagopam ?
Hani bazen biz de öyle oluruz da çok garipsemeyiz şayet benim en yakın arkadaşım, sırdaşım da odur sevdiğim kişi de..
Bende seviyorum yüzüğümü ya ama parlattırmam lazım rengi kaçtı resmen elim sudan çıkmadı ki her seferindede yüzüğü çıkar yıka olmuyo kaçırttım rengini
aynı ben ya :26:
benimkide beni kırdığı zaman özür dilerim affet affettin mi der
tamam sorun değil derim ama içimden uzun süre gitmez
evet havada kapalıydı bugün kış ayını da hiç sevmiyorum
inş. uzun soluklu olmaz hayırlı olsun seninde yüzük takmışsınız sevdiceğinle inş. bir ömür mutlu olursunuz :)