Çatlak Patlak Yusyuvarlak :)

Canım ne oldu hoşgeldin...

hoş bulduk ya çok kötüyüm ben bizde iki gün önce yüzük taktık o güne kadar her şey iyiydi bugün onunla konuşmak gelmiyor içimden niye böyle oldum ben ya yabancı gibisin arkadaş gibi konuşuyoruz diyor oda

En son ayrıldınız biliyordum canım barışmanıza çok sevindimde neden böyle oldun senin kafana taktığın bişeylermi var yada seni kızdırcak bişeymi yaptı ?

Son düzenleme:
acaba kafana taktığın başka birşey mi var

Uzun süreli bir ilişki sanırım sizinki de, ara ara oluyor böyle sorunlar ya. Tavsiyem mümkün olduğunca onunla vakit geçir.

En son ayrıldınız biliyordum canım barışmanıza çok sevindimde neden böyle oldun sen kafana taktığın bişeylermi var yada sen kızdırcak bişeymi yaptı ?

dün kavga ettik bana bağırdı yarım saat çok kırıldım ondan mı acaba nolur ondan olsun ya
barıştık biz bir ay olacak herhalde barışalı tam bilmiyorum geçsin bu hal üstümden

Uzun süreli bir ilişki sanırım sizinki de, ara ara oluyor böyle sorunlar ya. Tavsiyem mümkün olduğunca onunla vakit geçir.

1 yıl olacak 30 ocakta yarın çıkamam pazartesi görüşürüz ama inş. geçer bu hal üstümden onu kaybetmek istemiyorum

dün kavga ettik bana bağırdı yarım saat çok kırıldım ondan mı acaba nolur ondan olsun ya
barıştık biz bir ay olacak herhalde barışalı tam bilmiyorum geçsin bu hal üstümden

Belki ondan belki her şeyin birikimi olabilir canım arada böyle hissettiğimiz zamanlar oluyor seninkide geçicidir diye düşünüyorum.

Paylaşıp niye acımı deştiysem bilmiyorum, 5 gündür ayrıyız zaman istedi benden hala ses yok ...

Teşekkür ederim bu arada bende çok seviyorum

Malesef çokta zayıfım alamıyorum kilo falan :26:

Canım ya belki düzelebilecek bir şeydir öyle çok önemli sorunlarınız yok di mi :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…