• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlaklar Çatlak da Neymiş Torunum?

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
valla ben de hamilelikte karnımda değil ama bacaklarımda ve göğüslerimde çok çatlak oldu ben de denemeye başlıyorum yarın umarım işe yarar...

ayy bende denicem kızlar çok heves ettim valaa
umarım işe yarar
her duyduğum şeyi denemekten deneme tahtasına benzedim :)

kızlar başlıyacaktım dün ama terettüt ettim emin olmak için bir sorayım dedim granül kahvelerden dfeğil demi bildiğimiz türk kahvesi demiii

yani en canlı örneği büyükannem diyorum:)
ben emin olmadan yazmak istemedim, çünkü burada bir çok şeyi deneyip sürekli hayal kırıklığına uğrmaktan sıkıldım. ama 2 haftadır uyguluyorum bu karışımı ve sonuçlar inanılmazz

karışımda tam olarak bütün vücuduma yapıyorum ben çatlak olan olmayan her yerime
3 tatlı kaşığı kahvenin içine sulu bir limon'u sıkıyorum bulamaç halina gelene kadar ekleyin limon u
daha sonra vüdunuzu kızarana kadar iyice yedirin bedeniniz gerekten kızarıyoru ve sonra ılık suyla yıkayın. vucudunuz hafiften soyuluyor
2 gün uyguluyorsunuz bir gün bekliyorsunuz

sey acaba türk kahvesinin içine mi koyuyorsun limonu:uhm::

lütfen bu paylaşımlarına devam et online paylaşım süper oluyomuş :)) ben hamileyim acaba şimdi yapsam neolurki?? hamile kalmadan önce oluimuş bol miktarda çatlağım var acaba şimdiden yapsam bişe olurmu ya...

hamile kamadan çatlağın varsa hamileyken garanti oluyor cildin çatlamaya müsait demekki..
ben herşeyi yaptım ne kadar krem yağ varsa sürdüm.. hatta tamam çatlamadım yırttım dedim çünkü 40. haftaya kadar bişey yoktu..

aaa bi baktım doğumdan sonra kasıklarımda yırtıklar var senağlama ince oldukları için gergin karnımda belli olmamış...

sen şimdiden önlemini al en azından çatlamaları min indirisin. benimkiler ince allahtan..

ayrıca kahve ve limonun zarar vericeğini zannetmem dene sende..

ya allah bismillah bi de bunu deneyeyim denemediğim hiçbirşey kalmamıştı en son 4 gündür madecassol ve acneıyse kullanıyordum bu kadar şeyi karıştırıyorum ne duysam deniyorum yarın öbürgün maykıl ceksın gibi olmam inşallah güzellik uğrunasırnaşık şeysırnaşık şey

süper yaaa valla çok güldüm maykılakaydirigubbakcemile3

Merhaba bayanlar. 18 yaşında doğum yapmamış ve hızlı gelişmemiş biri olarak nedenini bilmediğim şekilde çatlaklar oluşmaya başladı. Her ne kadar ben bile çok net göremesem de psikolojik olarak kendimi çok yıpratmıştım. Daha sonra sizlerin yazdıklarınızı takip ettim. Fakat benim aradığım çözüm her zaman rahatlıkla yapabileceğim bir şeyler olmasaydı. Ben araştırdım denedim ve sonuç aldığım şeyleri sizlerle paylaşmak isterim.

Sir ağdadan sonra sürülen bir krem vardır, renksiz. Onların E vitamini içeren s*-s* adlı markanın kremini aldım. Daha sonra arko kremi ve yağlı (fındık,ceviz vs) bir krem temin ettim. Bunları karıştırdım. Sabah akşam, düzenli olarak sürüyorum. Kesinlikle işe yarıyor. Özellikle pembe yani çatlakların yeni oluştuğu bölgede çok etkili. Herkese tavsiye ediyorum=)

lolifer sen kullandığın her yönteme kesin demişsin canım
şimdi sen eminsin diğilmi sadece kahve ve limonla iyi geldiğine
yanlış anlama ama,umut edip,hayal kırıklığı yaşamak çok kötü bir durum..

Bence bu sitede ki en Buyuk hata yazilan seyleri tam okumamak.
Birincisi yaptigim yaglar pembe catlaklarimi sifirladi fakat beyaz catlaklarimi gecirmemis "gecirmemis" diyorum, cunku yaglardan cildim oyle parliyir ve her dakika kremde surdugum icin benim ki sadece goz yanilsamasiymis.

Buyukannemin dedigi yonteme de inanmadigimi fakat 2 hafta kullandktn sonra diz kapaklarmda yeni olusumlu fakat hic kizarmadan direk beyaz olarak catlayn yerlerim de yok su anda diger yerlerimde olan catlklarmda kuculuyorlar.

