• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlaklar Çatlak da Neymiş Torunum?

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
gercekten ise yariyor biraz brozlukta yapiyor sanki biraz uzun zaman yapinca ama catlak falan tam yok olduu cok cok iyi geldi diyemem ama yumusacik yapiyor ve harika oluyor herkes denesin super hatta ben yuzumede suruyorum,,,,kolay gelsin herkese,,,,

ben işi biraz abarttım 1 limon suyu ve 1 çay kaşığı kahveyi basenlerime yedirerek surdum streç filmle sardım ertesi gün yıkadım , selilüt falan kalmamış, çatlaklar çok azalmış , üstelik 2 cm incelmişim , streç filmin o kadar süre kalmasının zararlı olduğunu biliyorum ama bu kadar etkiye karşın zararı görmemezlikten geldim napıyım ..

bende biraz böyle yapicam bakalim seninki gini etki göstericekmi isallah olur eyvahedigeldismile

çiğ sanırım....
ben türk kahvesini içtikten sonra,fincanda kalan telveyi ellerime sürerim ve inanılmaz derecede yumuşatır ellerimi.....selülitlere iyi geldiğini de duymustum.....
hamileyken bı zararı olcagını sanmıyorum....uzun süre streç filmle sarmak zararlı olabılır....onuın dışında ben de uygulamayı düşünüyorum hamile olmama rağmen....:CüvCüv:
ilerde çatlak olmasın dıye yapmadığım şey yok bu ararlar... ben yıne de tedbirimi alayım da çatlak olursa da napalım....:1closedeyes:

Merhaba...aranıza yeni katıldım..ben de 2 gündür kahve limon yapıyorum..:=))) işallah kurtulcam ninene güveniyorumvereliniortak
kahveyle ilgili bi yazı paylaşmak istedimkaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4

Bir diğer örneğimiz de yine tarlada çalışan kadınlardan... Ancak bu kez rotamızı, Uzakdoğu'dan Ekvator'a çeviriyoruz. Ekvator'daki kahve tarlalarında çalışan kadınları gözlemleyen, AHA gibi kozmetik sektöründe önemli buluşlara sahip kimyacı Joseph A. Lewis ve toksikolojist ortağı Joseph C. DiNardo, kahve toplayan kadınların ellerinin yaşlanmadığını fark etmiş. Güneşin zararlı etkilerinin en fazla hissedildiği Ekvator bölgesinde, bütün gün güneşin altında çalışıp, kolları yaşlanırken elleri yaşlanmayan kadınların gizemini inceleyen iki bilim adamı, araştırmalarının sonucunda işin sırrının henüz tam olgunlaşmamış kahve meyvesinde yattığını görmüş.

Joseph Lewis, kahve meyvesinin en doğal antioksidan kaynağı olduğunu belirtirken yeşil çaydan da üç kat daha fazla antioksidan içerdiğini söylüyor. Bilim adamı kahve meyvesinin yaşlanmaya karşı nasıl koruduğunu ise şöyle anlatıyor: 'Bitkilerin de güneşten korunma mekanizması var. Kahve meyvesi kendini güneşten korumak için 'polifenol' diye bir madde salgılıyor ve kendi etrafında bir çeper oluşturuyor. Bu çeper bitkiyi zararlı ışınlardan koruyor. Biz de bu polifenol maddesini ürünlerimize taşıdık.' Kahve meyvesinin yaşlanmaya karşı savaşan güçlü bir antioksidan olduğunu keşfeden Lewis ve ortağı DiNardo, uzun süren formülleştirme ve klinik çalışmalardan sonra markaları Priori'nin CoffeBerry serisini oluşturdu. Lewis, yaşlanmaya karşı savaşta doğal ürünler kullanmaya tercih edenler için geliştirdikleri Priori CoffeBerry serisinin ince çizgi ve kırışıklarda gözle görülür azalma ve cilt tonu düzensizliklerinde ciddi düzelmeler sağladığını söylüyor.

ben de duymuştum başka bi yerden ve denedim..ama ben haftada 1 ya da 2 yapıyodum..bundan kelli dediğin gibi yapıcam lolifer:)) ama daha ilk uygulamadan itibaren etki gösterdi ya çok güzelll:)

meraba ben aranıza bugün katılmış bulunmaktayım :) henüz 14 yaşmda olmama rağmen vücudumda ergenlik döneminde çok kilo alıp vermemden dolayı hamilelerden bile çok çatlağım var :( uzun zamandır sitedeki çatlaklarla ilgli yazıları takip ediodum. lolifer ablanın dediği kahve-limonu da 3 haftadır falan uyguluyorum. bacak içlerimdeki çatlakların çoğu geçti. sol göğsümdeki çatlaklar ipince şuan. sağ göğsümdekiler de silikleşmeye başladılar. ve belimin sağla sol tarafındaki çatlaklarda incelmeye başladılar. ben baya umutluyum. üstelik çok kolay bi yöntem. lolifere her gün dua ediorumm :) çok teşekkürler.

ben işi biraz abarttım 1 limon suyu ve 1 çay kaşığı kahveyi basenlerime yedirerek surdum streç filmle sardım ertesi gün yıkadım , selilüt falan kalmamış, çatlaklar çok azalmış , üstelik 2 cm incelmişim , streç filmin o kadar süre kalmasının zararlı olduğunu biliyorum ama bu kadar etkiye karşın zararı görmemezlikten geldim napıyım ..

inanmıyorum ya nasıl dayandın
ben 5 dk falan bırakıyorum,limon yakıyor..

Arkadaşlar ben kahve-limonlu suyu karışımını bir kere denedim evet yumuşacık yapıyor ama ben öyle sık sık uğraşamadım. şimdilik kakao yağı kullanmaya başladım oldukça memnunum. tavsiye ederim. özellikle kahve-limonsuyu karışımını yıkadıktan sonra vücudunuza sürün daha faydalı olacaktır.

bende deniycem arkadaşlar inş iyi gelir ben doğum yapmadım ama kilo alıp vermekten bacaklarımda ve kalçalarda çatlaklarım var bunlardan kurtulursam çok mutlu olucam bilgi veren arkadaşlara çoooook teşekkür

ben de bikere yaptım ama devam edemedim ya eldiven takmam lazım nasıl diyim kızlar huylanıyorum elimle ovunca

ben de bikere yaptım ama devam edemedim ya eldiven takmam lazım nasıl diyim kızlar huylanıyorum elimle ovunca

aynııı sorun bende deee war bılıo musun senağlama normal bı masajı bıle yapamam elımın içiyle... ama su ara nasıl bı azımse kendımıı skıyorm we yapıyorm snra tuylerım dıken dıken olsada....

Ya kızlarrr bn kahwe lımon karısımınııı yapıyorm yalnız sankı onceden gorunmeyen catlaklarımıı daha net gostermeye basladıı bana gecırıyo degıl de daha netlestırıyo gıbı geldı acaba daha yenı kullanmaya basladıgım ıcın mı boyle oluyor sık kullanımla azalır mı nedersınız cok kararsız kaldım ewet yumusak yapıyo ama okadar.... mafoldumben kullanımımda bi hata mı war acaba duşa gırmeden once 5dk ovuyorm masajla ııce yedırıyorm snra duş alıyorm işte az mı tutuyorm ben nerdeeeeeee yanlışşşş yaptımmm mafoldumbenmafoldumben

Back