slm sevgili hazan24 tsk ederim ama beceremdim ya resmi yükledim fakat cikan linklerin yanindaki parantez icinde (1) burayi anlamadim:1no2:
ben senin için böyle bişey yaptım farkı daha rahat görürüz diye ya ama bir türlü büyük halini ekleyemedim sanırım koloj yaptığım için resmin büyük olmuyo üzerini tıklayınca resmin büyük halini görebilirsiniz :))
şimdi gördüm sende eklemişsin ..gözle görülür bir fark var eskiye göre bence işe yaramaya başlamış :))
ayyy çok sevindirdin beni sağol kurtulucam kurtulucam en başta inançlıyım inşalllahh:sm_cool:
ablaa benimde ince olan çatlaklarım kayboldu derin yırtık olanlarda çizgi gibi gözüküyolar yırtıklarımın geçmesi baya zaman alacağa benziyo ama işe yarıyo..sanki çatlakların rengide değişiyo git gide açılıyo gibi aaayy inşallah hepimiz kurtulucaz şu başbelası çatlaklardan :sm_cool:
sabredip uzun süre kullanmamız gerekiyo çatlaksız günlerrr :dance:
seni okudukça daha bir gaza geliyorum bakalım inşallah kurtulalım da...a.s.:içelim::asigim::enbuyukkk:
ablaa benimde ince olan çatlaklarım kayboldu derin yırtık olanlarda çizgi gibi gözüküyolar yırtıklarımın geçmesi baya zaman alacağa benziyo ama işe yarıyo..sanki çatlakların rengide değişiyo git gide açılıyo gibi aaayy inşallah hepimiz kurtulucaz şu başbelası çatlaklardan :sm_cool:
sabredip uzun süre kullanmamız gerekiyo çatlaksız günlerrr :dance:
daha önce krem kullandım ama pürüzsüz oluyodu ilacın etkisi geçince eskiye dönüyodu bende artık çatlaklarla yaşamaya alışmaya karar vermiştim( bu kahve limonu görünce dayanamadım yapmaya başladım umutluyum inşallah kurtulucaz ama etkiyi çabuk göstermiyo birsüre devam etmek gerekiyo.... şimdi lolifer arkadaşımızı daha iyi anlıyorum ısrarla pes etmeden devam edin derken haklıymış ilk zamanlar banamı öyle geliyo benmi düzeldiğini görmek istediğim için öyle görüyorum diyodum ama birkaç kişiye sorup onay alınca artık bende geçtiğine inanıyorum ve inatla devam edicem kurtulana kadar :dance:
belki sürekli aynı şeyleri söylüyoruz loliferle ama gerçekten pes etmeyin etkisini göreceksiniz..benim korkum böyle birşey olurmu bilmiyorum ama inşallah kremler gibi bırakınca eskiye dönmez ...
yani en canlı örneği büyükannem diyorum:)
ben emin olmadan yazmak istemedim, çünkü burada bir çok şeyi deneyip sürekli hayal kırıklığına uğrmaktan sıkıldım. ama 2 haftadır uyguluyorum bu karışımı ve sonuçlar inanılmazz
karışımda tam olarak bütün vücuduma yapıyorum ben çatlak olan olmayan her yerime
3 tatlı kaşığı kahvenin içine sulu bir limon'u sıkıyorum bulamaç halina gelene kadar ekleyin limon u
daha sonra vüdunuzu kızarana kadar iyice yedirin bedeniniz gerekten kızarıyoru ve sonra ılık suyla yıkayın. vucudunuz hafiften soyuluyor
2 gün uyguluyorsunuz bir gün bekliyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?