• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlaklar Çatlak da Neymiş Torunum?

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
yaa hep büyükanneme teşekkür, azıcık bende istiyorum yaaaa:) elçiye de zeval olsun biraz:) bu karışım işe yaramazsa bana çemkiriyorsunuz ama di mi:)

kötü olursa elçiye zeval olur tabi....
sana çemkircez tabi başka kiime çemkircez?? babanenin suçu ne yaşlı kadın o bunamıştır günahtır dicez onu affetcez seni yaradana sığınıp dövcez :))
sende çemkirtene dek uğraştırma bak işe yarasında duacı olak babanneye anarız kendisini...

Arkadaşım bu mucize karışım lekelere iyi gelirse :uhm: demekki dudak üstündeki bıyık gibi duran ağda lekelerine de iyi gelir ha nedersiniz:sm_cool:

Bende yarın başlayacağım bebeğimi emzirdiğim için kremler kullanmadım bu iyi oldu.kasıklarda ve bacakların üst bölgesinde var çatlaklarım umarım iyi gelirde sanada babaneyede duacı olurum.Çatlakların yok olmasını sağlarsa bu formül alacağınız dualarla cennetlik olursunuz gibi geliyoralkisalkisalkis dünyanın emeğini parasını harcıyor insanlar yıllarını veriyor bu çatlaklardan kurtulmak için.Umarım herkes kurtululur çatlaklardankaydirigubbakcemile5

Bende yarın başlayacağım bebeğimi emzirdiğim için kremler kullanmadım bu iyi oldu.kasıklarda ve bacakların üst bölgesinde var çatlaklarım umarım iyi gelirde sanada babaneyede duacı olurum.Çatlakların yok olmasını sağlarsa bu formül alacağınız dualarla cennetlik olursunuz gibi geliyoralkisalkisalkis dünyanın emeğini parasını harcıyor insanlar yıllarını veriyor bu çatlaklardan kurtulmak için.Umarım herkes kurtululur çatlaklardankaydirigubbakcemile5

kızlar ust uste yapıyorsunuzda dıkkat edın bu lımon lekelere ıyı gelır lımon yagı da kahvede peelıng etkısı yapar ondan canınız acıyor lımonda asıtlı derınızı soyldugu ıcın catlakların gorunumunu hafıfletıyor ıse yaradıgını dusunuyorsanız sıvılce ve gunes lekesı olanlarda denesın derım

bende deniycem bakalım işe yarıyacakmı
işe yarayan olursa yazın kıslar
bende artık 2 hafta sonra sonuçları yazarımm

HARİKA HAİRKA HARİKA YAAAAA CİLDİM SÜPER OLDU ÇOKKKKKKK TEŞKKR EDERİMM ÇATLAKLAR GEÇMESEDE ÖNEMLİ DEİLLLL HARİKA BİŞİY YA SÜRERKEN YAPARKEN OKDR EĞLENDİMKİ BU BİLE YETER YA ŞİMDİ ÇIKTIM BANYODAN ÇIKAR ÇIKMAZ O SEVNÇLE GELDM YAZIYORUMM BUNLARI ÇOKKK TEŞKKRLERR BEN BAYILDIM BU KARIŞIMA ÇOK SAOL ABLAMM YAAAAkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile4:teytey::enbuyukkk::enbuyukkk::nazar:

BNM DAHA İLKİ YAA YENİ BAŞLADIM AMA CİLDM YUMUŞACIK OLDU O YZDEN DAHA SABIR VE BEKLEMEK LAZIMMMMM DEĞİLMİİİ :Saruboceq:sositosositoyerimseniben

efet datlummmmmm:) sabırrr:)
hem sen daha gençsinn seninkilerde benm gibi hızla geçer, 2 hafta sonrasında bir konuşalım datlumm

Slm Kizlar

Inanin bu habere cok sevindim denememek icin kendimi zor tutuyorum valla hamileyim bebisime bir yan etkisi olur diye elim varmiyor ama hayirlisiyla dogumdan sonra bende basliyacagim. Sevindirici haberlerinizi bekliyorum

ben bugün altıncı günde yani dinlenme günümdeyim.çoğu kişinin tersine kahve kokusuna bayılıyorum ve vücutta kalması da çok hoşuma gider.hele banyonun buram buram kokması da güzel.ben ovalamayı yaparken limondan dolayı bir yanma olmadı hatta soyulmadıda.bacaklarımın arka kısmında biraz değişiklik var gibi her yarım saatte bir bakıyorum.ince olanlar birazdaha belirsizleşmiş gibi .daha bir hafta olacak.üçgün sonra daha net konuşabilirim sanırım.şimdilik herkeze kolay gelsin.

efet datlummmmmm:) sabırrr:)
hem sen daha gençsinn seninkilerde benm gibi hızla geçer, 2 hafta sonrasında bir konuşalım datlumm

aaa tabiki başta sana teşekkür loliferciğim sen olmasan biz ananneni nereden tanırda öğrenirdik tabikide senin sayende neyse ben gideyimde dördüncü uygulamamı bir yapayım:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

ÇATLAKLARDAN KURTULMA GÜNLÜĞÜ
7.GÜN 21.45

Çatlaklara ölüm... masaja devam...

annem geli dışardaydık resim çekemedim ama kasıklarımdakilerde renk açıkması var...müjdeee....:teytey::sm_cool:

fakat bende yanma filan yoookkk..:1shok:

bugün aynada farkettim benim yanlarımda çatlamış senağlama :çok üzgünüm: nasılda göemedim ben olları...şimdi onları da kahve-limon ile dövücem..kötükedihüso

yarın temizlik günü resim çekemem- cumada dr'a gidicez.. haftasonu yolluycam hemide boy boy...

Bitti diye haykiracagim gunler gelsin istiyorummmm:)

Bu arada aranizda hamile olup normal dogum yapmayi dusunenler varsa; dogmdan hemn sonra karinlarini sıkı sıkı sarsinlar catlaklarin gorunmunu azaltirmis

Bitti diye haykiracagim gunler gelsin istiyorummmm:)

Bu arada aranizda hamile olup normal dogum yapmayi dusunenler varsa; dogmdan hemn sonra karinlarini sıkı sıkı sarsinlar catlaklarin gorunmunu azaltirmis

ama dr.lar bunun çok zararlı olduğunu söylüyo.. :(((( insan arada kalıyo off.. :(((

valla bana doktorum sezaryenden 1 hafta sonra korse giymemi önerdi ama külotlu olanlardan değil onlar enfeksiyon riskini artırıyomuş

Desenize Kuru kahveci Mehmet Efendi ve mahdumları yaşadı.delikafaduldendelikafadulden
Satışlarda bilinmeyen bir patlama olacaktır:1shok:
Bir pk.kahve 3-5 seanslık olsa,...Kesin patlama olacak kesin...:roflol::roflol::roflol:

her sayfayı tek tek okudum en yakın zamanda yapıcam şimdi başlayamıyorum çünkü sürdüğüm bi yağ var cildi yormamak gerekiyomuş diye yoksa yorgun hasta yaşlı demem başlardım...
herkeze sabırla devem etmesini diliyorum veee inşallah hepimiz cilloo gibi oluruz:delphin:

yaaa kıslarr kuru cildemi ıslak cildemi yapıonuz?a.s.
bende başladım ammaaa düzenli yapamıorum 1gün değil 2gün ara verdim.insallah sokucam düzene

Back