Çatlak Patlak Yusyuvarlak :)

Uzecek bisey mi yapti canim:44:
Veya sinava gireceksin ya bekledigin kadar destek mi gostermiyo :44:
ay bilemedim simdi :26:

dün sınava giderken tartıştık ben çok stres yaparım sınav zamanı oda kızar bana arabaya bindim oda geldi oturdu yanıma araba hareket ettiğinde indi yol boyunca tartıştık ben sınavda telfunu kapattım çıktım baktım okula gelmiş yolda bana bağırdı kötü oldum ondan mı acaba bende bilmiyorum anlam vermedim bu halime ya yüzüğüde çıkarmışsındır kesin diyor şimdide :KK14::KK14:

Belki ondan belki her şeyin birikimi olabilir canım arada böyle hissettiğimiz zamanlar oluyor seninkide geçicidir diye düşünüyorum.

inş. canım benim daha önce bu laflar yüzünden çok kavga ettik defalarca ayrıldık barıştık dünde öyle bağırınca ondan olsun geçsin bu düzelsin her şey ya :KK5::KK5:

hepinizin yüzüğünü çok beğendim kızlarr :nazar:
çok özendim valla :KK52:

Enee çok özendim bende benimkini koyucam :KK9: Benimkide bunun gümüşü klasiklerden :KK16:
33os3fr.jpg
[/IMG]

dün sınava giderken tartıştık ben çok stres yaparım sınav zamanı oda kızar bana arabaya bindim oda geldi oturdu yanıma araba hareket ettiğinde indi yol boyunca tartıştık ben sınavda telfunu kapattım çıktım baktım okula gelmiş yolda bana bağırdı kötü oldum ondan mı acaba bende bilmiyorum anlam vermedim bu halime ya yüzüğüde çıkarmışsındır kesin diyor şimdide :KK14::KK14:
bencede dediğin gibi bağırdığı için böylesin
ne kadar o ilk andaki kırgınlık geçsede içinde birşeyler uzun süre düzelmiyor
seni anlayabiliyorum

Ondan olabilir canim bi de yasadigin sehirde hava cok kapaliysa o da etkiliyo biraz. Arada oluyo bana da. Geçer canım bence yarına. hani bu soğukluğun uzun soluklu değildir bence :26:

benim haberim yok pekmez nişanlandımı....
Yok ori ablam ya askere gidecek ya gitmeden yuzuk taktik kendi aramizda :)

Gayet güzel bence hayırlı olsun bebeğim :KK61:

Tesekkur ettim tatlim :KK16:

inş. canım benim daha önce bu laflar yüzünden çok kavga ettik defalarca ayrıldık barıştık dünde öyle bağırınca ondan olsun geçsin bu düzelsin her şey ya :KK5::KK5:

Konuş istersen canım onunla o laflarından dolayı kırılıyorum vs de. İçin rahatlar sende düzelirsin diye düşünüyorum.

hoş bulduk ya çok kötüyüm ben :KK14::KK14: bizde iki gün önce yüzük taktık o güne kadar her şey iyiydi bugün onunla konuşmak gelmiyor içimden niye böyle oldum ben ya :KK14::KK14::KK14: yabancı gibisin arkadaş gibi konuşuyoruz diyor oda :KK14:

Neden acaba ? Ne kadar süredir birliktesiniz sagopam ?
Hani bazen biz de öyle oluruz da çok garipsemeyiz şayet benim en yakın arkadaşım, sırdaşım da odur sevdiğim kişi de..

pekmez evliliğin ilk adımını atmışsın hayırlı olsun tebrikler..

X