Çatlaklar Çatlak da Neymiş Torunum?

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
slm sevgili hazan24 tsk ederim ama beceremdim ya resmi yükledim fakat cikan linklerin yanindaki parantez icinde (1) burayi anlamadim:1no2:

resmi yüklediysen sayfanın sol tarafında yüklediğin resmin küçük halini göreceksin o resmin hemen üstünde linkler çıkıyo url=http :// gibi o linklere baktığında sağ tarafında Thumbnail for forums (1) yazan linki mesaj yazdığımız yere kopyala yapıştır yap anlamadığın bir yer olursa tekrar anlatabilirim.

18/06/09 dan beri yapıyorum çatlaklarım henüz kırmızı inşallah işe yarar eğer yararsa dile benden ne dilersen bak ciddiyim lolifer aynı zamanda karboksiterapide görüyorum umarım geçerler

lolifer bu paylaşımın için çok sağol, ya inanınıyorum etkiedicek bence pozitif düşünce olayına inanmak gerek dimialkisalkisalkis çatlakların boylarında kısalma var gibi geliyor bana 2. haftadayım daha, geçicek galibadelikafadulden

Konu sahibine bişey sorcam alakasız gelebilir ama bu formülü size söyleyen anneannenizmi babaannenizmi?

arkadaşlar ilk uygulamamı 8 mayısta yaptım daha öncede resim koymuştum şimdi sizlerin yorumunu merak ediyorum fark varmı acaba

ben senin için böyle bişey yaptım farkı daha rahat görürüz diye ya ama bir türlü büyük halini ekleyemedim sanırım koloj yaptığım için resmin büyük olmuyo üzerini tıklayınca resmin büyük halini görebilirsiniz :))

şimdi gördüm sende eklemişsin ..gözle görülür bir fark var eskiye göre bence işe yaramaya başlamış :))

Son düzenleme:

ayyy çok sevindirdin beni sağol kurtulucam kurtulucam en başta inançlıyım inşalllahh:sm_cool:

ayyy çok sevindirdin beni sağol kurtulucam kurtulucam en başta inançlıyım inşalllahh:sm_cool:

ablaa benimde ince olan çatlaklarım kayboldu derin yırtık olanlarda çizgi gibi gözüküyolar yırtıklarımın geçmesi baya zaman alacağa benziyo ama işe yarıyo..sanki çatlakların rengide değişiyo git gide açılıyo gibi aaayy inşallah hepimiz kurtulucaz şu başbelası çatlaklardan :sm_cool:

sabredip uzun süre kullanmamız gerekiyo çatlaksız günlerrr :dance:

seni okudukça daha bir gaza geliyorum bakalım inşallah kurtulalım da...a.s.:içelim::asigim::enbuyukkk:

seni okudukça daha bir gaza geliyorum bakalım inşallah kurtulalım da...a.s.:içelim::asigim::enbuyukkk:

daha önce krem kullandım ama pürüzsüz oluyodu ilacın etkisi geçince eskiye dönüyodu bende artık çatlaklarla yaşamaya alışmaya karar vermiştim ( bu kahve limonu görünce dayanamadım yapmaya başladım umutluyum inşallah kurtulucaz ama etkiyi çabuk göstermiyo birsüre devam etmek gerekiyo.... şimdi lolifer arkadaşımızı daha iyi anlıyorum ısrarla pes etmeden devam edin derken haklıymış ilk zamanlar banamı öyle geliyo benmi düzeldiğini görmek istediğim için öyle görüyorum diyodum ama birkaç kişiye sorup onay alınca artık bende geçtiğine inanıyorum ve inatla devam edicem kurtulana kadar :dance:
belki sürekli aynı şeyleri söylüyoruz loliferle ama gerçekten pes etmeyin etkisini göreceksiniz..benim korkum böyle birşey olurmu bilmiyorum ama inşallah kremler gibi bırakınca eskiye dönmez ...

Son düzenleme:

kurtulucaz kurtulucaz kurtulucaz önemli olan inanmakk:sm_cool::sm_cool::içelim:

Heyyy hazan24 o kadar mutlu oldum ki senin adınaa:) ikimizin gelişmeleri de çok benziyor. ınce çatlaklar kesinliklee ama kesinlikle geçiyorlar, daha derin diye tabir ettiğimiz çatlaklarında derinlikleri azalıyor. örnek vermek gerekirse çatlakları elinizle sıkıştırdığınız zaman derinler çok fazla içeri çöküp buruşurlar, ama benim daha derin olanların zamanla sıktığımda ki o buruşuk görüntüleri kesinlikle azalıyor. Kahve limon karışımını bıraktığımızda eskisi gibi yeniden o kabak gibi ortaya çıkmak tabirini kullandığımız şekilde eskiye dönmek olmaz ama sonuçta çatlaklar da biz müdahale etmeden kesinlikle cırtt cırttt yırtılıyor çatlaklarımız:)

canım inşallah geçerse eskisi gibi olacağını sanmam...inşallah geçer ya..en beğendiğim yerim karnım göbeğimdi hamile kalmadan evvel ama şimdi içler acısı haldeyim yani bana öyle geliyor üzülüyorum(( çatlaklarımı gördükçe ...

lolifer hafiften soyuluyor demişsin bende soyulma olmadı 2.haftam senağlama yani resmen deri mi geliyor eline?

arkadaslar ben önce lifliyorum göbegimi sonra sürüyorum dün fazla liflemisim baya limon kavurdu ama cccokk menunummmm beyaz catlaklarim iyilesme yolunda kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…