Çatlak Patlak Yusyuvarlak :)

Ya şu yorumlarınızın altında çıkan takvimsi şeyleri nasıl yapıyorsunuz? Kıskandım ben de yapıcam :KK1:

Balim sen de itekleme o zaman artik. Alismis sanirim hep senin ugrasmana o yuzden sen yurutuyosun sanki :26:
Birazcik ses etme bakalim nolucak :26:

Tugcecim kesinlikle mükemmellik aramıyorum huzur istiyorum bi tatlı sözünü istiyorum sıkıldı mı ondan mı böyle yapıyo anlamadım. Önceden beni mutlu etmek için elinden geleni yapan adam şimdi üzmek için çabalıyo . Ve ben susuyorum kizlar içime atıyorum böyle size yazdığım gibi içimdekileri ona söyleyemiyorum. Içime attıkça soğuyorum ondan . Benim düşüncelerimin hiç bi önemi yok onun için soruyo ama aklındakini uyguluyo. Evet diyo aşkım haklısın öyle yaparız ama aradan zaman geçiyo yapılmıyo olmuyo hiç bi şey. Kendimi tuhaf şeyler düşünmekten alıkoyamıyorum. Psikolojim alt üst oldu destek olmak yerine beni daha çok yıpratıyo. Ne yapıyim bilmiyorum hiç. Çek git diyo içimden bi ses ama cesaretim yok .

Tugcecim kesinlikle mükemmellik aramıyorum huzur istiyorum bi tatlı sözünü istiyorum sıkıldı mı ondan mı böyle yapıyo anlamadım. Önceden beni mutlu etmek için elinden geleni yapan adam şimdi üzmek için çabalıyo . Ve ben susuyorum kizlar içime atıyorum böyle size yazdığım gibi içimdekileri ona söyleyemiyorum. Içime attıkça soğuyorum ondan . Benim düşüncelerimin hiç bi önemi yok onun için soruyo ama aklındakini uyguluyo. Evet diyo aşkım haklısın öyle yaparız ama aradan zaman geçiyo yapılmıyo olmuyo hiç bi şey. Kendimi tuhaf şeyler düşünmekten alıkoyamıyorum. Psikolojim alt üst oldu destek olmak yerine beni daha çok yıpratıyo. Ne yapıyim bilmiyorum hiç. Çek git diyo içimden bi ses ama cesaretim yok .

Benimkide öyle yani yeri geliyor çok ilgileniyor beni mutlu etcek şeyler yapıyor güzel sözler söylüyor bi bakıyorum bazende normal davranıyor bende ondan tek güzel bi kelime bekliyorum açık açıkta söylüyorum ama yok yani hatta geçen aramız iyi değilken içimden gelsin olurmu diye sert çıkışmıştı...
O zamandan beride ondan bişey beklememeye başladım istese çok romantik birisi ama yapmıyor işte.
Biraz kendimi geri çekmekmi lazım neyden kaybediyoruz daha çözemedim :26:

Ya balim sen ona soylemedikce o her seyi dort dortlul zanneder ama. Oyle zannettikce de kendine ceki duzen vermez.
Al karsina konus bence. Zaten ayni sehirdesiniz. soyleyiver. sor aklindakileri. sen boyle yaptikca ben boyle dusunuyorum artik de. Icine atip da kuruyosun kendi kendine sonra onlar cok sacma sapan bi anda patlayiveriyo. ben de oyleyim ayni. soylemem neyse derim icime atarim sonra boyle yuzukicin veya ne biliyim cok gereksiz bisey icin kalbini kiriyorum iste. olmuyo boyle ice atarak :KK50:

Ya balim sen ona soylemedikce o her seyi dort dortlul zanneder ama. Oyle zannettikce de kendine ceki duzen vermez.
Al karsina konus bence. Zaten ayni sehirdesiniz. soyleyiver. sor aklindakileri. sen boyle yaptikca ben boyle dusunuyorum artik de. Icine atip da kuruyosun kendi kendine sonra onlar cok sacma sapan bi anda patlayiveriyo. ben de oyleyim ayni. soylemem neyse derim icime atarim sonra boyle yuzukicin veya ne biliyim cok gereksiz bisey icin kalbini kiriyorum iste. olmuyo boyle ice atarak :KK50:

Kuzum böyle değildi ki çok ilgili beni düşünen biriydi ne olduk bilmiyorum. Ben konuşurken o telefonundan oyun oynuyo dinlemiyo bile beni . Ona göre ben herşeyi büyütüyorum . Şimdi bi şey desem de suçlu ben olucam ki.
Balım kusura bakma seninde canını sıktım yemek yapmam gerekiyo çıkıyim artık öpüyorum seni.

ama şey, buraya nasıl ekliycem onu yapamadım ben :KK1:

Son sayfaya geldiysen canım siteler için dediği yerden image urlye tıklayacaksın alttaki urlyide kopyalayacaksın burdan profil düzenleye girip çizelge bölümüne yapıştıracaksın....

Kuzum böyle değildi ki çok ilgili beni düşünen biriydi ne olduk bilmiyorum. Ben konuşurken o telefonundan oyun oynuyo dinlemiyo bile beni . Ona göre ben herşeyi büyütüyorum . Şimdi bi şey desem de suçlu ben olucam ki.
Balım kusura bakma seninde canını sıktım yemek yapmam gerekiyo çıkıyim artık öpüyorum seni.

Ama konusmadan nasi halledebilirsiniz ki balim ya. Ya alip karsina guzelce konuscaksin ya da tamamen suscaksin oyun mu oynayacak napacaksa onu yapacak yaninda sen de oturcaksin oyle fark etmesini bekliceksin yani. Evde oynayamiyo muymus o oyunu hayret bisey ya. Tubikim sen bi ara konus. Goruselim soylemem gereken sormam gereken seyler var de soguk bi sekilde bak nasi tutuscak hemen. Oyle ya da boyle konusup cozmeniz lazim. susarak sadece ustu kapaniyo sorunlarin :KK50:
Yok canim ya olur mu oyle sey. kolay gelsin :KK54:

X