• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlaklar Çatlak da Neymiş Torunum?

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
Ben iyi devam ettim 1,5 hafta kadar ama son 3-4 gündür yorgunluktan yapmaya üşendim. Buraya bakmak iyi oluyor insan yeniden motive oluyor. Benim ergenlikten beri kalçamda var çatlaklarım, 1 yıldır falan bacaklarımda da oluşmaya başladı. Bugün tekrar devam edicem uygulamaya ama bazen üşeniyor insan.. ışe yaradığını görsem gaza gelip devam edicem ama henüz bişey göremediğim için devam etme hevesim de azalıyor. O kadar çok ki çatlaklarım belki de değişim çok az oluyordur ama farkedemiyorumdur. Burdaki son mesajlara göre önce lif yapıp sonra uygulayacağım ve 10 dk bekleterek devam edeceğim bu geceden itibaren.

Bugün okudugum en güzel sey. Tesekkürler lolifer, tesekkürler babaanne. bosuna dememisler ne varsa eskilerde var diye. benimde iki dogumdan sonra bacaklarimda catlarda olustu. tatilde yaklasiyor. pilajda güneslenirken catlaklarim olmayacaksa harika olur. tatil zamanina kadar deniycem insallah faydasi olur. Birde ben beyaz tenli oldugumdan yüzümde günes lekeleri oluyor. acaba yüzümede sürsem faydasi olurmu.

Valla kizlar denemekten bir zarar gelmez, sende Gunes lekelerine dene bakalim olumlu yonde sonuc alirsan kahvenin marifetlerine bir sey daha eklenmis olur:)

Yazdim mi hatrlamiyorum da benim bacagimda ki yara izi vardi onun da rengi acilmis, gecerse haber veririm

kızlar mrb..

