Çatlaklar Çatlak da Neymiş Torunum?

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
kızlaar kahve limon kullanıp bir sonuca ulaşan var mı? konuya uzun zamandır yazı yazılmamış bunun üzerine?

ben bir ara kullandım faydası vardı 1 aydır yapamıyorum. bu yöntemle çatlağı tamamen geçen yada olumlu sonuç alanlar lütfen yazabilir mi? ne yapacağımı ne kullanacağımı bilmiyorum artık

kızlar bnde yeni başladım 2 kez yaptım kahve limonu uyguladıktan sora kantaron yağı sürüyorum cildimde biras acı we karıncalanma hissi oluyor kantaron yağını sabah kalktığımdada sürüyorum ve azalma oldunu hissetmeye başladım birde kantaron yağı cildi sıkılaştıyor gibi geldi bna birde bazı 7 yıllık çatlaklarımda hafif morarma oldu buda sanırım iileşme sürecine girdini gösterior yalnız bn kantaron yağına kahwe lim0ondan önce başlamıştım bununda etkisi olabilir yakın zamandada bal mumuna başlıycam gelişmelerden haberdar etmenizi bekliorum bnde edicem çnkü

Nispeten bulunması zor malzemelerden oluşan ancak çok etkili bir formulde şöyledir; 1 çay kaşığı kayısı çekirdeği yağı, 1 çay kaşığı buğday tohumu yağı, 1 çay kaşığı E vitamini, yarım fincan hindistan cevizi rendesi ve yarım fincan balmumu. Balmumu bir tavada eritilerel içine tüm malzemeler eklenir ve homojen bir karışım elde edilene kadar karıştırılır. Düzenli olarak çatlaklara bu krem sürülür

sanırım eeetkili bir karışım bir yerlerde daha duymuştum a ve e vitaminin çok ii gldini

İlk okuduğumda heyecan yaptım.. Ben daha 17 yaşındayım ve bacaklarımda bel bölgemde çatlaklıklarım var 4 yıllık falan... hızlı gelişmekten oldu. Bugün ilk kez deniyecem bu karışımı umarım işe yarar sonuçları yazarım

yaww bu karışım bnm selülitlerime ii geldi ama çatlaklarda pek işe yaramadı bi arkadaş bal mumunun işe yaradını yazmış onu deniycemm

aynen benmde cnm çatlaklarda hiçbişe yapmadı ama selülite çok ii bide yumuşacık oluosun ben bide içine aspirin eziyorum yağlardan koyuyorum güzelce banyo öncesi cilde yediriorum

ya bnde kilo aldıktan sonra vucudumda kırmızı damarlar orataya cıktı ıste catlamıs gıbı acba bnde denesem bu yöntemi işe yararmı kızlar

ya bnde kilo aldıktan sonra vucudumda kırmızı damarlar orataya cıktı ıste catlamıs gıbı acba bnde denesem bu yöntemi işe yararmı kızlar

Dene, yarar. Sadece limon da sürebilirsin, kısa zamanda renklerini beyazlatır. Benim kolumun altı çok koyu renkliydi ama limon süre süre düzeldi. Çatlakların rengini de düzeltiyo, derinle uyumlu olur, merak etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…