Hepinizi cok iyi anliyorum, bend bu sitede yazan herseyi denedim ve hayal kirikligina ugramktn biktim. Ama ben gercektn bu sfer hevesle gaza gelip yazmadim, 2 hafta uyguladm ve suphete yer vermicek seyleri yazdim

Ayrica buzlu terapi konu basligina bakarsaniz da para biriktirp gidecgim yaziyor, ama tarihlerine dikkat edin. Bu yazi kahve limon karisimiyla geciricem. En kotu ihtiml bitmezse bile kuculurler P' zamanda tedaviye 2 milyar verecegime belki 1 milyar veririm

Ben bunlardn kurtulucm kararliyim, kim ne derse desin buraya gelisimleri de yazicam herkesi cok opuyorumm

Ayrica turk kahvesinin icine limon u sikacaksiniz, icine cesitli yaglardan koymayin, surduktn hemen sonra yikayabilirsiniz.

Ayrica ilaclarla aldigim 10 kiloyu 8 olarak geri verdim ama bu aralr gene kilo aldim gene dersem baldrm catladi faln, tum yazilarim okumadan gelmeyn karsima:)

Son düzenleme:
lolifer arkadaşım verdiğin bilgiler için çok tşk ler bende okudum ve denemekte fayda var dedim kendi kendime benimde doğumda oluşan çok çatlağım var bakalım deneyelim neler olacak

bende bu paylaşımı bugün okuduktan sonra uyguladım.karışım bütün vücuda yetecek kadar çıkıyor.banyodan sonra tenim yumuşacık oldu.bu ilk denemeydi.artık bizde gelişmeleri uzun uzun paylaşırız arkadaşlar.hadi hayırlısı.

Son düzenleme:
inşallah nazlı gonca hadi hayırlısı bende başlayacam da daha başlamadım nasıl olur bilmiyorm.hadi kızlar hepimize allah kolaylık versin:lepi::lepi:

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar oluşan çatlaklar ancak ve sadece cerrahi müdahale ile gidiyor boşuna ne paranızı ne enerjinizi harcamayın..Birşey yapılabilir sadece; o da çatlaklar oluşmadan alınan önlemler..

kızlar ya ben bişi sromak istiyorum
yani şu market vs den aldığımız toz hakindeki paket kahve dimi ??? :)

kızlar oluşan çatlaklar ancak ve sadece cerrahi müdahale ile gidiyor boşuna ne paranızı ne enerjinizi harcamayın..Birşey yapılabilir sadece; o da çatlaklar oluşmadan alınan önlemler..

Bir işi başarmanın yarısı inanmaktır. Olmaz diye birşey yok üstelik, örneği varsa olabilir. Burdaki insanlar inanmış ve birşeyler yapıyorlar, ne gerek var şimdi böyle bir mesaja..

herkesi canı gönülden tebrik edityor ve destekliyorumm tonlarca para veremeyecek ve bu durumdan kurtulmak isteyen binlerce insan varr..

hem ünlü firmalar ellerine almışlar piyasayı doğal olan şeyleri piyasaya çıkarttırmazlarr ..denemekta yarar varr..kaybedecek ne varki çatlaklardan başkaa herkese bol şanss...

Bir işi başarmanın yarısı inanmaktır. Olmaz diye birşey yok üstelik, örneği varsa olabilir. Burdaki insanlar inanmış ve birşeyler yapıyorlar, ne gerek var şimdi böyle bir mesaja..
Ben bilgime güvendiğim şeyleri paylaşırım hanımefendi..Çok önemli diyetisyen arkadaşlarım var bunlar isim yapmış insanlar..Eğer olsaydı böyle birşey emin olun ilk onlar bilirlerdi..Ayrıca burada ben insanları aydınlatmak için yazdım o yüzden çoook gerek var böyle bir mesaja çünkü bu bir paylaşım sitesi..Ben paylaşım hakkımı sizden değil KK dan alıyorum..

Herkes her duydugunu elbette ki paylasabilir kizlar, bosuna forumda atismayalim:)))

Bu arada marketlerde satilan toz haldeki kahvelerde olur ya da imkaniniz varsa taze cekilmis kahve de alabilirsiniz.

diyetisyen güzllik uzmanı bunlar hep kalıplaşmış şeyleri söylerler canım...daha bir tane layıkıyla araştırmışş kendini geliştiremişş işini dolu dolu yapan her sorduğunuza doğru düzgünnn net cevap veren bir güzellik uzmanı gördünüzmü gçremezsinizz kalıplaşmış cimcimeli bir kaç lafı yana yana koyupp size sunarlar başka bişey yok..hep bitkiseldirr kremler vs vss içine birkaç güzel esans cafcaflı janjanlı kutularr tamma işte al sana pahalı ürünlerr...abartıdır hepp..

Bende pazartesi başladım,4 kez uyguladım bugün dinlenme,yarın tekrar devam....
Ben olumlu etkisinin olduğuna inanıyorum ve inanarak sürüyorum...
Hatta artanını yüzüme sürdüm,oğlum benden çok korktu:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Cildim pırıl pırıl çok güzel oldu...
Uzun bir süre devam edeceğim inşallah....
Buradada paylaşalım arkadaşlar.....

Back