yazdıklarınızı uzun süredir takip ediyorum.. ilk duyduğumda inanılmaz heyecanlandım ve hemen icraata geçtim ancak problemim bir şeyi sürekli olarak devam ettirememek.. çünkü bigün baktım limon yok, bigün bakıyorum kahve az kalmıs derken sürekli takibini yapamadım çalıştığım için.. bende çatlaklarımdan inanılmaz muzdaribim ve biçok şey denedim bende sizler gibi... o pahalı kremlerden tutunda, bitkisel yağlara kadar.. birgün tv izlerken bir kanalda ve sonrasında bir çok kanalda bir kadın boy göstermeye başladı, çatlakları %100 tedavi edebileceğinden tutunda birçok cilt hastalığı ve saç dökülmesine kadar bir çok sorunu çözebileceğini iddia eden bir kadın-leyla çabuk- çok geçmeden randevu aldım.. gayet suratsız bir kadın olan kendisi cilt bakımı için beni odaya aldı ama ne tedaviydi ne bakımdı yani ifade edemem! bitki lapası ve ponza taşı vermişti bana ama hiç kullanmadan gidip geri vermiştim ve paramı geri aldım çünkü kendisinin bana merkezde uyguladığı bakımdan sonra cildim berbat oldu ve inanırmısınız 2 yıl sürdü cildimdeki o pürüzliği yok etmek.. herkes gibi üzüntüm devam ederken yine bi forumda fraksiyonel lazerin çatlaklar için son teknoloji ve kesin tedavi olduğunu öğrenince randevu alıp ünlü bir merkeze gittim.. ancak uzman, çatlaklarımı gördükten sonra bu durumu çok fazla kafaya takmamam gerektiğini söyledi.. ayrıca söz konusu tedavininde inanılmaz pahalı ve sonucundada beni tatmin edecek bir sonucun(%20) olmayacağını söyleyerek yol gösterdi.. saolsun aksini iddia edip beni maddi açıdan zorlayarak hayal kırıklığıda yaşatabilirdi.. araştırmalarım devam ederken çatlaklar için yine bir tedavi şekli daha duydum.. no line..yani lazer ışınları ile çatlakları ten rengine benzer bir renge boyamak.. istanbulda sadece nişantaşında yapılan bu tedavi için yine randevu alarak vakit kaybetmeden merkeze gitiim.. saolsun bayan çok güzel ilgilendi.. çatlaklarımı gördükten sonra durumun birçok kişiye göre iyi olduğunu söyledi ve neler yaptığımı sordu.. bende her banyoda bir zamanlar bitki dermandan(leyla çabuk) aldığım vücut için olan ponza taşı ile hafif dairesel hareketlerle peeling yaptığımı ve banyodan sonra bitkisel yağlar sürdüğümü söyledim.. uzman kesinlikle bu bakıma devam etmem gerektiğini zaten bu yüzden çatlaklarımın durumunun kafaya takılacak boyutta kötü olmadığını söyledi.. noline teknolojisi de pahalı bir yöntem ancak pahalı olması belki bi yere kadar ama kalıcı çözüm değil çünkü 3-4 ay sonra çatlaklar tekrar belirebilirmiş.. konuşma esnasında kendisi bir cilt uzmanı olduğu için bi iki soru sordum ve gerçekten çok yardımcı oldu saolsun ve bi iki ürün önerdi.. pahalı ürünlerden ağzı yanan biri olarak o ürünleri almamıştım ama mesajlarınızı okuduktan sonra dediği bir şeyi hatırladım.. mutlaka vücudumuza peeling yapmak.. ponza taşı peeling için çok fazla uygun olmayabilir diye bi ürün önermişti ve hemen gidip aldım.. kahve limon karışımı gibi bir süreklilik arzetmiyor, banyodan banyoya yapmam yeterliymiş ve fiyatı net hatırlamıyorum ama 55 filandı sanırım.. banyodayken kuru tenime iyice masaj yaparak ürünü sürüyorum ve kızlar gerçekten sonuç inanılmaz çünkü tenim hiç bu kadar ipek gibi olmamıştı.. hatta bana dediği şu oldu.. peelingten sonra vücuduna süreceğin yağın ne kadar rahat bir şekilde emildiğini göreceksin dedi ve gerçekten öyle oldu..hele benim için sürekli ve düzenli bir şekilde kullanamayanlar için çok iyi.. ama masraf yapmayın ve yaptığınız karışıma devam edin bence.. gerçi benim aldığım ürün aylarca yeter bana bu yüzden fiyatı iyi aslında.. kahve ve limon gerçekten ucuz bir yöntem ama bir ay içinde hesaplandığında hemen hemen bi ürün fiyatı.. ama herşeyden önce doğal.. sadece paylaşmak istedim yaşadıklarımı..birde şunu farkettim, benim çatlaklar popo ve bacaklarda ve selülitli bölgelerde çatlak görüntüsü daha belli yani vucudun selülitsiz ve gergin bölümlerinde çatlaklar çok daha sorunsuz duruyor.. şimdi benim için sırada lpg ile selülitlerden kurtulmak var:) yakında başlıyorum ve sonuçları bildiririm, benim için inanılmaz bir kampanya ve kaçırmak sitemiyorum çünkü sadece 450 lira :) üstelik güvendiğim bir yer.. tedavi sonrası çatlaklarımın durumunu bildiririm arkadaslar..ama şuan tek çözüm buz tedavisi gibi görünüyor ama bakımlarınızı eksik etmeyin kızlar.. hepimize çatlaksız günler.. çok öptüm hepinizi..

"Bir çok doktora gittim. Dış görünüş itibariyle bakımlı ve sorunlarını pek de takmayan biri görünüminde olduğum için her gittiiim doktor beni sallamadı. Ben ne kadar kortizon da diretsemde.

geçen hafta sonunda tahlil yapıldı ve kortizon yüksek çıktı. O nedenle böbreküstünde sanırsam oluşan kistlerde bu hormonu tetikleyip sürekli olarak çatlağa neden oluyormuş ve şu anda doktorumun böyle bir şüphesi var.

Böbrek usg si cektiricem.

Bunun yanı sıra cushing sendromu gibi hastalıklarda da çatlak en büyük belirti.

ınsanın psikolojisi alt üst oluyor çatlaklar olunca ve kimseye de açıklayamıyorsunuz en kötüsü, b,r çok şeyden vazgeçmeye alışıyorsunuz.
Normalde ben sürekli mini ve şort giyerdim
En kötüsü de bunlardan vazgeçmek ve insanın kendisini anormal gibi hissetmesi.
Kapatıcı kullanıcam dicem fakat bir çok yeri de kapatmak imkansız. Özellikle söylüyorum şu sally hansen in kapatıcı bacak spreyleri bırakın çatlağı koldaki küçük damarları dahi kapatmıyor. Bun nedenle bütün dünyada özellikle ünlülerin kullandığı dövme bile kapatan DERMABLEND var ondan alıcam sanırsam en azından bi kısmını kapamak için...

