• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlaklar Çatlak da Neymiş Torunum?

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
dün akşam okudum bugün hemen yaptımm yumuşacık olduu :):inşşşşşş işe yarar...
Duacın olurum topiği açan arkadaşım....bide bunun içine sıkılaştırıcı falan koysak biliyormusunuz hiçç??

dün akşam okudum bugün hemen yaptımm yumuşacık olduu :):inşşşşşş işe yarar...
Duacın olurum topiği açan arkadaşım....bide bunun içine sıkılaştırıcı falan koysak biliyormusunuz hiçç??

slm canım içine bir şey konulmuyor sadece türk kahvesi ve limonn okdar ama duştan sora istersen sıkılaştırıcı kremle vücudunu nemlendir ben arada öyle yapıyorumyerimseniben

ben bu uygulamayı banyo öncesi yapıyorum.daha pratik oluyor.10 yıl önce bacağımda oluşan yanık izi çok azaldı.yanık izi olanlar denesin. belki onlarada şifa olur.

slm canım içine bir şey konulmuyor sadece türk kahvesi ve limonn okdar ama duştan sora istersen sıkılaştırıcı kremle vücudunu nemlendir ben arada öyle yapıyorumyerimseniben

slm canımm çok sağoll..
sıkılaştırıcıda denicem canım...

kalcalarımda olan catlaklar için bende deniceem hihoyyyt ay cok heycanlandım sırnaşık şey hep sinir olmusumdur kese falan yapıyorum ama pek gecmedi bide bunu yapcam hevesle baslıyacagım bugun kaydirigubbakcemile4 konuyu acan bu bilgiyi bize ögreten arkadasada cokkk tesekkürlera.s.

bu karışımı uygulayanlar , acaba selülitlerinizde bir etkisi oldumu? daha önce bu karışımın selülitede etki ettiğini duymuştum da...

leylek82 ve diğer üyeler işe yaradımı bu kahve limon yanıtlarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler :)

Son düzenleme:
ayy bu topiği yeni keşfettim valla.bende bugun başladım allahım inşallah şu 9,0 şiddetindeki fay hatlarımdan kurtulurum hemde daha 20 yaşındayım :sinifsinif: gelişmelerden haberdar edicem :))

kızlar ben de başlıcam tekrar karar verdim soğuk fln dinlemicem en azından yaz sonuna kadar baya bi geçirmek istiyorum bu çatlakları :))) hadi hep beraber gaza geleliiiim :)

walla çok pis gaza geldim :)) sabrederek yapmaya çalışıyorum yumuşak oldu vucudum o bile beni gaza getirmesine yetti :))

merhabaa üye olmadan önce okuyup denemiştim, 5 gün sonunda bende gerçekten gözle görülür değişikklik oldu selülitlerim de azaldı çatlaklarım da.tamamen geçti diyemem ama yeni sayılır daha.gerçekten mucize bi yöntem yaa..

eve gidince ilk işim bayoya girip bunu ygulamak olucak ihih :)))

ben işi biraz abarttım 1 limon suyu ve 1 çay kaşığı kahveyi basenlerime yedirerek surdum streç filmle sardım ertesi gün yıkadım , selilüt falan kalmamış, çatlaklar çok azalmış , üstelik 2 cm incelmişim , streç filmin o kadar süre kalmasının zararlı olduğunu biliyorum ama bu kadar etkiye karşın zararı görmemezlikten geldim napıyım ..

ben işi biraz abarttım 1 limon suyu ve 1 çay kaşığı kahveyi basenlerime yedirerek surdum streç filmle sardım ertesi gün yıkadım , selilüt falan kalmamış, çatlaklar çok azalmış , üstelik 2 cm incelmişim , streç filmin o kadar süre kalmasının zararlı olduğunu biliyorum ama bu kadar etkiye karşın zararı görmemezlikten geldim napıyım ..

Nasıl bu kadar etkili olabilir çok şaşırdım :sm_confused:
peki ne kadar sürede oldu bu sonuç ?

Back