Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba arkadaşım.benim eczacı arkadaşım bana sıvı pudra vermişti bi dene isterresim yükliycektim..dr a gittik bebişimin aşısı vardı ateşi çıkınca yattı resimler yarın yardımcı kadın gelecek.... çarşambaya kaldı belki o zamana kadar dahada bi düzelme olur..
LOLİFER... annanene sorsana bi benim gögüs aram sıcaktan sürtünmeden mahfoldu pişik kremi fila sürdüm beter oldu sivilce sivilce gibi.... emziriyorum haliyle memeler şişiyor birbirine deyiyor... ne önerir??
bence sen en iyisi "annaneye sorular" diye topik aç biz soralım o söylesin... yok olmayacak böyle...
merhaba arkadaşım.benim eczacı arkadaşım bana sıvı pudra vermişti bi dene ister
sen.yakındaki bir eczaneye de sorabilirsin.geçmiş olsun.a.s
ben dün 7. uygulamamı yaptım ve kızlar artık yavaş yavaş etkisini görüyorum daha öncede söyledim benmi böyle görmek istediğim için böyle görüyorum diye ama artık anneme ve kardeşime sormaya başladım ikiside değişikliği fark ettiklerini söylediler :))
ama mesela yırtık olan yerlerde daha geç etki gösteriyo yırtık olan yer pürüzsüzleşiyo çizgi gibi olan yerler yavaş yavaş geçmeye başladı ama gerçekten sabredip düzenli uygulamak gerekiyo..önceden faydasını görüp görmeme konusunda emin olamıyodum ama artık eminim çünkü belimin yanlarındaki çatlaklar kaybolmaya başladı.etki etmiyo diye pes etmeyin herkesin cildide farklı kiminde erken kiminde daha geç etki edebilir.
babaanne sen çok yaşa allah sana uzun ömür versin lolifer cim tabiki sanada çatlaklardan kurtulucaz gibi :sm_cool: hep dediğim gibi durmak yok uygulamaya devam kızlar :)))
canım sana bişey soracağım benimde doğumdan sonra karnımın yanlarında oldu ama sanırım yırtık çatlak değil...geniş enli enli çünkü...ama ben uygulama korktum açıkçası limon yakar mı acıtır mı kanatır mı vs.. gibi korkularım oldu...
senin yaktımı yırtıkları nasıl etkiledi?senden cesaret alabilirsem bende başlayacağım beni aydınlat biraz lütfenna.s.:1hug:
uygulamaya korkma limon yakmıyor acı falanda yok limon ve kahve karışımını çatlaklarına iyice yedirerek masaj yap sonra yıka hatta ben bu işi çok sevdim çatlak olmayan yerlerimede tüm vücuduma uyguluyorum ..benim yırtıklarım pürüzsüzleşti yani yırtık gibi durmuyoda sanki diğer çatlaklar gibi çizgi halini almaya başladı sanırım genişlikleri daraldığı için..
bence bugün uygulamaya başla korkulacak bişey yok hatta cildin yumuşacık olacak ilk uygulamada değişiklik olması çok zor bir süre uygula zamanla farkı görürsün hatta istersen çatlaklarının ilk halnin resmini çek daha sonrakilerle karşılaştırırsın :))
umarım sana yardımcı olabilmişimdir sormak istediğim başka şeylerde olursa seve seve yardımcı olmaya çalışırım .
Hazan24 cok sevindim senin adinaaa:) ayrica herkeste boylece sadece bende degil, sabreden herkeste netice alindigini gormus oldu
Kizlar rica ediyorum yilmayin, devam yahu!! Pahali bir sey degil, cok zaman alan bir sey hiiiiiiiiiiiiiiiiç degillllllllllll:)))))
bende yapacağım o halde...bişey daha senin o yırtıkların mor renkte miydi?benimkiler halen öyle 1 yıl olacak işte doğum yapalı halen öyle mor kırmızı çirkin bir suretteler
kendime güvenim gidiyor onları gördükçe selülit derdim vardı bitti bunlar var şimdi de...
çok soru sordum canım ama iyi geldi bana yorumlarında...:1hug:a.s.
Hazan24 cok sevindim senin adinaaa:) ayrica herkeste boylece sadece bende degil, sabreden herkeste netice alindigini gormus oldu
Kizlar rica ediyorum yilmayin, devam yahu!! Pahali bir sey degil, cok zaman alan bir sey hiiiiiiiiiiiiiiiiç degillllllllllll:)))))
arkadaşlar mrb.bu kahve ve limon karışımının çatlaklara iyi geldiğini ve kullandığını söyleyen lolifer arkadaşımız başka bir topikte kahve ve limon karışımını duyan veya kullanan varmı diye sormuş.valla okuyunca tuhafıma gitti.
ne güzel,
ben zaten bu illetin kesin çaresi olduğuna inanıyorum,
kahveli-limonlu mu olur başka türlü mü bilemem ama muhakkak olmalı,
lokman hekim ölüm dışında tüm hastalıkların çaresini bulmuş,
biz bilmiyoruz ama muhakkak var,
strevectin kullandım en iyisi diye, bir ton para bayıldım koca bir fosss çıktı,
işin ilginci kullanırken işe yarıyor gibi davrandı bu krem bana?
pislik krem!
sonrası malum,
önemli olan o sırada sıkılık, canlılık verip cildi iyi gösterip, kremi bırakınca eski hali alması olmamalı,
yabancı forumlarda bir tarif verilmiş,
yakında ben ona başlayacağım, eğer işe yararsa kesin paylaşırım,
strevectinden sonra hiçbirşey kullanmamıştım,
çok etkilendim açıkçası,
kadın diyor ki, oğlum kafasını yere çarptı, ona da sürdüm, hiç iz kalmadı,
bilmiyorum artık, deneyip göreceğim