- 9 Ekim 2012
- 4.625
- 3
Seni naapmalı acaba pekmez Nesi var gayet güzel
Kiz beklentiyi yuksek tutmustum ya napiyim
bi de boyle oymali veya kabartmali olunca sevmiyorum iste cinsim ben
Kendiminkini de ekledim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seni naapmalı acaba pekmez Nesi var gayet güzel
Sonunda girdim telefondan kızlar
Bilmiyorum belli oldu mu nasi bisey oldugu :44:
Ekliyorum
Eki Görüntüle 596177 Eki Görüntüle 596178
Napalım canım bende bu topiğe 2 gündür girmeye başladım zaten.
Pekmezimin yüzüğü geldi işte
kızlar hiç çıkarmak zorunda kalmayın inşallah,
Darısı nisan yüzüklerinize olsun
Uzecek bisey mi yapti canim:44:
Veya sinava gireceksin ya bekledigin kadar destek mi gostermiyo :44:
ay bilemedim simdi :26:
benim haberim yok pekmez nişanlandımı....
Belki ondan belki her şeyin birikimi olabilir canım arada böyle hissettiğimiz zamanlar oluyor seninkide geçicidir diye düşünüyorum.
hepinizin yüzüğünü çok beğendim kızlarr
çok özendim valla
bencede dediğin gibi bağırdığı için böylesindün sınava giderken tartıştık ben çok stres yaparım sınav zamanı oda kızar bana arabaya bindim oda geldi oturdu yanıma araba hareket ettiğinde indi yol boyunca tartıştık ben sınavda telfunu kapattım çıktım baktım okula gelmiş yolda bana bağırdı kötü oldum ondan mı acaba bende bilmiyorum anlam vermedim bu halime ya yüzüğüde çıkarmışsındır kesin diyor şimdide
slm kızlar dertliyim bende hemde çoook
Enee çok özendim bende benimkini koyucam Benimkide bunun gümüşü klasiklerden
[/IMG]
topiğin hayırlı olsun mathilda
Ondan olabilir canim bi de yasadigin sehirde hava cok kapaliysa o da etkiliyo biraz. Arada oluyo bana da. Geçer canım bence yarına. hani bu soğukluğun uzun soluklu değildir bence :26:dün sınava giderken tartıştık ben çok stres yaparım sınav zamanı oda kızar bana arabaya bindim oda geldi oturdu yanıma araba hareket ettiğinde indi yol boyunca tartıştık ben sınavda telfunu kapattım çıktım baktım okula gelmiş yolda bana bağırdı kötü oldum ondan mı acaba bende bilmiyorum anlam vermedim bu halime ya yüzüğüde çıkarmışsındır kesin diyor şimdide
Yok ori ablam ya askere gidecek ya gitmeden yuzuk taktik kendi aramizda :)benim haberim yok pekmez nişanlandımı....
Gayet güzel bence hayırlı olsun bebeğim
inş. canım benim daha önce bu laflar yüzünden çok kavga ettik defalarca ayrıldık barıştık dünde öyle bağırınca ondan olsun geçsin bu düzelsin her şey ya
bencede dediğin gibi bağırdığı için böylesin
ne kadar o ilk andaki kırgınlık geçsede içinde birşeyler uzun süre düzelmiyor
seni anlayabiliyorum
hoş bulduk ya çok kötüyüm ben bizde iki gün önce yüzük taktık o güne kadar her şey iyiydi bugün onunla konuşmak gelmiyor içimden niye böyle oldum ben ya yabancı gibisin arkadaş gibi konuşuyoruz diyor oda
Enee çok özendim bende benimkini koyucam Benimkide bunun gümüşü klasiklerden
[/IMG]
aynı ben ya :26:dünden beri özür diliyor tamam diyorum ama normal değilim
Teşekkürler bitanem de sen iyi misin , anlatmak ister misin ? :26: