hepinizin yüzüğünü çok beğendim kızlarr
çok özendim valla
daisypath diye bir site var canım ordanYa şu yorumlarınızın altında çıkan takvimsi şeyleri nasıl yapıyorsunuz? Kıskandım ben de yapıcam
Ya şu yorumlarınızın altında çıkan takvimsi şeyleri nasıl yapıyorsunuz? Kıskandım ben de yapıcam
daisypath diye bir site var canım ordan
Balim sen de itekleme o zaman artik. Alismis sanirim hep senin ugrasmana o yuzden sen yurutuyosun sanki :26:
Birazcik ses etme bakalim nolucak :26:
hepinizin yüzüğünü çok beğendim kızlarr
çok özendim valla
Daisypath sitesinden yapıyoruz canım...
Sağol esmerim
Darisi basina olsun
teşekkür ederim kızlarrSağol canım benim darısı senin başına artık
Tugcecim kesinlikle mükemmellik aramıyorum huzur istiyorum bi tatlı sözünü istiyorum sıkıldı mı ondan mı böyle yapıyo anlamadım. Önceden beni mutlu etmek için elinden geleni yapan adam şimdi üzmek için çabalıyo . Ve ben susuyorum kizlar içime atıyorum böyle size yazdığım gibi içimdekileri ona söyleyemiyorum. Içime attıkça soğuyorum ondan . Benim düşüncelerimin hiç bi önemi yok onun için soruyo ama aklındakini uyguluyo. Evet diyo aşkım haklısın öyle yaparız ama aradan zaman geçiyo yapılmıyo olmuyo hiç bi şey. Kendimi tuhaf şeyler düşünmekten alıkoyamıyorum. Psikolojim alt üst oldu destek olmak yerine beni daha çok yıpratıyo. Ne yapıyim bilmiyorum hiç. Çek git diyo içimden bi ses ama cesaretim yok .
Tugcecim kesinlikle mükemmellik aramıyorum huzur istiyorum bi tatlı sözünü istiyorum sıkıldı mı ondan mı böyle yapıyo anlamadım. Önceden beni mutlu etmek için elinden geleni yapan adam şimdi üzmek için çabalıyo . Ve ben susuyorum kizlar içime atıyorum böyle size yazdığım gibi içimdekileri ona söyleyemiyorum. Içime attıkça soğuyorum ondan . Benim düşüncelerimin hiç bi önemi yok onun için soruyo ama aklındakini uyguluyo. Evet diyo aşkım haklısın öyle yaparız ama aradan zaman geçiyo yapılmıyo olmuyo hiç bi şey. Kendimi tuhaf şeyler düşünmekten alıkoyamıyorum. Psikolojim alt üst oldu destek olmak yerine beni daha çok yıpratıyo. Ne yapıyim bilmiyorum hiç. Çek git diyo içimden bi ses ama cesaretim yok .
Yazıyomuş zaten orda da ben görememişim ya pardon sohbeti böldüm siz devam edin
Olurmu öyle şey yardımcı olduysak sevindik
Ya balim sen ona soylemedikce o her seyi dort dortlul zanneder ama. Oyle zannettikce de kendine ceki duzen vermez.
Al karsina konus bence. Zaten ayni sehirdesiniz. soyleyiver. sor aklindakileri. sen boyle yaptikca ben boyle dusunuyorum artik de. Icine atip da kuruyosun kendi kendine sonra onlar cok sacma sapan bi anda patlayiveriyo. ben de oyleyim ayni. soylemem neyse derim icime atarim sonra boyle yuzukicin veya ne biliyim cok gereksiz bisey icin kalbini kiriyorum iste. olmuyo boyle ice atarak
ama şey, buraya nasıl ekliycem onu yapamadım ben
slm kızlar dertliyim bende hemde çoook
Son sayfaya geldiysen canım siteler için dediği yerden image urlye tıklayacaksın alttaki urlyide kopyalayacaksın burdan profil düzenleye girip çizelge bölümüne yapıştıracaksın....
Kuzum böyle değildi ki çok ilgili beni düşünen biriydi ne olduk bilmiyorum. Ben konuşurken o telefonundan oyun oynuyo dinlemiyo bile beni . Ona göre ben herşeyi büyütüyorum . Şimdi bi şey desem de suçlu ben olucam ki.
Balım kusura bakma seninde canını sıktım yemek yapmam gerekiyo çıkıyim artık öpüyorum seni.