bir çok çatlak tedavisi ürünü kullandım. acnelyse madecassol babe catlak kremi ve CONTRACTUBEX.

ilk ikisini denemeyin acı verip zaten insanı daha beter ediyorlar.

fakat şunu gözlemledim belki yusde yirmi yada 30 etkisi olabilir diyorum contractubexin falan kullandım çünkü. doktorlar da genelde bunu öneriyorlar. onun dışında diğer kozmetik destekli ürünlere paranızı dökmeyin çünkü plasebo etkisinden öte diiller bence......paranıza yazık

lazer denemeyi düşünğyorum yada estetik yöntemleri çünkü krem falan işe yaramıyor hormonları durdurmak lazım 1

ikincisi de stresten uzak durun ,stres çatlak oluşumunda etkili olan kortizonu çok fazla artırıyor. daha beter durumda olabilirsiniz.

bunlar benim önerilerim ve şu kremler falan öyle mucizevi falan değil ama görünüşü çok az hafifletir ama baktığınızda yine çatlak vardır.

ÇATLAK ÖYLE VAZELıNLE, ARKO'LARLA , BEPANTHEN'LERLE GEÇMEZ.

ŞU AN BÜTÜN BU SORUNU TAŞIYAN KADINLAR ıÇıN TEK ARZUM, TIBBı DESTEKLı YÖNTEMLERDE ÇARE ARAYIN. KOZMETıKÇıLERE PARANIZI BOŞ YERE DÖKMEYıN. VE ÇATLAK TEDAVıSıNı Bı BıLıM ADAMI BULSUN ARTIK DıYE DUA EDELıM. AIDS VE ÇATLAKLAR DIŞINDA TEDAVıSıZ OLAN BıR ŞEY KALMADI DÜNYADA.

MORALıNıZ HEP YERıNDE OLSUN. UNUTMAYIN KÖTÜ PSıKOLOJı FıZıKSEL ANLAMDA DA KAYIPLAR YAŞATABıLıR."

Kızlar bunu okuduktan sonra doktora gitmeye karar verdim ben. Şu sınavım bir bitsin, koşturucam doktora. Sizlerde mutlaka bir görünün derim kızlar??

Ayrıca modemo'nun dediği gibi, bunun kesin ve etkili yöntemi buz terapisi kızlar. Bu kahve-limon karışımını ben yaz sonuna kadar yani en az 3 ay kullanıcambu karışımı, göğüsümde ki çatlaklar geçmezse 3 ay sonucunda (çünkü göğüsümdekiler eski ve derin) buzlu terapiye gidicem. Ama kalçamdaki ve popomdkiler için bitene kadar devam etmeyi düşünüyorum.

Şimdi aklında demek ki limon-kahve karışımına güvenmiyorda bUzlu terapiye gidecek ya da amdem buzlu terapiye gidecek niye bu karışımı kullanıyor diyenler olabilir:) bu kahve limon karışımına elbette ki inanıyorum ve kalçamdakiler için geçene kadar kullanıcam kararlıyım; fakat göğüsümdekiler beni çok rahatsız ediyo dekolte giyemiyorum ya da bir çok şeyden vazgeçmek zorunda kalıyorum.

Buzlu terapi için bu kadar kesin konuşmamın sebebi de aslında bu buzlu terapinin Tıpta yeri olmasıdır. Bilim de asit yöntemiyle deri soydurma ve alttan taze deri getirme olayı vardır. Çatlaklar derimizin üstünde olmadığı için vücut onu algılayıp tamir edemiyor. Ve bu aslında GENETıK BıR KUSUR kızlar. Ama çözümü var, belki pahalı, ama zamanla elbet ucuzlar. Sizlerde en basitinden etek giymenize sorun yaratan diz kapağınızdakileri yok edebilirsiniz.

BU kahve limon karışımıyla çatlakları yok edemesekte(derin olanları ki yok edeceğimize eminim) buzlu terapiye ödeyeceğimiz fiyat 1 milyar olacaksa 500 tl'ye düşer:) ben öyle düşünüyorum şahsennn:)

ben daha önce kahve telvesinin elleri yumuşattığını duymuştum ama limon karışımını ilk kez duyuyorum.elimde küçüklükten kalma kahverengi leke var şimdi denedim ve sonra krem sürdüm biraz acıdı kızardı bakalım etkili olacakmı zaman gösterecek.

