• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlaklar Çatlak da Neymiş Torunum?

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
merhaba arkadaşlar şu limon kahwe karışınmını bgn itibariyle bnde yapmaya başladım ilk seansımı z ewel yaptım umarım faydasını görürüz..

ya gerçekten yapıp fayda gören warmıı?

Evett bugün 2 hafta oldu... çatlakların durumu biraz küçüldü gibi ama cildim çok güzelleşti, yumuşacık ve pürüzsüz... 1 hafta daha yapıp 1 hafta ara vereceğim, bakalım nasıl gelecek...

Cnm SrdKtn SnRa BkltP mi YkDn YKsa DirK sRüp mü YkDn...?

Şey, senden rica etsem biraz daha anlaşılır bir dille yazabilir misin?

Yaptığım şey sadece şuydu, kahve limonu karıştırdım, banyoda önce onunla 5 dk kadar vücudumu ovaladım. Sonra da normal banyomu yaptım. Umarım yardımcı olabilmişimdir :24:

Bu konuyu ilk kez gördüm ve denemekten zarar gelmez diyorum.Evde limon yok ama en yakın zamanda başlıycam uygulamaya... :)

Bende dün başladım. Bugün 2. sini yaptım yarın dinlenme günüm. Cildimi çok güzelleştirdi. pamuk gibi yaptı. Ben uygulamadan sonra lolifer in tavsiye etmemesine rağmen conraktubex diye bir jel var onu sürüyorum. 18 gün önce sezeryan oldum. İnş. işe yarar. Çatlaklarım kırmızı ve çok derin değil. Çook umutluyum.71. sayfaya kadar okuyabildim. Herkesin deneyimlerini merak ediyorum. geriye dönük okumaya devam edicem. Bizimlede paylaştığın için çok teşekkürler Lolifer. Büyükannenin ellerinden öperim.

arkadaşlar ben de 2 haftadır uyguluyorum, ben 2 günde bir yapıyorum genelde, yani 2 gün yapıp bir gün durmak yerine. ben şimdilik sadece bacaklarımın iç tarafındakilere yapıyorum çünkü onlar ben 12-13 yaşlarımdayken oluşmuştu yani artık çatlak değil yarıktı. kahve imonun çok faydasını gördüm. ben daha önce 1,5 ay kadar da bio-oil kullanmıştım o çok fayda etmişti yani o kesik görüntüsü gitmişti en azından. şimdi ben bir yandan spor yapıp bir yandan kilo veriyorum. bunun da toparlanmada etkisi olabilir belki ama gerçekten daha kısa olan çizgilerimden bazıları çok ince kalemle çizilmiş kırmızı bir çizgi gibi oldular , daha uzun kalın olanlar kesikli çizgiye dönüştüler :) yani aralarda birleşen yerler oldu, kısa minik çizgilere dönüştü çoğu. çok ciddi bir sıkılaşma var o bölgede. tavsiye ederim. ben çok bastırmıyorum, arkasından mutlaka kremimi sürüyorum.

bundan yaklaşık bir buçuk sene önce taekwondo sporuyla ilgilenmeye başladım esnek olmayan liflerimim giderek açıldı ve şuanda bacaklarımı full açabilir durumdayım liflerin genişlemesi bacaklarımın eklem yerlerinde çatlaklara neden oldu bunu deniycem inşallah geçer :(

selam arkadaşlar..

bende çatlaklardan kurtulmak isteyen biri olarak bugün başlıcam uygulamaya ..uygulamadan önce fotolarınıda çekicem..işe yarayıp yaramadığını anlamak için.. inşallah faydası olur..

bu arada benim çatlaklar da yeni değiller..

Kızlar bu karışımı ellemi sürüp çatlaklı bölgeye yedireceğiz.lif yada kesmei kullanacağız ?

bende denesem mi acep karar veremedim
kızarana kadar filan yazıyor konunun başlarında elle yapınca kızarıyor mu yoksa kese,lif gibi yardımcılar bulacak mıyız?

Meraba ben aranıza yeni katıldım :) Uzun zamandır burda bir çok şey okuyorum ama ilk defa bunu uygulamaya karar verdim. Sayfa 12ye kadar okudum ama işe yarayacağına gerçekten inandım. 16 yaşında çıtı pıtı bi kızım hızlı kilo alıp verdiğim bi zaman hiç olmadı. Ona rağmen üst bacaklarımın arası kırmızı kırmızı çatlaklarla dolu. Hem de o kadar uzunlar ki bikini giymeye utanıyorum. 2 yıl önce çıkmalarına rağmen renkleri hala kırmızı kırmızı kısa bir süre yosun yağı denemiştim ablam önermişti ama hiç bir faydasını görmedim. Şimdi bunu uygulamaya başlayacağım umarım işe yarar :)

Back