kurtulucaz kurtulucaz kurtulucaz önemli olan inanmakk:sm_cool::sm_cool::içelim:
Heyyy hazan24 o kadar mutlu oldum ki senin adınaa:) ikimizin gelişmeleri de çok benziyor. ınce çatlaklar kesinliklee ama kesinlikle geçiyorlar, daha derin diye tabir ettiğimiz çatlaklarında derinlikleri azalıyor. örnek vermek gerekirse çatlakları elinizle sıkıştırdığınız zaman derinler çok fazla içeri çöküp buruşurlar, ama benim daha derin olanların zamanla sıktığımda ki o buruşuk görüntüleri kesinlikle azalıyor. Kahve limon karışımını bıraktığımızda eskisi gibi yeniden o kabak gibi ortaya çıkmak tabirini kullandığımız şekilde eskiye dönmek olmaz ama sonuçta çatlaklar da biz müdahale etmeden kesinlikle cırtt cırttt yırtılıyor çatlaklarımız:)
kızlar selam bişi sorcam ama gülmeyinnCADIARZUCADIARZU
bu kahve türk kahvesimi nescafemii
canım inşallah geçerse eskisi gibi olacağını sanmam...inşallah geçer ya..en beğendiğim yerim karnım göbeğimdi hamile kalmadan evvel ama şimdi içler acısı haldeyim yani bana öyle geliyor üzülüyorum(( çatlaklarımı gördükçe ...
ablaa benimde ince olan çatlaklarım kayboldu derin yırtık olanlarda çizgi gibi gözüküyolar yırtıklarımın geçmesi baya zaman alacağa benziyo ama işe yarıyo..sanki çatlakların rengide değişiyo git gide açılıyo gibi aaayy inşallah hepimiz kurtulucaz şu başbelası çatlaklardan :sm_cool:
sabredip uzun süre kullanmamız gerekiyo çatlaksız günlerrr :dance:
nasil kullaniyorsun sen peki karisimi elinle masajmi yapiyorsun lifliyormusun kendini o karisimla.
kızlaar benim bide şöyle bir sorunum var çatlaklarım oluşalı yıllar oldu 10-15 yıl gibi ama hala kırmızı mor.. bukelemun gibiler senağlama
bazen beyazlaşıo acaba i gelirmii-tatlicadiarzu-
ayy dayananıycam gülücemmm:roflol::roflol::roflol:...
cafemate de koyalım süt gibi olalım..sırnaşık şey
cevaplar için teşekkür kızlaar ayy bende başlıorum bugün hemeennnhihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?