geldim kahve kokularımla oturup yorum yapacağım...bu benim 4.seansım...yarın dinleniyorum...
ama bende azcık bir yanma olmuştu 2.seansta ama bu son ikisinde ne yanma var ne soyulma...
lolifer cim ille yanma ve soyulma olması gerekiyor mu etkisinin olabilmesi için biri bu konuda beni aydınlatsın...a.s.

lolifer zekeriye beyaza döndün kız kaydirigubbakcemile3..." hocam bu kahveyi ikikere kavurtsak olurmu yoksa az kavruk olsa daha mı iii" kaydirigubbakcemile3

annanenin veya babannenin bu kadar ince hesaplar yaptığını zannetmiyorum...:utangac:

hepinize de başarılar dilkiyorum..ben iyice ipin ucunu kaçırdım... hangi gün yaptım hangi gün yapmadım gitti hesap kitap... yapıcam yapıcam..bi zaman bulsam 2 dakka zarzor yıkanıp çıkıyorum..

ahh defnem ahhhh...

kızlarrrrrrrrrrrrrr haykırmak istiyorum. sabah bir giyiniyordum kiii sağ kalçamda ki çatlaklarım yok olmuş sandım, sonr aiyice dikkatli bakınca yani anca dikkatli bakınca görebileceğim kadar incelmiş çatlaklarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Kızlar devam, lütfen devam.. kesinlikle işe yarıyo, lşütfen inancınızı kaybetmeyinnn:))))

ayrıca renniem defnemizi bol bol yağla, kremle herşeyi yap:) bizim kaderimizi çekmesin defnemizdeeeee:)

kızlarrrrrrrrrrrrrr haykırmak istiyorum. sabah bir giyiniyordum kiii sağ kalçamda ki çatlaklarım yok olmuş sandım, sonr aiyice dikkatli bakınca yani anca dikkatli bakınca görebileceğim kadar incelmiş çatlaklarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Kızlar devam, lütfen devam.. kesinlikle işe yarıyo, lşütfen inancınızı kaybetmeyinnn:))))

ayrıca renniem defnemizi bol bol yağla, kremle herşeyi yap:) bizim kaderimizi çekmesin defnemizdeeeee:)

aayy çok sevindim canımya... bende bir gün aksattım ama devam ediyorum benimde belimin yantarafındaki çatlaklarım yok olma yolunda hızla ilerliyo yani senin dediğin gibi çok dikkatli bakmak gerekiyo görebilmek için :dance:

geçen gün gelişmeleri gördüğüm halde pes edecektim açıkcası uygulamayı yapmaya üşendim 1 gün aksattım ama sonra içim rahat etmedi çatlaklarımın düzeldiğini göre göre de vazgeçemedim uygulamaya hala devam ediyorum..

diğer arkadaşlar ne durumdalar gelişmeleri yazarlarsa süper olur :))))

merhaba burdan okuyup bende bugün başlayım limon kahveye haaarikaaaa bişey lolifer arkadaşa teşekkürler ayrıca ninesine:) hiç işe yaramasa bile devam etcem çünkü cildim bebek gibi oldu gelişmeleri yazıcam ama sabırlı olun 1 ay yapim öle:1closedeyes:

kızlar bende okuyunca bunları cok heyecanlandım bugun basladım yapmaya ıns faydası olur ınsss oyle heyecanlıyımkı anlatamam sıze lolifercimmm saol cnm bızı bu dertten kurtardıgın ıcın allah tuttugunu altın etsin a.s.

eveeet hiç düzenli yapamamış olsam da benimkilerin de belirginliği azaldı çok mutluyum bi de düzenli yapsam ama yapıcam kesinlikle çok sağol lolifeerrr kaydirigubbakcemile3

yeni başlayan arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz :))
size ilk zamanlar değişme yokmuş gibi gelebilir ama devam edin gerçekten faydası oluyo ben 7. uygulamadan sonra faydasını görmeye başladım şuan ise gerçekten bazı çatlaklarım geçti yırtık olanlarda yavaş yavaş geçiyo.. bu karışım mucize gibi birşey kremler falan bile kar etmiyoken kahve limon işe yarıyo..sanırım önce inanmak gerekiyo inanmak başarmanın yarısıdır derlerya ... sabredip düzenli bir şekilde uygulayın faydasını göreceksiniz...

ewet birazdan yapicam bende ama pek degisiklik göremiyorum daha cildi yumsacik yapmasindan baska....gerci geciyo gibi bilmiyorum ya yapiyorum ama aksatmadan

Back