Çatlak Patlak Yusyuvarlak :)

Eki Görüntüle 596174 Bizimkilerde bunlar canım önceden bende abartıyı sevmezdim bunları görünce bittim eridim aylarca yaptırmaya uğraşmştık 6 numara olan parmağıma göre gayet kabaa :)

Yok canım ya sizinki de gayet hoş bence. Ben birazcık kalın olanları seviyorum zaten. Benimki de ince biraz işte

Beğendim sizin yüzükleri ben

Eneee parmağın 6 numara mı İncecikmiş

Yok canım ya sizinki de gayet hoş bence. Ben birazcık kalın olanları seviyorum zaten. Benimki de ince biraz işte

Beğendim sizin yüzükleri ben

Eneee parmağın 6 numara mı İncecikmiş

Paylaşıp niye acımı deştiysem bilmiyorum, 5 gündür ayrıyız zaman istedi benden hala ses yok ...

Teşekkür ederim bu arada bende çok seviyorum

Malesef çokta zayıfım alamıyorum kilo falan :26:

Paylaşıp niye acımı deştiysem bilmiyorum, 5 gündür ayrıyız zaman istedi benden hala ses yok ...

Teşekkür ederim bu arada bende çok seviyorum

Malesef çokta zayıfım alamıyorum kilo falan :26:

Aaa neden zaman istedi ki canım ya :26:

Amin balim tesekkur ederim. siz de hic cikarmak zorunda kalmayin inşallah
Duzelirsiniz umarim bi an once :26:

Pekmez canım ben çok beğendim güzeller bence sevdiceğine haksızlık etmeee
Bizimkilerde eylülümünkünlerin aynısı gibi sadece içi farklıymış yeni farkettim şöyle bi resmi vardı pek belli değil gibi

kızlar hiç çıkarmak zorunda kalmayın inşallah,
Darısı nisan yüzüklerinize olsun

Canim valla haksizlik etmis bulundum
Internetten cok modele baktik boyle olsun soyle olsun diye onlardan sonra bu sekilde bi yuzuk gelince moralim bozuldu birazcik.

sizinki de cok guzelmis Gule gule mutlu mesut kullanin.

Canim valla haksizlik etmis bulundum
Internetten cok modele baktik boyle olsun soyle olsun diye onlardan sonra bu sekilde bi yuzuk gelince moralim bozuldu birazcik.

sizinki de cok guzelmis Gule gule mutlu mesut kullanin.

Oda çok güzel bence zaten dediğim gibi o yüzüğün anlamı önemli olan...
Teşekkür ederim canım benim sizdee

Fark ettim balim moralin bozulmus sanki biraz biseylere :26:

noldu yine mi uzdu seni sevdicegin

Yoruldum kuzum artık ne heves bıraktı ne heyecan .. hep benim iteklememle yürüyen bi ilişki . . Hep eksik bişeyler en önemlisi huzur kalmadı artık. Bağıra bağıra ağlamak istiyorum. Içimde gün gün öldürüyo kendini bu da beni çok yıpratıyo.

Canım biz ilişkilerde fazla fedakarlık yapıyoruz maalesef onların çabalamasına izin bile vermiyoruz bazen zaten herkesin ilişkileri mükemmel değil inan.
Eğer yoruyorsa artık onun çabalamasına izin ver biraz belki daha iyi olur senin için ?

Balim sen de itekleme o zaman artik. Alismis sanirim hep senin ugrasmana o yuzden sen yurutuyosun sanki :26:
Birazcik ses etme bakalim nolucak :26:

hepinizin yüzüğünü çok beğendim kızlarr
çok özendim valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…