Çatlaklar Çatlak nasıl önlenir?

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

paramedc

Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2019
105
30
mrb kızlar şöyle başlim hamilelik planlıyorum ama karın basen çatlamasından korkuyorum . çatlamadan önce yapmam gereken bişeyler varmı?
ikinci soru karnım büyümeye başlayınca devam edeceğim ilaç,kür,yağ vs şeyler var mı?

ay nolur çözüm bulursanız beni etiketleyin

Canım işin uzmanları bunun bi çaresinin olmadığı söylüyo çünkü hamilelik hormonlariyla zaten cilt kuruluğu peyda oluyo . Ben de yanı dertten muzdaribim 🙏🏻 dua ediyorum inşallah iç karnım geniştir de karnım catlayacak kadar dışarı çıkmaz diye😊 ayrıca iyi geldiğini söyleyenler olduğu için doğal sarı kantaron yağı aldım çünkü çok fazla karın göğüs bacak kol kaşıntısı yaşamaya başlamıştım.insallah çözüm olur

Ben hamile kaldigimda karnim hafiften buyumeye basladigi zaman bio oil kullanmistim cok faydasini gordum.. cildini nemli tuttugun surece catlak oyle cok belirgin bisekilde olusmaz ben hep mutlaka vucut nemlendiricisi kullanirim yag olur losyon olur krem olur.. hatta bebek yagi bile kullandim.. ve hic catlagim yoktur..

Ben hamile kaldigimda karnim hafiften buyumeye basladigi zaman bio oil kullanmistim cok faydasini gordum.. cildini nemli tuttugun surece catlak oyle cok belirgin bisekilde olusmaz ben hep mutlaka vucut nemlendiricisi kullanirim yag olur losyon olur krem olur.. hatta bebek yagi bile kullandim.. ve hic catlagim yoktur..
peki ne zaman kullanmaya başlamalıyım

X