ya kızlar gecmısı okuyamadım ama ben bısey sorcam tane tane olan nescafe den mı yoksa toz türk kahvesınden mı oluyor bu bılgı verırsenız sevınırım..
Ben hala kahve limon tedavisine devam ediyorum catlaklarim oldukca pürüzsüz bir hale geldi görünümleri biraz siliklesdi ama malesef bir kücülme daralma yok faydasini tabiki görüyorum ama sanki bu tedavi icin birseyler eksik gibi geliyor yani ek bir tedavi gerekiyor arkadaslar catlaklari daraltmak kücültmek icin ne kullanmam lazim ek olarak bir akil verirseniz cok sevinecegim. Ama sunu söylemek istiyorumki görünümlerinde baya bir yol kat ettim yari yariya düzelme var.
mrb arkadaşlar.. ben de kilo almıştım ve verdim 25 kilo birden. bunu sonrasında iç baldırlarımda kalçamda ve belimde çatlaklar oluştu sedef renginde ve bu çok moralimi bozuyor. yardımcı olursanız sevinirim.. bu kahve limon tarifine ek olarak ne yapabilirim çabuk etki edecek.. sevgilerle...
bu yöntemi bende denemek istiyorum ama ilk sayfalarda birileri kahve ten rengini koyulaştırır demiş. kullanan arkadaşlar acaba bi koyulaşma oldu mu ten renginde cevaplayabilirler mi ?
kızlar ben bi ara yapıodum kahve limonu fakat çatlaklarımın rengi iyice açıldı sanki çatlak olmayan kısımların rengi koyulaştı felan sonra korktum bıraktım.:85:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?