sağol ya tek tek tüm linkleri deniyordum
Canım ne oldu hoşgeldin...
hoş bulduk ya çok kötüyüm benbizde iki gün önce yüzük taktık o güne kadar her şey iyiydi bugün onunla konuşmak gelmiyor içimden niye böyle oldum ben ya yabancı gibisin arkadaş gibi konuşuyoruz diyor oda
slm kızlar dertliyim bende hemde çoook
Hosgeldin canım
Noldu ki sıkıntı ne :26:
Hosgeldin canım
Noldu ki sıkıntı ne :26:
acaba kafana taktığın başka birşey mi varhoş bulduk ya çok kötüyüm benbizde iki gün önce yüzük taktık o güne kadar her şey iyiydi bugün onunla konuşmak gelmiyor içimden niye böyle oldum ben ya yabancı gibisin arkadaş gibi konuşuyoruz diyor oda
hoş bulduk ya çok kötüyüm benbizde iki gün önce yüzük taktık o güne kadar her şey iyiydi bugün onunla konuşmak gelmiyor içimden niye böyle oldum ben ya yabancı gibisin arkadaş gibi konuşuyoruz diyor oda
selam kızlar oft den gördüm geçen akşamda...şimdide bu topiktemi buluşuyorsunuz...kaç gündür griptim gelemedim...
En son ayrıldınız biliyordum canım barışmanıza çok sevindimde neden böyle oldun sen kafana taktığın bişeylermi var yada sen kızdırcak bişeymi yaptı ?
Merhaba canım hoşgeldin geçmiş olsun...
acaba kafana taktığın başka birşey mi var
Açıköğretim canım
Bende çok bğeendimmm
Uzun süreli bir ilişki sanırım sizinki de, ara ara oluyor böyle sorunlar ya. Tavsiyem mümkün olduğunca onunla vakit geçir.
hoş bulduk canımyazdım yukarıya tatlım çok seviyorum ama niye böyle oldum çok rahatsız etti bu durum beni ya
Eki Görüntüle 596174 Bizimkilerde bunlar canım önceden bende abartıyı sevmezdim bunları görünce bittim eridim aylarca yaptırmaya uğraşmştık 6 numara olan parmağıma göre gayet kabaa :)
dün kavga ettik bana bağırdı yarım saat çok kırıldım ondan mı acaba nolur ondan olsun ya
barıştık biz bir ay olacak herhalde barışalı tam bilmiyorum geçsin bu hal üstümden
Paylaşıp niye acımı deştiysem bilmiyorum, 5 gündür ayrıyız zaman istedi benden hala ses yok ...
Teşekkür ederim bu arada bende çok seviyorum
Malesef çokta zayıfım alamıyorum kilo falan :26:
hoş buldum...sağol..ben yokken neler yaptınız kaçırdım hep muhabbetleri...