Çatlaklar Çatlak da Neymiş Torunum?

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
bir süredir bende deniyorum kahve limonu ama bi derinleşme görmedim sadece rengi biraz açılır gibi oldu ama dokunduğunda gelen pütürlü his eskisi kadar değil ben işe yaradığını düşünüyorum. denemeye devam sonuçta doğal bi zarar gelmez

merhaba inanın yorumların hemen hemen hepsini okudum.memnun olanda var olmayanda kararsız kaldım 1 ay kullanıp sonuç alamayan var 1 hafta kullanıp sonuç alan var.yarın denemeye başlamayı düşünüyorum ama kullandığım bi krem var ne yapsam bilmiyorum.ama şöyle bişi yapıcam diz kapaklarıma ve bacaklarıma kahve uygulaycağım kalçama kremimi bakalım ne olcak o zaman farkı görürüm işte.sizede bildirrim.ayrıca ben kremimi sürdükten sonra streçliyorum vucudumu ve 2 saat bekliyorum ne faydası oluyor derseniz inceltiyor.çatlaklarımdan dolayı çok rahatsız oluyorum

özel bir krem mi kullanıyorsun yoksa nemlendirmek için mi? kahve limon yaptıktan sonra arkasından kremini sürebilirsin canım.. ayrıca insanın cildine göre tedavinin süreside değişiyor.. ben 2. haftdan sonra değişimi farketmeye başlamıştım. ama zaman içersinde, düzenli devam ettiğinde toparlandığını, inceldiğini farkediyorsun.. kolay gelsin canım..

bende nasipse yakında doğum yapacağım ve malum bir sürü çatlağım oldu göbeğimde
buna en erken ne zaman başlayabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim....
doğal olduğuna göre sorun olmaz diye düşünüyorum...

kahve limon zor ve zahmetli ve pek faydaını göremedim ben
onun yerine kremler daha iyi diye düşünüyorum
ama herkesde farklı olabilir tabi

benim kullandığım krem bitkisel bi krem kalçama kullandığım.diz kapaklarıma başladım kahve karışımını ama bi farklılık göremedim bakalım devam edicem ama faydası olaurmu emin diilim.

konuyu açan arkasa bişey sormak istiyorum cnm acaba anneannen ne kadar sürede bu karısımı yaparak çatlakları geçmiş?

süper babanneye ve torununa teşekkürler ne varsa eskilerde var valla tonla para saçıp hayal kırıklıkları yaşıyoruz, şu yöntemin kolyalığına bakın en kısa zamanda uygulamaya başlıcam, eğer işe yararsa sevinç çığlıklarıyla dönerim

Umarım işe yarar. Ben de uygulamaya hemen başlıyorum. Etkisi olursa hemen dönerim.

Çok mutsuzum çünkü ilk başlarda bende de çatlakları azaltmıştı ama ben Antalyalıyım yani cildim nemli havaya alışkın şuan Ankaradayım üniversite sebebiyle:26:
Cildim burada çok kurudu:26: Ve kahve limon cildimi iyice kuruttu nemlendirici çok kullanmama rağmen çatlaklarımda kaşınma ve daha fazla belirginleşme başladı bende bırakmak zorunda kaldım

Herkes denesin normalde çok iyi geliyor ama cildi kuru olanlar dikkatli davransın eğer benim gibi kaşıntı ve belirginleşme başlarsa bıraksın bence:26:

ya tamamen etkisini gören olmamış sanırım. ama yinede bilenlere sormak istiyorum.7 aylık hamileyim şuanda karnımda bişey yok ama bacağımın üzerinde ince ince oluşmaya başladı çatlak. kırmızı . şuanda kullansam etkisini görürmüyüm baştan tedbirmi almak doğru olur. yoksa doğum sonrasınımı beklemeliyim

Bence öncelikle doktorunuza danışın ve çatlak önleyici bir krem deneyin. Oluşan çatlakları doğum sonrasında diğer yöntemlerle yok etmeye çalışırsınız. Hamilelerde çatlaklar özellikle 7. aydan sonra oluşmaya başlar. Daha fazla artmadan önleminizi doktorunuzun tavsiye edeceği çatlak önleyici bir kremle önlemeye çalışın.

Son düzenleme:
arkadaşlar ben strivectin sd kullanıyorum aşırı memnunum çatlaklarımın nerdeyse tamamı gitti gibi alt bacak ve kalça yanlarımda vardı inanın gerçekten gidiyor ben herkese söylüyorum ve tavsiye ediyorum moralim düzeldi geçen seneye kadar şort giyemiyordum bacaklarımdaki çatlaklar yüzünden gittim geçen hafta şort aldım çok mutluyum derin çizgiler gitgide incelerek görünmez hale geliyor ve 4 5 ay ara verdim hçbiri geri gelmedi kalıcı. kese yapıyorum bazen o bölgeye ya da vücut peelingi ile ovuyorum sonra sürünce kremi direkt emiyor

çok pahalı bi krem ama çok etkili olduğunu bende düşünüyorum sen bir kutumu bitirdin yoksa daha fazlamı kullandın bende alıcam bu kremden ama istediğim kiloya ineyim önce sıkılaştırıcım krem kullanıcam daha sonrada bu kreme geçicem

hayır month 1 tüp bitmedi hala kullanıyorum geçen yaz başladım kreme ama sıcak havadan terliyorum krem geri akıyor diye ara verdim son 2 aydır falan düzenli bi şekilde yine başladım ama ben büyük boyunu almıştım 4-5 çeşit tester tarzı hediyesi de vardı. Evet çok pahalıydı ama moralim çok bozuktu çaresi hiçbir türlü yok sanınca işin içinden çıkamadım bu kremi bulunca yine bi umut gittim aldım ama iyi ki almışım.Alırken ya takside böldür ya da internette strawberry diye bir site varmış orda türkiyedeki fiyattan daha ucuz getiriolarmış ben bilmiyordum bilsem ordan alırdım.Gerçi benim bitti sayılır yeni tüp almama gerek kalmayacak büyük ihtimal.Ben de kilo verdikten sonra kullandım

ayy ayy duyduklarım yani okuduklarım doğrumu :) ay canım ciddimisin sen :26: çok pahalı demişsiniz mesela ne kadar ki :26: bide sadece çatlaklara özelmi yoksa başka izlere vs iyi gelebiliyor mu k acaba ve her yerde bulunabiliyor mu ayy h:26:yecan yaptım :97:

evet canım ben de bayağı araştırmıştım bu konuyu bu sitede de araştırdım bikaç kremden daha bahsetmişler ama ben bunu aldım madonna kremi diye geçiyor adı o kullanıyormuş yüz ve vücut için kullanılıyor yüzde kırışık için de etkiliymiş hem de piyasadaki ürünler çatlak önleme özellikli olduğu için olan çatlağı götürmüyor bu ürün olan çatlakları görünmez hale getriyor google da yaz ismini çıkar cnm ben sephora dan almıştım geçen yaz üç yüzdü büyük tüpü geçen sorduğumda üç yüz yirmi beş dedi orta boyu da yüz doksan dokuz diye biliorum bir de küçük boyu var onun fiyatını bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…